12 juni 2020

In de picture: scriptiebegeleider Harry Steenkamp

Jouw Scriptiecoach helpt studenten om af te studeren. Je kunt bij ons terecht met vragen over je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, scriptie of als je moet herkansen. Scriptiebegeleiding is mogelijk online of op locatie. En het adviesgesprek is altijd gratis. Inmiddels heeft Jouw Scriptiecoach al ruim 2500 studenten geholpen. Maar dat is uiteraard alleen mogelijk met een dedicated team scriptiebegeleiders!  We stellen ze graag aan je voor. In dit artikel is het de beurt van Harry Steenkamp.

Wat doe je precies bij Jouw Scriptiecoach en hoe ben je op die stoel geraakt?

Harry: “Ik begeleid studenten bij hun onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van de scriptie en eventueel een herkansing. Ik help bij veel verschillende onderwerpen zoals Marketing, Communicatie, Media, Commerciële economie, Finance, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Management, Management Economie en Recht (MER), Hotel en Hospitality Management en Small Business & Retail Management. Daarnaast bied ik ook ondersteuning bij het schrijven van een NIMA Marketing B of NIMA Marketing C marketing plan”.

Wat is jouw specialiteit binnen het team?

Harry: “Ik ben afgestudeerd aan de Economische Faculteit van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG). Ik vind het overdragen van kennis belangrijk en daarom ben naast mijn normale werkzaamheden al meer dan 30 jaar betrokken bij het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA). Zo ben ik ook min of meer bij het schrijven van scripties betrokken geraakt. Eerst als examinator en later ook als begeleider. In mijn dagelijkse werkzaamheden heb ik veel te maken met het geven van goede adviezen aan ondernemers en studenten. Ik weet wat er binnen organisaties en het onderwijs speelt. Toen Linda mij vroeg om haar te helpen bij Jouw scriptiecoach heb ik dan ook direct ja gezegd”.

Wat vind je leuk aan het begeleiden van studenten?

Harry: “Zoals ik al zei vind ik het leuk om mensen te helpen en van de juiste adviezen te voorzien. Het geeft mij plezier om studenten te begeleiden zodat ze hun diploma kunnen halen en ook omdat ik er zelf iedere dag weer van leer. Via scripties en thesissen krijg ik zelf ook inzicht in veel verschillende vakgebieden en wordt ook mijn eigen kennis zowel praktisch als theoretisch vergroot. Ik vind het vooral fijn om studenten die in een moeilijke situatie zitten bij het afstuderen een oplossing te bieden”. 

Hoeveel studenten heb je inmiddels al geholpen?

Harry: “Ik heb intussen al meer dan 200 studenten geholpen met hun afstuderen door ze ondersteuning te bieden bij het schrijven van hun scriptie”.

Heb je nog een goede tip voor studenten die gaan afstuderen?

Harry: “Wat mij vooral opvalt bij de studenten die tot nu toe geholpen heb is dat ze te lang wachten met het inroepen van hulp en in de stress terecht komen. Daarom is ook mijn tip aan alle scriptieschrijvers: Wacht niet te lang met het inschakelen van hulp”. 

Wil je weten hoe Harry jou kan helpen?

Voor het volledige profiel van Harry Steenkamp kun je terecht op de profielpagina van Ronald bij onze scriptiebegeleiders. Wil je zelf hulp van Harry? Plan dan direct een gratis adviesgesprek in om te horen hoe Harry je kan helpen!

Over Jouw Scriptiecoach

Jouw Scriptiecoach biedt studenten door heel Nederland en Vlaanderen ondersteuning en support bij het schrijven van het onderzoeksvoorstel, plan van aanpak en scriptie. Je kunt bij ons zowel online scriptiebegeleiding als scriptiebegeleiding op locatie kiezen.

We kunnen je helpen bij onderstaande hulpvragen:

  • Scriptiebegeleiding in de breedste zin van het woord. Of je nu gaat beginnen, vastgelopen bent en geen overzicht meer hebt. Samen met jou onderzoeken we hoe we je weer in beweging krijgen;
  • Als je gaat starten met je scriptie en wilt sparren over je onderzoeksrichting;
  • Als je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak of scriptie is afgekeurd of als je gaat herkansen;
  • Als je een check wilt op taal, structuur en gebruikte bronnen;
  • Als je hulp wilt bij het uitvoeren of verwerken van de resultaten van je kwantitatieve onderzoek (SPSS en Stata);
  • Als je uitstelt, last hebt van faalangst of bij een diagnose als ADHD, ADD, dyslexie en/of autisme. Hiervoor hebben we gespecialiseerde scriptiebegeleiders in huis.

Onderaan deze pagina kun je direct contact opnemen voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit bericht werd geschreven door:

Harry Steenkamp

Harry Steenkamp

Scriptiebegeleider Harry Steenkamp is een ervaren scriptiecoach die jou kan helpen bij jouw onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van je scriptie of je herkansing. Zelf heeft Harry een studie gevolgd aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) waar hij als econoom is afgestudeerd. Vanuit zijn eigen consultancy bureau adviseert hij organisaties over marketing en strategievraagstukken. Daarnaast…

Lees verder...