Professionele scriptiebegeleiding voor iedere opleiding

Bij Jouw Scriptiecoach kun je rekenen op vakinhoudelijke ondersteuning voor jouw scriptie, zowel online als op locatie. Wij stellen de beste scriptiebegeleiders beschikbaar, stuk voor stuk afgestudeerde academici met uitgebreide ervaring in scriptiebegeleiding en het beoordelen van scripties. 

Loop je vast met jouw scriptie? Heb je gedetailleerde hulp nodig bij het opstellen van jouw inleiding, theorie, methode of conclusie? Of zoek je ondersteuning bij SPSS? De begeleiders van Jouw Scriptiecoach bieden precies wat jij nodig hebt.

04072024 Professionele scriptiebegeleiding voor iedere opleiding

Voor elke studie en discipline

Voor studenten van alle studierichtingen en disciplines biedt Jouw Scriptiecoach professionele scriptiebegeleiding aan. Of je nu filosofie, pabo, politicologie, communicatie, management, economie, psychologie, geneeskunde, SPH, rechten, hbo-ICT, bouwkunde, werktuigbouwkunde, hbo-v, fysiotherapie, bedrijfskunde, bestuurskunde of binnen een ander vakgebied studeert, wij staan voor je klaar.

Onze tarieven zijn eerlijk en transparant, en wij garanderen topkwaliteit. Onze scriptiebegeleiders worden zorgvuldig geselecteerd en blijven zich voortdurend bijscholen. Je kunt gedurende het hele scriptietraject begeleiding ontvangen, indien gewenst. Naast begeleiding bij het schrijven van je scriptie bieden wij ook een volledige controle op taal, structuur en inhoud aan. 

04072024 Professionele scriptiebegeleiding voor iedere opleiding links

Waarom zou je kiezen voor scriptiebegeleiding van Jouw Scriptiecoach?

Bij Jouw Scriptiecoach bieden we deskundige begeleiding aan hbo- en wo-studenten van alle opleidingen die het schrijven van een scriptie als een uitdaging ervaren. Ook als je weinig tot geen begeleiding krijgt vanuit je onderwijsinstelling of als je je scriptie moet herkansen, staan wij voor je klaar.

Wil je efficiënter werken en sneller afstuderen, bijvoorbeeld omdat je je studie combineert met werk of een gezin? Onze scriptiebegeleiders kunnen je helpen om je studie succesvol af te ronden, ook als je deeltijd/duaal studeert. Zelfs als je geen problemen hebt met de inhoud, maar wel worstelt met de structuur van je scriptie of wilt leren hoe je een sterke onderzoeksopzet maakt, biedt onze scriptiehulp de perfecte oplossing voor jou.

Wanneer kunnen we jou helpen?

Het maakt niet uit in welk stadium van het proces je je bevindt, onze begeleiders bieden hulp bij alle onderdelen, op elk moment van het onderzoek.

Scriptiebegeleiding vanaf het begin:

Moet je nog beginnen met het schrijven van je scriptie, onderzoeksvoorstel of plan van aanpak? Wij helpen je graag bij het bedenken van een goede onderzoeksvraag en hypotheses. Dit doen we door met je te brainstormen, met je mee te denken en je te laten zien hoe je een sterke onderzoeksopzet kunt opstellen. Indien nodig laten we je zien hoe je snel en efficiënt relevante bronnen kunt vinden voor je literatuuronderzoek en hoe je deze kunt scannen op bruikbaarheid. We bieden ook begeleiding bij het opstellen van je onderzoeksmethode of het maken van een scriptie outline. Bovendien ondersteunen we je bij het uitvoeren van je onderzoek en het beschrijven van de resultaten. Tot slot bieden we ook statistiekbegeleiding aan, bijvoorbeeld hulp bij SPSS.

Middenin het proces:

Ben je al een tijdje bezig met je scriptie, maar loop je vast? Twijfel je over je onderzoeksvragen en hypotheses, of ben je onzeker over je onderzoeksmethode? Ontvang je feedback die je niet begrijpt, of krijg je helemaal geen begeleiding meer? Tijdens de scriptiebegeleiding bekijken we samen je stukken en laten we je zien wat er aangepast moet worden en hoe je dat kunt doen. Ook kunnen we je helpen bij het analyseren, interpreteren en correct rapporteren van je resultaten. Daarnaast geven we uitleg en tips om je scriptie te verbeteren en om een sterke conclusie, discussie en aanbevelingen te schrijven.

Scriptie afgekeurd:

Is je scriptie afgekeurd en heb je hulp nodig voor je herkansing? Wij helpen je graag verder! Dit omvat het aanbrengen van structuur, het creëren van een helder verhaal met een duidelijke rode draad, en het begrijpen van de feedback van je begeleider of beoordelaar. We focussen daarbij op de onderdelen waarover je de meeste feedback hebt ontvangen. We helpen je om zo snel en efficiënt mogelijk een voldoende voor je scriptie te behalen!

Onze werkwijze

Onze werkwijze is eenvoudig en transparant. Het begint met het aanvragen van een gratis adviesgesprek. Vervolgens neemt de scriptiebegeleider die het beste bij jouw hulpvraag en studie past contact met je op om een adviesgesprek in te plannen. Deze begeleider is uiteraard op korte termijn beschikbaar om te starten en adviseert je op basis van jouw hulpvraag over het aantal uur dat je nodig hebt om succesvol af te studeren. Daarna kun je in het portaal van Jouw Scriptiecoach jouw begeleidingsuren kopen en word je gekoppeld aan jouw scriptiebegeleider.

Je begeleider neemt contact met je op om de begeleiding te starten. Je bepaalt zelf hoe vaak je wilt afspreken en bij welke onderdelen je begeleiding wenst. Het traject kun je volledig zelf vormgeven in overleg met je scriptiebegeleider. Je kunt vragen stellen, leren over onderzoeksmethoden, sparren over een onderzoeksopzet en concrete feedback krijgen in het document. Het doel van de begeleiding is dat je zelf goed begrijpt wat er van je verwacht wordt, zodat je zo min mogelijk ondersteuning nodig hebt.

Na elke begeleidingssessie schrijft de begeleider de exacte gebruikte tijd af van je saldo in het Jouw Scriptiecoach-portaal. Je kunt via je eigen persoonlijke dashboard altijd je actuele saldo zien en eenvoudig uren bijkopen.

04072024 Professionele scriptiebegeleiding voor iedere opleiding onder

Hoe begeleiden wij?

Onze begeleiding is praktisch, concreet en gericht op het overdragen van kennis en vaardigheden. We streven ernaar dat je uiteindelijk zelfstandig verder kunt gaan met zo min mogelijk begeleidingsuren. We nemen het schrijven van de scriptie of delen ervan niet uit handen, maar leggen uit, geven concrete tips en feedback, en tonen voorbeelden. Op deze manier zul je zelf goed begrijpen hoe je een goede scriptie schrijft. Dit maakt onze scriptiebegeleiding betaalbaar en geeft je extra kennis en vaardigheden.

Waarom kiezen voor Jouw Scriptiecoach?

  • Direct en flexibel contact met jouw scriptiecoach: deadlines vormen geen enkel probleem.
  • Profiteer van professionele, persoonlijke begeleiding.
  • Geniet van vakinhoudelijke expertise op maat.
  • Duidelijke en voordelige tarieven, zonder verrassingen.
  • Hoge tevredenheid: 100% van onze studenten beveelt Jouw Scriptiecoach aan.

Gratis vrijblijvend adviesgesprek

Loop je ergens tegenaan bij je scriptie? In een gratis en vrijblijvend adviesgesprek krijg je direct duidelijkheid waar het misgaat en hoe Jouw Scriptiecoach je daarbij kan helpen. Je krijgt een inschatting van de uren die we daarvoor nodig hebt, zodat je direct weet waar je aan toe bent. Kies je dan voor onze scriptiebegeleiding, dan neemt jouw scriptiebegeleider meestal op de dag van betaling contact met je op en kun je snel verder. Vraag hieronder direct jouw gratis vrijblijvend adviesgesprek aan.

Je ontvangt een mail om een afspraak in te plannen. Heb je de mail niet ontvangen? Check dan even je spambox.

Loading...