Scriptiebegeleiding op locatie

Jouw Scriptiecoach biedt zowel online scriptiehulp aan hbo- en wo-studenten (en promovendi) als scriptiebegeleiding op locatie. Soms heb je gewoon een extra duwtje in de rug nodig en wil je graag persoonlijk kunnen sparren met iemand. De afspraken over de begeleiding maak je zelf met je begeleider. Vaak wordt aan het begin van het scriptietraject gekozen voor begeleiding op locatie, om vervolgens online samen verder te werken.

04072024 Scriptiebegeleiding op locatie

Scriptiehulp op locatie

Jouw Scriptiecoach biedt scriptiehulp op locatie aan studenten in verschillende regio's en steden, waaronder:

Waar kunnen we je bij helpen op locatie?

Ook op locatie is volledige scriptiebegeleiding mogelijk. Als je wilt beginnen en hulp nodig hebt bij het opzetten van de structuur, zullen onze scriptiebegeleiders je helpen bij het creëren van een raamwerk. Als je vastloopt bij het kiezen van je onderwerp, biedt een uurtje sparren op locatie de oplossing. Bovendien is het handig om op locatie af te spreken als je jouw presentatie en verdediging wilt oefenen. 

Heb je last van uitstelgedrag, moeite om jezelf te motiveren of moeite met concentratie? Wil je een stok achter de deur tijdens het scriptieproces? Ook dan kan het handig zijn om op locatie af te spreken. Veel studenten combineren begeleiding op locatie met online scriptiebegeleiding, wat zorgt voor een effectieve afwisseling gedurende het scriptieproces.

Wie helpt mij op locatie?

Op onze pagina met scriptiebegeleiders kun je zien welke begeleider beschikbaar is in jouw regio en of deze online begeleiding aanbiedt of ook op locatie werkt. Vaak is online begeleiding net zo efficiënt, omdat het je veel reistijd bespaart en je tussendoor snel vragen kunt stellen om vervolgens weer verder te kunnen werken.

Gratis vrijblijvend adviesgesprek

Loop je ergens tegenaan bij je scriptie? In een gratis en vrijblijvend adviesgesprek krijg je direct duidelijkheid waar het misgaat en hoe Jouw Scriptiecoach je daarbij kan helpen. Je krijgt een inschatting van de uren die we daarvoor nodig hebt, zodat je direct weet waar je aan toe bent. Kies je dan voor onze scriptiebegeleiding, dan neemt jouw scriptiebegeleider meestal op de dag van betaling contact met je op en kun je snel verder. Vraag hieronder direct jouw gratis vrijblijvend adviesgesprek aan.

Je ontvangt een mail om een afspraak in te plannen. Heb je de mail niet ontvangen? Check dan even je spambox.

Loading...