Scriptiebegeleiding in Breda

Scriptiebegeleiding online of op locatie in Breda

In Breda bieden wij online scriptiebegeleiding en scriptiebegeleiding op locatie aan.

Als je kiest voor online scriptiebegeleiding dan krijg je van je scriptiebegeleider hulp en ondersteuning in de vorm van telefonisch overleg, ondersteuning via e-mail, opmerkingen in het document en overleg via beeldbellen. Daarom is online scriptiebegeleiding voor veel mensen ideaal omdat het veel reistijd scheelt, je kunt snel even een vraag tussendoor stellen of je kunt online overleggen door bijvoorbeeld je scherm met elkaar te delen.

Soms wil je echt even sparren met je scriptiebegeleider en is het prettiger om op locatie af te spreken. Ook dat is altijd mogelijk bij Jouw Scriptiecoach. Waar je afspreekt overleg je even met je begeleider, vaak wordt er afgesproken bij de campus zelf of in de bibliotheek.

Scriptiebegeleiding voor iedere opleiding

In Breda begeleiden we studenten die hun bachelor of master volgen bij Avans Hogeschool of Breda University of Applied Science (BUAS). Onze scriptiebegeleiders hebben ervaring met meerdere opleidingen en richtingen en zijn goed op de hoogte van de eisen die gesteld worden aan de scriptie. Daarnaast hebben wij ook veel ervaring met ontwerpgericht onderzoek.

Direct scriptiehulp op locatie in Breda?

Onze scriptiebegeleiders Linda, Mirjam en Edwin staan voor je klaar om je op locatie in Breda te begeleiden!

Edwin Claassens

Zoek je hulp bij het opzetten van je onderzoek, het schrijven van je plan van aanpak, je scriptie of je…

Bekijk volledige profiel

Mirjam Goes

Scriptiebegeleider Mirjam Goes is een ervaren scriptiebegeleider die jou als HBO, master of universitaire student kan helpen bij het schrijven…

Bekijk volledige profiel

Linda Hovestad

Linda Hovestad is een ervaren scriptiebegeleider die zowel HBO, Master en universitaire studenten kan helpen bij hun onderzoeksvoorstel, plan van…

Bekijk volledige profiel