Scriptiebegeleiding in Breda

Scriptiebegeleiding online of op locatie in Breda

In Breda bieden wij online scriptiebegeleiding en scriptiebegeleiding op locatie aan. Als je kiest voor online scriptiebegeleiding dan krijg je van je scriptiebegeleider hulp en ondersteuning in de vorm van telefonisch overleg, ondersteuning via e-mail, opmerkingen in het document en overleg via Skype. Daarom is online scriptiebegeleiding voor veel mensen ideaal omdat het veel reistijd scheelt, je kunt snel even een vraag tussendoor stellen of je kunt online overleggen door bijvoorbeeld je scherm met elkaar te delen. Maar soms wil je echt even sparren met je scriptiebegeleider en is het prettiger om op locatie af te spreken met je begeleider. Ook dat is altijd mogelijk bij Jouw Scriptiecoach. Waar je afspreekt overleg je even met je begeleider, vaak wordt er afgesproken bij de campus zelf of in de bibliotheek.

Scriptiebegeleiding voor iedere bachelor of masterstudent in Breda

In Breda begeleiden we studenten die hun bachelor of master volgen bij Avans Hogeschool of Breda University of Applied Science (BUAS). Onze scriptiebegeleiders hebben ervaring met meerdere opleidingen en richtingen en zijn goed op de hoogte van de eisen die gesteld worden aan de scriptie.

Wij helpen je bij je scriptie, onderzoeksvoorstel of plan van aanpak

Onze scriptiebegeleiders bieden je concrete en praktische scriptiebegeleiding aan. Zo kunnen zij je helpen bij het concreet krijgen van je onderwerp, het afbakenen van je onderwerp, het vaststellen van het commerciële probleem binnen de organisatie waar je afstudeert, maar ook bij literatuur- en bronnenonderzoek en het schrijven van je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, scriptie of paper.

Wij helpen je ook wanneer je moet herkansen of je scriptie moet verdedigen

En is je onderzoeksvoorstel of scriptie afgekeurd? Geen probleem, wij helpen je deze alsnog aan te scherpen aan de hand van de feedback die je hebt gekregen van je opleiding. Mag je verdedigen maar voel je je onzeker en wil je gewoon goed beslagen ten ijs komen? Laat ons je dan helpen met je verdediging en het maken van een goede presentatie. Vaak heb je aan 2 a 3u al voldoende en jij komt zekerder over en zit door het oefenen goed in je verhaal. Daardoor kun je ook gemakkelijk antwoord geven op de kritische vragen die je krijgt bij je verdediging!

Hulp nodig bij je onderzoek (SPSS)?

Behalve dat we je kunnen helpen bij je onderzoeksvoorstel of scriptie kunnen we je ook helpen bij je onderzoek zelf. Als je bijvoorbeeld hulp nodig hebt bij het vormgeven en opzetten van je onderzoek of het analyseren van jouw data in SPSS of een ander statistisch programma. Wij hebben meerdere begeleiders die een achtergrond hebben als onderzoeker en exact weten hoe je je onderzoek moet opzetten en voor welke vorm/methode je moet kiezen. Die je kunnen helpen bij transcriberen en coderen of juist de verwerking van kwantitatieve data.

Wil je je scriptie laten checken op taal en spelling?

Bij Jouw Scriptiecoach werken ook correctoren die je kunnen helpen bij een check op taal en spelling. Voor €0,010 per woord checken wij je scriptie. Bovendien ontvang je een drietal documenten van ons retour; 1 document met alle correcties zodat je kunt zien wat je allemaal zou moeten aanpassen, 1 document met de reeds doorgevoerde verbeteringen en 1 document met algemene opmerkingen, suggesties en aanwijzingen waarop je je document kunt verbeteren. Zo weet je dus zeker dat je een kwalitatief hoogwaardig document inlevert.

Heb je leerproblemen of een studiebeperking?

Wij hebben meerdere begeleiders die exact weten hoe ze je in beweging krijgen als je last hebt van uitstelgedrag of faalangst of als je het lastig vindt om je aandacht erbij te houden of moeite hebt met het plannen enzovoorts. Samen met je begeleider stel je een planning op met heldere contactmomenten en maak je concrete afspraken zodat jij ook binnen je deadline afstudeert!

Direct scriptiehulp op locatie in Breda?

Onze scriptiebegeleiders Linda, Mirjam en Edwin staan voor je klaar om je op locatie in Breda te begeleiden!

Edwin Claassens

Zoek je hulp bij het opzetten van je onderzoek, het schrijven van je plan van aanpak, je scriptie of je…

Volledige profiel van  Edwin Claassens

Mirjam Goes

Scriptiebegeleider Mirjam Goes is een ervaren scriptiebegeleider die jou als HBO, master of universitaire student kan helpen bij het schrijven…

Volledige profiel van  Mirjam Goes

Linda Hovestad

Linda Hovestad is een ervaren scriptiebegeleider die zowel HBO, Master en universitaire studenten kan helpen bij hun onderzoeksvoorstel, plan van…

Volledige profiel van  Linda Hovestad