Scriptiebegeleiding in Breda

Scriptiebegeleiding online of op locatie in Breda

Woon jij in Breda of omstreken en ben je op zoek naar een goede scriptiebegeleider of studiecoach? Dan ben je aan het goede adres.  Joan, Mirjam en Edwin staan op locatie in Breda voor je klaar om jou naar de eindstreep te begeleiden!

Liever een combinatie met online?

Vaak zien we dat het handig is om op locatie af te spreken omdat je echt even wilt sparren met je scriptiebegeleider. Bijvoorbeeld omdat je veel feedback hebt gekregen en door de bomen het bos niet meer ziet. Dan kan het handig zijn om even 1 of 2 uur op locatie af te spreken en vervolgens de scriptiehulp online voort te zetten. Uiteraard is dat ook mogelijk bij Jouw Scriptiecoach. Joan, Mirjam en Edwin helpen je op locatie en geven ook online scriptiebegeleiding.

Scriptiebegeleiding voor iedere opleiding

In Breda begeleiden we studenten die hun bachelor of master volgen bij Avans Hogeschool of Breda University of Applied Science (BUAS). Onze scriptiebegeleiders hebben ervaring met meerdere opleidingen en richtingen en zijn goed op de hoogte van de eisen die gesteld worden aan de scriptie. Daarnaast hebben wij ook veel ervaring met ontwerpgericht onderzoek.

Welke scriptiebegeleiding bieden wij in Breda?

In Breda kun je terecht voor complete ondersteuning bij je scriptietraject. Zo helpen we je weer op weg als je feedback hebt gekregen op jouw document of als je inhoudelijke ondersteuning zoekt bij een specifiek onderwerp.

Onze scriptiebegeleiding is praktisch en concreet en al onze scriptiebegeleiders beschikken over relevante werkervaring en zijn daarnaast ook goed op de hoogte van de eisen vanuit jouw opleiding. Hierdoor kunnen wij je helpen als je gaat beginnen, vastgelopen bent, hulp wil bij de rode draad en de structuur of juist als je moet herkansen. En loop je vast met je onderzoek of weet je niet hoe je je resultaten moet analyseren en verwerken (SPSS)? Geen probleem, ook dan zijn wij er voor je.

Naast inhoudelijke scriptiebegeleiding kunnen we ook je scriptie nakijken op structuur, taal en bronnen. Hiervoor bieden we een nakijkservice aan. Ook kunnen we je helpen bij de voorbereiding en verdediging van je scriptie (mondeling examen). En moet je herkansen of is je scriptie afgekeurd? Ook dan helpen we je hierbij!

Joan is een scriptiecoach die ook veel ervaring heeft met het begeleiden van studenten met een functiebeperking of studieprobleem zoals o.a. faalangst, uitstelgedrag, dyslexie, SOGGEN en ADHD/ADD.

Direct scriptiehulp op locatie in Breda?

Wanneer je een scriptiebegeleider zoekt in Breda dan ben je bij ons aan het juiste adres. De scriptiebegeleiders van Jouw Scriptiecoach zijn professionals met veel vak gerelateerde kennis en werkervaring. Ze weten precies welke eisen jouw opleiding stelt aan je scriptie. Je kunt kiezen voor online begeleiding, maar ook begeleiding op locatie is mogelijk.

ten Hoonte

Joan ten Hoonte

Joan ten Hoonte is onderwijskundige opgeleid aan de Universiteit Utrecht (UU). Zij doceert onderwijspsychologie en begeleidt studenten bij het schrijven…

Bekijk volledige profiel
Edwin Claassen

Edwin Claassens

Zoek je hulp bij het opzetten van je onderzoek, het schrijven van je plan van aanpak, je scriptie of je…

Bekijk volledige profiel
Mirjam Goes, scriptiebegeleider bij Jouw Scriptiecoach

Mirjam Goes

Scriptiebegeleider Mirjam Goes is een ervaren scriptiebegeleider die jou als HBO, master of universitaire student kan helpen bij het schrijven…

Bekijk volledige profiel