Scriptiehulp online en op locatie

Jouw Scriptiecoach biedt scriptiehulp aan hbo en wo studenten (en promovendi) die gaan beginnen (of al begonnen zijn). Zo bieden onze scriptiebegeleiders hulp bij het schrijven van het onderzoeksvoorstel, plan van aanpak en scriptie. Daarnaast kunnen we je helpen als je scriptie is afgekeurd of zelfs moet herkansen. Dat doen we zowel online als op locatie door bijna heel Nederland en ook in België.

Voor iedere hbo en wo student hebben wij een passende scriptiebegeleider. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Vraag dan direct een gratis adviesgesprek aan!

Online scriptiehulp

Naast scriptiebegeleiding op locatie kun je ook kiezen voor online scriptiebegeleiding of een combinatie van beiden.  Vaak is online scriptiebegeleiding efficiënt omdat het jou veel reistijd scheelt, je tussendoor ook even snel je vraag kunt stellen om vervolgens weer verder te kunnen werken. En als je juist extra ondersteuning wilt bij je studie is dat ook op locatie (en online) mogelijk.

Liever scriptiehulp op locatie?

Geef je toch de voorkeur aan scriptiebegeleiding op locatie? Dat kan natuurlijk ook! Soms heb je gewoon een extra duwtje in de rug nodig en wil je daarbij gewoon graag met iemand face to face kunnen sparren.

Jouw Scriptiecoach biedt studenten scriptiehulp op locatie in de volgende regio’s en plaatsen: