Scriptiehulp op locatie

Jouw Scriptiecoach biedt scriptiehulp aan hbo- en wo-studenten (en promovendi) op locatie aan. Soms heb je gewoon een extra duwtje in de rug nodig en wil je daarbij gewoon graag met iemand face to face kunnen sparren.

Jouw Scriptiecoach biedt studenten scriptiehulp op locatie in de volgende regio’s en plaatsen:

Voor iedere hbo- en wo-student hebben wij een passende scriptiebegeleider. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Vraag dan direct een gratis adviesgesprek aan!

Liever online scriptiehulp of een combinatie?

Naast scriptiehulp op locatie kun je ook kiezen voor online scriptiebegeleiding of een combinatie van beiden. Vaak is online scriptiebegeleiding efficiënt omdat het jou veel reistijd scheelt, je tussendoor ook even snel je vraag kunt stellen om vervolgens weer verder te kunnen werken.

Wil je meer weten over wat het beste past voor jou? Vraag dan direct een gratis adviesgesprek aan!

Waar kunnen we je bij helpen?

Wij begeleiden studenten van A tot Z. Zo bieden onze scriptiebegeleiders hulp bij het schrijven van het onderzoeksvoorstel, plan van aanpak en scriptie. Daarnaast kunnen we je helpen als je scriptie is afgekeurd of zelfs moet herkansen. Ook kunnen we je documenten controleren op structuur, taal en spelling. En we kunnen je ook helpen bij de verdediging van je scriptie. Dat doen we zowel online als op locatie door bijna heel Nederland en ook in België.