Scriptiebegeleiding in Heemstede

Scriptiebegeleiding online of op locatie in Heemstede

Woon jij in Heemstede of omstreken en ben je op zoek naar een goede scriptiebegeleider of studiecoach? Dan ben je aan het goede adres. Bij Jouw Scriptiecoach kun je in Heemstede terecht voor scriptiebegeleiding op locatie. Ook kun je gebruik maken van online scriptiebegeleiding of een combinatie van beiden.  Vaak is online scriptiebegeleiding efficiënt omdat het jou veel reistijd scheelt, je tussendoor ook even snel je vraag kunt stellen om vervolgens weer verder te kunnen werken. En als je juist extra ondersteuning wilt bij je studie is dat ook op locatie (en online) mogelijk.

Hoe wij je helpen in Heemstede

Wij helpen je weer op weg als je feedback hebt gekregen op jouw document of als je inhoudelijke ondersteuning zoekt bij een specifiek onderwerp. Onze scriptiebegeleiding is praktisch en concreet en onze scriptiebegeleiders beschikken over relevante werkervaring en zijn daarnaast ook goed op de hoogte van de eisen vanuit jouw opleiding. Hierdoor kunnen wij je helpen als je gaat beginnen, vastgelopen bent, hulp wil bij de rode draad en de structuur of juist als je moet herkansen.

Daarnaast kunnen we je ook helpen als je een inhoudelijke check wilt of juist een scriptiecheck op taal, spelling en correct Nederlands. Ook kunnen we je helpen bij de voorbereiding van je verdediging. Ook hebben wij ervaring met het begeleiden van studenten met leerproblemen (zoals faalangst, uitstelgedrag, dyslexie en ADHD/ADD). En loop je vast met je onderzoek of weet je niet hoe je je resultaten moet analyseren en verwerken (SPSS)? Geen probleem, ook dan zijn wij er voor je.

Onze scriptiebegeleiders in Heemstede

Wanneer je een scriptiebegeleider zoekt in Heemstede dan ben je bij ons aan het juiste adres. De scriptiebegeleiders van Jouw Scriptiecoach zijn professionals met veel vak gerelateerde kennis en werkervaring. Ze weten precies welke eisen jouw opleiding stelt aan je scriptie. Je kunt kiezen voor online begeleiding, maar ook begeleiding op locatie is mogelijk. Linda Hovestad en Harry Steenkamp staan in Heemstede voor je klaar om jou naar de eindstreep te begeleiden!

Harry Steenkamp

Harry Steenkamp

Scriptiebegeleider Harry Steenkamp is een ervaren scriptiecoach die jou kan helpen bij jouw onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van…

Bekijk volledige profiel