Scriptiebegeleiding in Heemstede

Scriptiebegeleiding online of op locatie in Heemstede

In Heemstede bieden wij online begeleiding aan of begeleiding op locatie. Online begeleiding betekent dat wij je helpen in de vorm van telefonisch overleg, ondersteuning via e-mail, opmerkingen in het document en overleg via Skype. Online scriptiebegeleiding is ideaal want het scheelt veel reistijd, je kunt snel even een vraag tussendoor stellen en je kunt ook echt online overleggen door bijvoorbeeld je scherm met elkaar te delen. Soms kan het echter prettig zijn om elkaar face to face te spreken. Ook dat is mogelijk in Haarlem; op de campus van InHolland bijvoorbeeld of een andere rustige locatie zoals de bibliotheek. Waar je precies afspreekt op locatie stem je zelf af in overleg met je scriptiebegeleider.

Hoe wij je helpen in Heemstede

Wij helpen je weer op weg als je feedback hebt gekregen op jouw document of als je inhoudelijke ondersteuning zoekt bij een specifiek onderwerp. Onze scriptiebegeleiding is praktisch en concreet en onze scriptiebegeleiders beschikken over relevante werkervaring en zijn daarnaast ook goed op de hoogte van de eisen vanuit jouw opleiding. Hierdoor kunnen wij je helpen als je gaat beginnen, vastgelopen bent, hulp wil bij de rode draad en de structuur of juist als je moet herkansen.

Daarnaast kunnen we je ook helpen als je een inhoudelijke check wilt of juist een scriptiecheck op taal, spelling en correct Nederlands. Ook kunnen we je helpen bij de voorbereiding van je verdediging. Ook hebben wij ervaring met het begeleiden van studenten met leerproblemen (zoals faalangst, uitstelgedrag, dyslexie en ADHD/ADD). En loop je vast met je onderzoek of weet je niet hoe je je resultaten moet analyseren en verwerken (SPSS)? Geen probleem, ook dan zijn wij er voor je.

Onze scriptiebegeleiders in Heemstede

Wanneer je een scriptiebegeleider zoekt in Heemstede dan ben je bij ons aan het juiste adres. De scriptiebegeleiders van Jouw Scriptiecoach zijn professionals met veel vak gerelateerde kennis en werkervaring. Ze weten precies welke eisen jouw opleiding stelt aan je scriptie. Je kunt kiezen voor online begeleiding, maar ook begeleiding op locatie is mogelijk. Linda Hovestad en Harry Steenkamp staan in Heemstede voor je klaar om jou naar de eindstreep te begeleiden!

Harry Steenkamp

Scriptiebegeleider Harry Steenkamp is een ervaren scriptiecoach die jou kan helpen bij jouw onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van…

Bekijk volledige profiel

Linda Hovestad

Linda Hovestad is een ervaren scriptiebegeleider die zowel HBO, Master en universitaire studenten kan helpen bij hun onderzoeksvoorstel, plan van…

Bekijk volledige profiel