Scriptiebegeleiding in Rotterdam

Scriptiebegeleiding online of op locatie in Rotterdam

Woon of studeer jij in Rotterdam of omstreken en ben je op zoek naar een goede scriptiebegeleider of studiecoach? Dan ben je aan het goede adres. Bij Jouw Scriptiecoach kun je in Rotterdam terecht voor scriptiebegeleiding op locatie. Ook kun je gebruik maken van online scriptiebegeleiding of een combinatie van beiden.  Vaak is online scriptiebegeleiding efficiënt omdat het jou veel reistijd scheelt, je tussendoor ook even snel je vraag kunt stellen om vervolgens weer verder te kunnen werken. En als je juist extra ondersteuning wilt bij je studie is dat ook op locatie (en online) mogelijk.

Scriptiebegeleiding voor iedere HBO- of WO-opleiding

Wij helpen HBO, master, universitaire studenten en promovendi van bijna iedere opleiding. In Rotterdam hebben wij veel ervaring met studenten van Hogeschool Rotterdam en de Erasmus Universiteit.

Waar kunnen we jou bij helpen in Rotterdam?

Als je gaat beginnen met afstuderen kan het fijn zijn om een extra steuntje in de rug te krijgen van een ervaren scriptiebegeleider die expert is op jouw afstudeeronderwerp. Onze scriptiebegeleiding is altijd concreet en praktisch ingestoken.

Bij ons werken dan ook scriptiebegeleiders met relevante werkervaring die daarnaast ook op de hoogte zijn van de eisen vanuit jouw opleiding. Hierdoor kan een scriptiecoach van Jouw scriptiecoach jou ook altijd weer op weg helpen. Bijvoorbeeld als je hulp wilt bij het afbakenen van je onderwerp en aanleiding, het onderbouwen van je onderwerp in een concrete probleemstelling, het uitvoeren van literatuur en bronnenonderzoek voor je theoretisch kader of het vormgeven en opzetten van je onderzoek en onderbouwing in een heldere onderzoeksmethodologie.

Onze begeleiders hebben ervaring met verschillende statistiek programma’s (o.a. SPSS). Verder kunnen wij je ook helpen bij het nakijken van je scriptie, je herkansing of bij de voorbereiding van je verdediging.

Onze scriptiebegeleiders in Rotterdam

De scriptiebegeleiders van Jouw Scriptiecoach hebben allemaal hun eigen vakgebied en specialisme. De scriptiebegeleider waaraan je gekoppeld wordt heeft altijd relevante werkervaring in het vakgebied van jouw scriptie en weet welke eisen jouw opleiding stelt aan jouw scriptie.

Daphne Cornelisse

Daphne Cornelisse

Daphne Cornelisse heeft in 2022 haar MSc. Artificial Intelligence (summa cum laude) behaald aan de Radboud Universiteit en een BSc.…

Bekijk volledige profiel

Jittie Brandsma

Jittie Brandsma is een ervaren scriptiebegeleider die HBO- en Universitaire studenten kan helpen bij hun onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het…

Bekijk volledige profiel