Scriptiebegeleiding in Rotterdam

Scriptiebegeleiding online of op locatie in Rotterdam

In Rotterdam bieden wij online scriptiebegeleiding en scriptiebegeleiding op locatie aan. Online begeleiding betekent dat wij je helpen in de vorm van telefonisch overleg, ondersteuning via e-mail, opmerkingen in het document en overleg via Skype. Online scriptiebegeleiding is ideaal want het scheelt veel reistijd, je kunt snel even een vraag tussendoor stellen en je kunt ook echt online overleggen door bijvoorbeeld je scherm met elkaar te delen. Soms kan het echter prettig zijn om elkaar face to face te spreken. Ook dat kan! We begeleiden o.a. op locatie in Den Haag, Delft, Leiden en Rotterdam. Waar je precies afspreekt op locatie stem je zelf af in overleg met je scriptiebegeleider. Onze voorkeur gaat uit naar een rustige plek waar we je ook goed kunnen begeleiden zoals bijvoorbeeld de campus van je opleiding of de bibliotheek.

Wij begeleiden HBO, master, universitaire studenten en promovendi van bijna iedere opleiding. In Rotterdam hebben wij veel ervaring met studenten van Hogeschool Rotterdam en de Erasmus Universiteit.

Waar kunnen we jou bij helpen in Rotterdam?

Als je gaat beginnen met afstuderen kan het fijn zijn om een extra steuntje in de rug te krijgen van een ervaren scriptiebegeleider die expert is op jouw afstudeeronderwerp. Onze scriptiebegeleiding is altijd concreet en praktisch ingestoken.

Bij ons werken dan ook scriptiebegeleiders met relevante werkervaring die daarnaast ook op de hoogte zijn van de eisen vanuit jouw opleiding. Hierdoor kan een scriptiecoach van Jouw scriptiecoach jou ook altijd weer op weg helpen. Bijvoorbeeld als je hulp wilt bij het afbakenen van je onderwerp en aanleiding, het onderbouwen van je onderwerp in een concrete probleemstelling, het uitvoeren van literatuur en bronnenonderzoek voor je theoretisch kader of het vormgeven en opzetten van je onderzoek en onderbouwing in een heldere onderzoeksmethodologie.

Onze begeleiders hebben ervaring met verschillende statistiek programma’s (o.a. SPSS). Verder kunnen wij je ook helpen bij het nakijken van je scriptie, je herkansing of bij de voorbereiding van je verdediging.

Onze scriptiebegeleiders in Rotterdam

De scriptiebegeleiders van Jouw Scriptiecoach hebben allemaal hun eigen vakgebied en specialisme. De scriptiebegeleider waaraan je gekoppeld wordt heeft altijd relevante werkervaring in het vakgebied van jouw scriptie en weet welke eisen jouw opleiding stelt aan jouw scriptie.

Rieks Broersma en Linda Hovestad staan voor je klaar in Rotterdam om jou op locatie naar de eindstreep te begeleiden!

Rieks Broersma

Rieks Broersma is een ervaren scriptiebegeleider, die veel ervaring heeft met het HBO-onderwijs als docent en afstudeerbegeleider. Vanuit zijn eigen…

Volledige profiel van  Rieks Broersma

Linda Hovestad

Linda Hovestad is een ervaren scriptiebegeleider die zowel HBO, Master en universitaire studenten kan helpen bij hun onderzoeksvoorstel, plan van…

Volledige profiel van  Linda Hovestad