Scriptiebegeleiding in Leiden

Scriptiebegeleiding online of op locatie in Leiden

In Leiden en omgeving bieden wij online begeleiding aan of begeleiding op locatie. Kies jij voor het gemak van online begeleiding of voor het persoonlijke face to face contact dat je hebt bij begeleiding op locatie? Wij bieden voor ieder wat wils. Wanneer je kiest voor online begeleiding betekent dit dat wij je helpen in de vorm van telefonisch overleg, ondersteuning via e-mail, opmerkingen in het document en overleg via Skype. Kies je liever voor begeleiding op locatie? Ook dat kan! We begeleiden ook in Leiden op locatie. Waar je precies afspreekt op locatie stem je zelf af in overleg met je scriptiebegeleider. Onze voorkeur gaat uit naar een rustige plek waar we je ook goed kunnen begeleiden zoals bijvoorbeeld de campus van je opleiding of de bibliotheek.

Bij welke opleidingen bieden wij ondersteuning?

Wij begeleiden HBO, master, universitaire studenten en promovendi van bijna iedere opleiding en hebben veel ervaring met studenten van o.a. de Hogeschool Leiden, Webster University, Universiteit Leiden en NTI. Ben je op zoek naar concrete scriptiehulp? Onze scriptiebegeleiders helpen je als je gaat beginnen met je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak of scriptie. En ook als je feedback hebt gekregen op jouw document of als je inhoudelijke ondersteuning zoekt bij een specifiek onderwerp. Daarnaast kunnen wij je ook helpen bij het nakijken van je scriptie, je herkansing of bij de voorbereiding van je verdediging.

Onze scriptiebegeleiders in Leiden

Wanneer je een scriptiebegeleider zoekt in Leiden dan ben je bij ons aan het juiste adres. De scriptiebegeleiders van Jouw Scriptiecoach staan voor jou klaar en bieden je online scriptiebegeleiding of scriptiebegeleiding op locatie. Onze scriptiebegeleiders zijn professionals met veel vak gerelateerde kennis en werkervaring. Je kunt kiezen uit online begeleiding, maar ook begeleiding op locatie in Leiden is mogelijk.

Jittie Brandsma, Rieks Broersma en Linda Hovestad staan voor je klaar in Leiden om jou naar de eindstreep te begeleiden!

Jittie Brandsma

Jittie Brandsma is een ervaren scriptiebegeleider die HBO- en Universitaire studenten kan helpen bij hun onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het…

Bekijk volledige profiel

Linda Hovestad

Linda Hovestad is een ervaren scriptiebegeleider die zowel HBO, Master en universitaire studenten kan helpen bij hun onderzoeksvoorstel, plan van…

Bekijk volledige profiel