Scriptiebegeleiding in Eindhoven

Scriptiebegeleiding online of op locatie in Eindhoven

Woon jij in Eindhoven of omstreken en ben je op zoek naar een goede scriptiebegeleider of studiecoach? Dan ben je aan het goede adres. Bij Jouw Scriptiecoach kun je in Eindhoven terecht voor scriptiebegeleiding op locatie. Ook kun je gebruik maken van online scriptiebegeleiding of een combinatie van beiden.  Vaak is online scriptiebegeleiding efficiënt omdat het jou veel reistijd scheelt, je tussendoor ook even snel je vraag kunt stellen om vervolgens weer verder te kunnen werken. En als je juist extra ondersteuning wilt bij je studie is dat ook op locatie (en online) mogelijk.

> Gratis adviesgesprek aanvragen

Voor alle studenten in Eindhoven

In Eindhoven hebben wij ervaring met het begeleiden van studenten van Fontys Hogeschool, TIO Hogeschool maar ook met studenten van de Technische Universiteit Eindhoven. Welke HBO-, master- of universitaire opleiding je ook volgt, onze scriptiebegeleiders staan klaar om je te helpen. Neem gerust contact op als je vragen hebt of meer wilt weten. Daar is het gratis adviesgesprek voor.

> Gratis adviesgesprek aanvragen

Wanneer kies je voor scriptiebegeleiding?

Onze scriptiebegeleiders helpen je als je gaat beginnen, al begonnen bent en feedback hebt gekregen waarbij het voor jou niet helder is hoe je dit kunt verwerken. Daarnaast helpen we ook bij het aanbrengen van de rode draad en structuur in jouw scriptie. En helpen wij je als je moet herkansen. Onze scriptiebegeleiding heeft altijd een praktische insteek waarbij je concrete aanwijzingen krijgt. We kunnen je ook helpen bij het nakijken van je scriptie, een check op spelling en taal of bij de voorbereiding van je verdediging.

Onze scriptiebegeleiders in Eindhoven

Al onze scriptiebegeleiders beschikken over relevante werkervaring, daarnaast zijn ze op de hoogte van de eisen vanuit jouw opleiding. In Eindhoven staan Mirjam Goes en Edwin Claassen klaar om jou te helpen.

Edwin Claassen

Edwin Claassens

Zoek je hulp bij het opzetten van je onderzoek, het schrijven van je plan van aanpak, je scriptie of je…

Bekijk volledige profiel
Mirjam Goes, scriptiebegeleider bij Jouw Scriptiecoach

Mirjam Goes

Scriptiebegeleider Mirjam Goes is een ervaren scriptiebegeleider die jou als HBO, master of universitaire student kan helpen bij het schrijven…

Bekijk volledige profiel