Scriptiebegeleiding in Eindhoven

Scriptiebegeleiding online of op locatie in Eindhoven

Kies je voor scriptiebegeleiding in Eindhoven bij Jouw Scriptiecoach, dan heb je de keuze uit zowel online begeleiding als begeleiding op locatie. Je kunt beide ook combineren als jou dat beter past. Wil je hier meer over weten of heb je specifieke vragen of wensen, maak dan gebruik van het gratis adviesgesprek. Je zit bij ons nergens aan vast.

> Gratis adviesgesprek aanvragen

Online begeleiding

Online scriptiebegeleiding betekent samen werken in je document in Google Docs en overleg via Skype. Dat scheelt jou veel reistijd en je kunt tussendoor ook even snel je vraag kunt stellen om vervolgens weer verder te kunnen werken. Wil je toch liever even persoonlijk met een begeleider om de tafel dan kan dat ook gewoon.

Scriptiebegeleiding op locatie

Zit je toch liever echt om tafel met een studiebegeleider, kies dan voor scriptiebegeleiding op locatie. Waar je precies afspreekt op locatie stem je zelf af in overleg met je scriptiebegeleider. We kiezen dan het liefst een rustige plek waar we je ook goed kunnen begeleiden zoals bijvoorbeeld de campus van je opleiding.

Voor alle studenten in Eindhoven

In Eindhoven hebben wij ervaring met het begeleiden van studenten van Fontys Hogeschool, TIO Hogeschool maar ook met studenten van de Technische Universiteit Eindhoven. Welke HBO-, master- of universitaire opleiding je ook volgt, onze scriptiebegeleiders staan klaar om je te helpen. Neem gerust contact op als je vragen hebt of meer wilt weten. Daar is het gratis adviesgesprek voor.

> Gratis adviesgesprek aanvragen

Wanneer kies je voor scriptiebegeleiding?

Onze scriptiebegeleiders helpen je als je gaat beginnen, al begonnen bent en feedback hebt gekregen waarbij het voor jou niet helder is hoe je dit kunt verwerken. Daarnaast helpen we ook bij het aanbrengen van de rode draad en structuur in jouw scriptie. En helpen wij je als je moet herkansen. Onze scriptiebegeleiding heeft altijd een praktische insteek waarbij je concrete aanwijzingen krijgt. We kunnen je ook helpen bij het nakijken van je scriptie, een check op spelling en taal of bij de voorbereiding van je verdediging.

Onze scriptiebegeleiders in Eindhoven

Al onze scriptiebegeleiders beschikken over relevante werkervaring, daarnaast zijn ze op de hoogte van de eisen vanuit jouw opleiding. In Eindhoven staan Mirjam Goes en Edwin Claassen klaar om jou te helpen.

Edwin Claassens

Zoek je hulp bij het opzetten van je onderzoek, het schrijven van je plan van aanpak, je scriptie of je…

Bekijk volledige profiel

Mirjam Goes

Scriptiebegeleider Mirjam Goes is een ervaren scriptiebegeleider die jou als HBO, master of universitaire student kan helpen bij het schrijven…

Bekijk volledige profiel