Scriptiehulp als je extra ondersteuning nodig hebt

Studieproblemen?

Herken je het gevoel? Soms werk je echt heel hard, maar kom je geen stap verder. Misschien focus je hierdoor op de verkeerde, kleine details of weet je niet meer hoe je verder moet en struin je Facebook en Instagram af. Hoe dan ook, je blijft uitstellen. Maar het kan ook zijn dat je de lat veel te hoog legt voor jezelf en maar blijft streven naar een 10. Veel studenten hebben tegenwoordig last van studieproblemen. En voor veel studenten zorgt het schrijven van een scriptie zelfs voor stress of concentratieproblemen. Soms kan dit leiden tot burn-out of een depressie, terwijl je dit met de juiste begeleiding echt kunt voorkomen!

Functiebeperking?

Ook komen functiebeperkingen steeds vaker voor. Zoals bijvoorbeeld faalangst, dyslexie of ADHD. En ook kun je als student te maken hebben met een lichamelijk beperking zoals bijvoorbeeld slecht gehoor of een andere handicap. Het maakt allemaal niets uit, want ook dan is Jouw scriptiecoach een scriptiebegeleider die je helpt met je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, scriptie of herkansing. Zodat ook jij op tijd en met succes kunt afstuderen!

Hoe ziet scriptiehulp eruit?

Als je last hebt van studieproblemen (concentratieproblemen, rode draad, overzicht kwijt, stress, depressie etc.) of functiebeperkingen (autisme, ADHD, faalangst etc.), kost het schrijven van een scriptie veel (negatieve) energie. Bij Jouw scriptiecoach werken we daarom met scriptiebegeleiders die jou hierbij kunnen ondersteunen. Het scriptietraject is vaak veel intensiever en zal veel vaker bestaan uit een combinatie van online begeleiding en begeleiding op locatie. Wij hebben een eigen unieke aanpak ontwikkelt waarmee we studenten weer op gang kunnen helpen.

Hoe werken wij?

Wanneer je kiest voor onze scriptiebegeleiding krijg je hulp van een professionele scriptiecoach bij alles wat met afstuderen te maken heeft. Zo kunnen wij je helpen bij het maken van een planning waarin alle deadlines en contactmomenten staan met je opleiding. Ook kijken we naar de indeling van je scriptie, deze hakken we op in kleinere delen, zodat alles veel behapbaarder wordt. Vervolgens werk jij steeds een onderdeel uit waarop je dan weer feedback krijgt van je scriptiecoach. Hierdoor heb jij weer het overzicht weer terug en blijf je dit ook houden. Tot slot kijken we ook naar je studiegedrag. Vaak gaat het namelijk om bepaalde patronen waardoor je steeds afgeleid wordt van je scriptie. Door deze patronen inzichtelijk te maken, kunnen we deze patronen gaan doorbreken. Je kunt onze begeleiding dus zien als een steuntje in de rug!

Onze scriptiehulp is altijd maatwerk. In een gratis adviesgesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe wij jou het beste kunnen helpen. Het uiteindelijke doel van onze scriptiebegeleiding is om jou de benodigde vaardigheden aan te leren zodat je vervolgens zelf verder kunt werken aan je scriptie.

Hulp bij studieproblemen

Wil het afstuderen maar niet vlotten omdat je bijvoorbeeld werkt naast je studie of omdat je thuis geen rustige omgeving hebt om aan je scriptie te werken? Ben je van nature snel afgeleidt? Of leg je voor jezelf de lat te hoog en ga je altijd voor een 10? Of vindt je het moeilijk hoofd- en bijzaken te  scheiden en ben je daardoor het overzicht kwijt? Geen nood, wij kunnen je hierbij helpen. Onze scriptiebegeleiders weten hoe ze jou weer kunnen motiveren en creëren een stok achter de deur, zodat je alsnog op tijd afstudeert.

Wij kunnen je helpen bij de onderstaande zaken:

  • Timemanagement
  • Planning
  • Schijfvaardigheden
  • Presenteren
  • Uitstelgedrag
  • Concentratieproblemen
  • Efficiënt studeren
  • Depressie
  • Stress

Hulp bij functiebeperkingen

Jouw scriptiecoach helpt je echter ook met afstuderen als je moeite hebt met het schrijven van je scriptie. Hiervoor hebben wij een unieke aanpak ontwikkelt. Wij merken dat het schrijven van een scriptie met een functiebeperking extra zwaar is. Je opleiding biedt vaak beperkte ondersteuning en juist bij een beperking heb je extra hulp en ondersteuning nodig. Scriptietrajecten zijn dan ook heel intensief, je zult vaak contact hebben met jouw scriptiebegeleider van Jouw scriptiecoach.

Wij kunnen je in ieder geval helpen bij onderstaande functiebeperkingen:

Direct een gratis adviesgesprek?

Bij Jouw scriptiecoach ben je aan het goede adres als je op zoek bent naar praktische scriptiebegeleiding. Wij kunnen je helpen bij het opleveren van een  scriptie die aansluit bij de door jouw opleiding gestelde eisen. Vraag meteen een gratis adviesgesprek aan en hoor hoe wij jou kunnen helpen.

Direct hulp nodig? Stuur ons een bericht!

Wil je hulp bij je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, scriptie of herkansing? Vraag dan direct een gratis adviesgesprek aan. Je ontvangt altijd snel een reactie, vaak al binnen een paar uur. In het intakegesprek bekijken we hoe we jou het beste kunnen helpen en welke begeleider het beste bij jouw onderwerp past. Ook krijg je direct een inschatting van het aantal uren dat wij verwachten nodig te hebben om je naar de eindstreep te begeleiden. Vervolgens kun je eenvoudig de uren via iDEAL aankopen en als de betaling gelukt is wordt je meteen gekoppeld met jouw scriptiebegeleider. Deze neemt dan snel contact met je op (vaak al dezelfde dag) zodat je vandaaruit verder kunt werken.

Vul je gegevens in:

Bij het invullen van dit formulier willen we je wijzen op onze privacyverklaring waarin staat beschreven hoe we jouw persoonsgegevens verwerken.