Scriptiebegeleiding in Maastricht

Scriptiebegeleiding online of op locatie in Maastricht

Woon of studeer jij in Maastricht of omstreken en ben je op zoek naar een goede scriptiebegeleider of studiecoach? Dan ben je aan het goede adres. Bij Jouw Scriptiecoach kun je in Maastricht terecht voor scriptiebegeleiding op locatie. Ook kun je gebruik maken van online scriptiebegeleiding of een combinatie van beiden.  Vaak is online scriptiebegeleiding efficiënt omdat het jou veel reistijd scheelt, je tussendoor ook even snel je vraag kunt stellen om vervolgens weer verder te kunnen werken. En als je juist extra ondersteuning wilt bij je studie is dat ook op locatie (en online) mogelijk.

Scriptiebegeleiding in Maastricht

Wij begeleiden HBO, master, universitaire studenten en promovendi van bijna iedere opleiding en hebben veel ervaring met studenten van verschillende opleidingsinstituten, zoals:

  • Fontys Hogeschool
  • HAS Hogeschool
  • Hogeschool Notenboom
  • Maastricht University
  • MSM Maastricht School of Management
  • Zuyd Hogeschool

Hoe wij je helpen in Maastricht

Onze scriptiebegeleiders helpen je op weg wanneer je gaat beginnen met het schrijven van je onderzoeksvoorstel of plan van aanpak en wanneer je ondersteuning kunt gebruiken bij het schrijven van je scriptie. Ben je al wat verder in het proces en heb je feedback gekregen op jouw document? Ook dan kunnen we je op weg helpen. Wil je jouw scriptie laten nakijken? Bijvoorbeeld op structuur of op inhoud, spelling en grammatica of echt op taal. Ook dat is mogelijk bij ons. Het maakt niet uit in welke fase van het afstuderen je zit, wij helpen je van A tot Z.

Onze scriptiebegeleiders in Maastricht

De scriptiebegeleiders van Jouw Scriptiecoach zijn experts, allemaal hebben ze hun eigen vakgebied en specialisme. De scriptiebegeleider waaraan je gekoppeld wordt heeft altijd relevante werkervaring in het vakgebied van jouw scriptie en weet welke eisen jouw opleiding stelt aan jouw scriptie. Je kunt altijd kiezen voor online begeleiding, maar ook begeleiding op locatie is mogelijk.

Mirjam Goes en Edwin Claassens staan in Limburg (Maastricht, Venlo en Heerlen) voor je klaar om jou naar de eindstreep te begeleiden!

Edwin Claassen

Edwin Claassens

Zoek je hulp bij het opzetten van je onderzoek, het schrijven van je plan van aanpak, je scriptie of je…

Bekijk volledige profiel
Mirjam Goes, scriptiebegeleider bij Jouw Scriptiecoach

Mirjam Goes

Scriptiebegeleider Mirjam Goes is een ervaren scriptiebegeleider die jou als HBO, master of universitaire student kan helpen bij het schrijven…

Bekijk volledige profiel