Scriptiebegeleiding in Maastricht

Scriptiebegeleiding online of op locatie in Maastricht

Studeer je in Maastricht, Venlo of Heerlen en ben je op zoek naar scriptiebegeleiding? In Maastricht, Venlo en Heerlen bieden wij online scriptiebegeleiding en scriptiebegeleiding op locatie aan. Uiteraard is er ook een combinatie van deze twee vormen mogelijk. Wanneer je kiest voor online scriptiebegeleiding betekent dit dat wij je online op weg helpen met je scriptie. Dit kunnen we doen door telefonisch met je te overleggen, je te ondersteunen per e-mail, via opmerkingen in je document of door met je te overleggen via Skype. Online scriptiebegeleiding is eenvoudig en effectief. Het scheelt je reistijd en je kunt je vragen tussendoor snel stellen.

Maar je kunt ook kiezen voor begeleiding op locatie. Waar je precies afspreekt op locatie stem je zelf af in overleg met je scriptiebegeleider. Onze voorkeur gaat uit naar een rustige plek waar we je ook goed kunnen begeleiden zoals bijvoorbeeld de campus van je opleiding of de bibliotheek.

Scriptiebegeleiding in Limburg (Maastricht, Venlo, Heerlen)

Wij begeleiden HBO, master, universitaire studenten en promovendi van bijna iedere opleiding en hebben veel ervaring met studenten van verschillende opleidingsinstituten, zoals:

  • Fontys Hogeschool
  • HAS Hogeschool
  • Hogeschool Notenboom
  • Maastricht University
  • MSM Maastricht School of Management
  • Zuyd Hogeschool

Hoe wij je helpen in Limburg (Maastricht, Venlo, Heerlen)

Onze scriptiebegeleiders helpen je op weg wanneer je gaat beginnen met het schrijven van je onderzoeksvoorstel of plan van aanpak en wanneer je ondersteuning kunt gebruiken bij het schrijven van je scriptie. Ben je al wat verder in het proces en heb je feedback gekregen op jouw document? Ook dan kunnen we je op weg helpen. Wil je jouw scriptie laten nakijken? Bijvoorbeeld op structuur of op inhoud, spelling en grammatica of echt op taal. Ook dat is mogelijk bij ons. Het maakt niet uit in welke fase van het afstuderen je zit, wij helpen je van A tot Z.

Onze scriptiebegeleiders in Limburg (Maastricht, Venlo, Heerlen)

De scriptiebegeleiders van Jouw Scriptiecoach zijn experts, allemaal hebben ze hun eigen vakgebied en specialisme. De scriptiebegeleider waaraan je gekoppeld wordt heeft altijd relevante werkervaring in het vakgebied van jouw scriptie en weet welke eisen jouw opleiding stelt aan jouw scriptie. Je kunt altijd kiezen voor online begeleiding, maar ook begeleiding op locatie is mogelijk. Mirjam Goes en Edwin Claassens staan in Limburg (Maastricht, Venlo en Heerlen) voor je klaar om jou naar de eindstreep te begeleiden!

Edwin Claassens

Zoek je hulp bij het opzetten van je onderzoek, het schrijven van je plan van aanpak, je scriptie of je…

Bekijk volledige profiel

Mirjam Goes

Scriptiebegeleider Mirjam Goes is een ervaren scriptiebegeleider die jou als HBO, master of universitaire student kan helpen bij het schrijven…

Bekijk volledige profiel