Scriptiebegeleiding in Utrecht

Scriptiebegeleiding online of op locatie in Utrecht

Woon jij in Utrecht of omstreken en ben je op zoek naar een goede scriptiebegeleider of studiecoach? Dan ben je aan het goede adres. Bij Jouw Scriptiecoach kun je in Utrecht terecht voor scriptiebegeleiding op locatie. Ook kun je gebruik maken van online scriptiebegeleiding of een combinatie van beiden.  Vaak is online scriptiebegeleiding efficiënt omdat het jou veel reistijd scheelt, je tussendoor ook even snel je vraag kunt stellen om vervolgens weer verder te kunnen werken. En als je juist extra ondersteuning wilt bij je studie is dat ook op locatie (en online) mogelijk.

> Gratis adviesgesprek aanvragen

Kies scriptiebegeleiding in de vorm die jou past: online of op locatie in Utrecht.

Het maakt niet uit welke studie je volgt, we kunnen je helpen bij iedere opleiding. Onze scriptiebegeleiders zijn op de hoogte van de eisen zoals deze gesteld worden bij NCOI, HU University of Applied Sciences Utrecht (Hogeschool Utrecht) en de UU (Universiteit Utrecht). Heb je vragen of wil je meer weten? Neem contact op, we beantwoorden graag al jouw vragen.

Scriptiebegeleiding voor iedere situatie

Onze scriptiebegeleiders in Utrecht staan klaar met begeleiding wanneer je moeite hebt om te beginnen aan je scriptie. Of juist wanneer je bent vastgelopen in het scriptieproces en niet meer weet hoe je verder moet. Zoek je een steuntje in de rug van iemand met kennis van zaken, is Jouw Scriptiecoach in Utrecht er om jou te helpen met scriptiebegeleiding. Wij begeleiden je van voorbereiding tot je verdediging en van je herkansing tot het verbeteren van je afgekeurde scriptie.

Hulp bij studieproblemen

Scriptiebegeleiding is ook een uitkomst als je studieproblemen hebt zoals faalangst, dyslexie, perfectionisme of uitstelgedrag. Ook als je een functiebeperking hebt zoals bijvoorbeeld beperkt gehoor, helpen wij je om af te studeren. Loop je vast met je onderzoeksmethodologie? Geen probleem, ook dan zijn wij er voor je. Wij helpen je bij je kwalitatief of kwantitatief onderzoek en bieden ook SPSS hulp aan. Je kunt dus altijd verder werken.

Scriptiehulp nodig in Utrecht?

Waar je ook tegenaan loopt, Jouw Scriptiecoach staat klaar om je te helpen. Jouw scriptiebegeleiders in Utrecht zijn Judith van Amerongen, Linda Hovestad, Frederique de Rooij en Marguérite van der Laan. Vraag begeleiding aan of leg eerst jouw problemen en vragen aan ons voor in een gratis adviesgesprek.

> Gratis adviesgesprek aanvragen

Marguérite van der Laan

Marguérite van der Laan

Marguérite van der Laan is een ervaren scriptiebegeleider die jou kan helpen bij jouw onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven…

Bekijk volledige profiel