Scriptiebegeleiding in Tilburg

Scriptiebegeleiding online of op locatie in Tilburg

Woon jij in Tilburg of omstreken en ben je op zoek naar een goede scriptiebegeleider of studiecoach? Dan ben je aan het goede adres. Bij Jouw Scriptiecoach kun je in Tilburg terecht voor scriptiebegeleiding op locatie. Ook kun je gebruik maken van online scriptiebegeleiding of een combinatie van beiden.  Vaak is online scriptiebegeleiding efficiënt omdat het jou veel reistijd scheelt, je tussendoor ook even snel je vraag kunt stellen om vervolgens weer verder te kunnen werken. En als je juist extra ondersteuning wilt bij je studie is dat ook op locatie (en online) mogelijk.

> Gratis adviesgesprek aanvragen

Voor alle studenten in Tilburg

Wij begeleiden HBOmasteruniversitaire studenten en promovendi van bijna iedere opleiding. Wij hebben veel ervaring met studenten van Avans Hogeschool en Fontys Hogeschool in Tilburg. Wanneer je in Tilburg woont en een opleiding elders volgt, kun je natuurlijk ook terecht bij onze scriptiebegeleiders.

Wanneer kies je voor scriptiebegeleiding?

Onze scriptiebegeleiders helpen je als je gaat beginnen, al begonnen bent en feedback hebt gekregen waarbij het voor jou niet helder is hoe je dit kunt verwerken, maar ook als je hulp wilt bij het aanbrengen van de rode draad en structuur in jouw scriptie. Uiteraard helpen wij je ook als je moet herkansen. Onze scriptiebegeleiding is altijd praktisch ingestoken en je krijgt van ons altijd concrete aanwijzingen. Daarnaast kunnen wij je ook helpen bij het nakijken van je scriptie, een check op spelling en taal of bij de voorbereiding van je verdediging.

Onze scriptiebegeleiders in Tilburg

Al onze scriptiebegeleiders hebben relevante werkervaring en zijn op de hoogte van de eisen vanuit jouw opleiding. Onze scriptiebegeleiders Mirjam Goes en Edwin Claassens staan voor je klaar als je scriptiebegeleiding zoekt in Tilburg.

Edwin Claassen

Edwin Claassens

Zoek je hulp bij het opzetten van je onderzoek, het schrijven van je plan van aanpak, je scriptie of je…

Bekijk volledige profiel
Mirjam Goes, scriptiebegeleider bij Jouw Scriptiecoach

Mirjam Goes

Scriptiebegeleider Mirjam Goes is een ervaren scriptiebegeleider die jou als HBO, master of universitaire student kan helpen bij het schrijven…

Bekijk volledige profiel