Bijles en studiebegeleiding voor hbo- en wo-studenten

Zoek je als bachelor- of masterstudent extra hulp bij je studie of ben je op zoek naar een efficiëntere manier van studeren? Loop je vast op statistiek, SPSS of een specifiek vak? Jouw Scriptiecoach heeft gespecialiseerde studiebegeleiders in huis die je kunnen helpen als je bijles, scriptiebegeleiding of studiebegeleiding zoekt. Wij begeleiden studenten van alle hbo- en wo-opleidingen.

Wie zijn de studiebegeleiders bij Jouw Scriptiecoach?

Alle studiebegeleiders bij Jouw Scriptiecoach zijn didactisch onderlegd en hebben hun eigen expertise. We kunnen je daarom vakinhoudelijk helpen. Zo zorgen we ervoor dat je geen achterstand oploopt wanneer je bepaalde lesstof niet goed beheerst. Onze studiebegeleiding kan online plaatsvinden via beeldbellen (Zoom, Skype, MS Teams) en je kunt op locatie afspreken. Wij begeleiden door heel Nederland en Vlaanderen. Ook als je een Engelstalige opleiding volgt kunnen we je studiebegeleiding bieden.

Hoe ziet onze studiebegeleiding er concreet uit?

De studiebegeleiding van Jouw Scriptiecoach is vooral persoonlijk en studentgericht. Dat betekent dat wij zoeken naar een studiebegeleider die past bij jouw vakgebied, iemand die al ruime werkervaring heeft en je daardoor snel op weg kan helpen. Het maakt niet uit wat je hulpvraag is. Als je bijvoorbeeld vastloopt op een specifiek vak en daar hulp bij wilt krijgen, zoeken we de juiste begeleider. En als je begeleiding wilt bij het leren voor een tentamen statistiek of extra uitleg hierover dan koppelen we je aan een begeleider die specialist is in statistiek. Dezelfde expert kan ook helpen bij het verwerken van de resultaten in je scriptie of bij het leren omgaan met SPSS. Ook kun je bij ons terecht als je hulp wilt bij het plannen en overzicht houden. Wat je hulpvraag ook is, wij kunnen altijd snel schakelen en je koppelen aan een passende studiebegeleider.

Studiebegeleiding bij tentamens

Studeren is soms een flinke uitdaging. Zeker als je bepaalde lesstof niet zo goed beheerst. Wij helpen je daarom ook als je vastloopt op je tentamens. We kunnen je klaarstomen voor het examen door de lesstof samen (of klassikaal) door te nemen zodat je met 5 tot 10 uur goed voorbereid bent op dat lastige tentamen.

Studiebegeleiding bij je portfolio

Bij sommige opleidingen moet je eerst je portfolio afronden om te mogen afstuderen en te starten met je scriptie. Moet je een portfolio opstellen voor je studie en gaat dat niet helemaal soepel? Wij helpen je ook bij je portfolio. Denk bijvoorbeeld aan begeleiding bij het schrijven, hulp bij het verzamelen van gegevens of ondersteuning bij het plannen en motiveren.

Studiebegeleiding bij schrijven

Het goed op papier zetten van een verhaal en de rode draad bewaren kan soms lastig zijn. Gedurende je studie zul je vaak teksten opstellen. Bijvoorbeeld bij je portfolio, moduleopdrachten, essays en verslagen en uiteraard je scriptie. Je kan ook bij ons aankloppen voor studiebegeleiding als je het schrijven van een helder verhaal lastig vindt. Of als je juist moeite hebt om de structuur te bepalen van je document. Wij kunnen ook je document nakijken op taal, structuur en inhoud.

Boek vandaag nog persoonlijke studiehulp

Wil je vandaag nog bijles, scriptiebegeleiding of studiebegeleiding? Vraag dan direct hieronder je gratis adviesgesprek aan. Wij nemen contact met je op om te bespreken wat je hulpvraag precies is en zorgen ervoor dat je gauw een goede match hebt een aan de slag kunt.