Scriptiebegeleiding in Hasselt

Scriptiebegeleiding online of op locatie in Hasselt

In Hasselt kun je zowel online begeleiding als begeleiding op locatie kiezen. Bij online begeleiding helpen wij je bijvoorbeeld door samen in je document in Google Docs te werken of door te overleggen via Skype. Vaak is online scriptiebegeleiding efficiënt omdat het jou veel reistijd scheelt, je tussendoor ook even snel je vraag kunt stellen om vervolgens weer verder te kunnen werken. En als je toch liever even persoonlijk met een begeleider om de tafel gaat dan kan dat ook. Waar je precies afspreekt op locatie stem je zelf af in overleg met je scriptiebegeleider. Onze voorkeur gaat uit naar een rustige plek waar we je ook goed kunnen begeleiden zoals bijvoorbeeld de campus van je opleiding.

Hoe wij je helpen in Hasselt

Onze thesisbegeleiders hebben expertise binnen verschillende werkgebieden en zijn op de hoogte van de eisen die jouw hogeschool of universiteit aan je thesis stelt. Daardoor kunnen zij samen met jou kunnen bekijken welke ondersteuning je nodig hebt en hoe de thesisbegeleiding het beste bij jouw situatie kan aansluiten. Onze thesisbegeleiding is flexibel, zo kunnen wij je ook thesisbegeleiding aanbieden in de avonduren en weekenden.

Onze scriptiebegeleiders in Hasselt

Al onze thesisbegeleiders beschikken over relevante werkervaring, daarnaast zijn ze op de hoogte van de eisen die jouw hogeschool of universiteit aan je thesis stelt. In Hasselt krijg je hulp van Mirjam Goes en Edwin Claassens.

Edwin Claassens

Zoek je hulp bij het opzetten van je onderzoek, het schrijven van je plan van aanpak, je scriptie of je…

Volledige profiel van  Edwin Claassens

Mirjam Goes

Scriptiebegeleider Mirjam Goes is een ervaren scriptiebegeleider die jou als HBO, master of universitaire student kan helpen bij het schrijven…

Volledige profiel van  Mirjam Goes