Over Jouw scriptiecoach

Jouw scriptiecoach biedt praktische scriptiehulp

Jouw Scriptiecoach is opgericht in 2017 door Linda Hovestad. Linda begeleidt sinds 2011 studenten bij het schrijven van hun Marketing NIMA B en Marketing NIMA C marketingplan en werkte daarnaast bij verschillende scriptiebureaus. Gedurende haar werk als scriptiebegeleider merkte Linda dat studenten behoefte hebben aan praktische begeleiding en duidelijke uitleg waarmee ze direct aan de slag kunnen. Toch is scriptiebegeleiding vaak klassikaal of krijg je een begeleider toegewezen vanuit je opleiding die onvoldoende kennis heeft van jouw onderwerp. “Dit moet anders!” dacht Linda. Met dit gegeven is Jouw scriptiecoach ontstaan.

Bij de oprichting in 2017 specialiseerde Jouw scriptiecoach zich in eerste instantie in marketing, communicatie en media, dit omdat dit de expertises van Linda zelf zijn. Inmiddels is Jouw scriptiecoach uitgegroeid tot een allround scriptiebureau waarin meerdere expertises samenkomen. Zo kun je bij Jouw scriptiecoach ook terecht als je een opleiding volgt in het sociale domein, het onderwijs, het juridische domein of in de zorg.

Tevens is Jouw scriptiecoach gespecialiseerd in het begeleiden van studenten die afstuderen een NIMA opleiding. Zo kun je begeleiding wanneer je NIMA Communicatie, Marketing NIMA B of Marketing NIMA C studeert. Daarnaast heeft Jouw scriptiecoach ervaren begeleiders met een onderzoekachtergrond. Hierdoor kunnen wij jou ook helpen bij je kwalitatieve en kwantitatieve analyses en het verwerken van je resultaten in SPSS.

Waar kan Jouw scriptiecoach je bij helpen?

Jouw scriptiecoach is de scriptiebegeleider voor studenten aan tal van opleidingen. Wij kunnen je ondersteunen bij het schrijven van je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak of scriptie. Dit doen we door je te helpen met je inhoudelijke vragen, maar ook door samen met jou te kijken naar de rode draad en structuur van je scriptie en het bewaken van je deadlines.

Heb je moeite om te beginnen met het schrijven van je scriptie, ben je vastgelopen en weet je niet hoe je verder moet of blijf je het schrijven maar uitstellen? Ook dan staat ons team voor je klaar. Het maakt niet uit of je voltijd studeert-, deeltijd- of duaal studeert of je studie combineert met je baan. Ieder traject is maatwerk, wij bekijken samen met jou op welke manier scriptiebegeleiding het beste aansluit bij jouw situatie. Scriptiebegeleiding is daarom ook mogelijk in het weekend of in de avonduren. Hierover maak je zelf afspraken met jouw scriptiebegeleider.

Wij helpen je bij iedere fase van je scriptie!

Is je scriptie afgekeurd? Ook dan kan scriptiebegeleiding een uitkomst bieden. Wij kunnen je helpen om je scriptie aan de hand van de gekregen feedback aan te passen zodat je alsnog aan alle eisen van je opleiding voldoet en met een gerust hart kunt afstuderen. Ook is het mogelijk je document te laten nakijken op structuur zodat je voordat je gaat inleveren nog alle puntjes op de i kunt zetten. Wil je zeker weten dat je document vrij is van taal- en spellingfouten? Laat je document dan controleren door onze correctoren.

En ook bij studieproblemen helpen we je verder

Vind je het lastig om te starten met het schrijven van je scriptie? Heb je moeite om de rode draad vast te houden of om je goed te concentreren? Deze studieproblemen komen vaak voor. Onze scriptiebegeleiders hebben veel ervaring met het begeleiden van studenten en zorgen ervoor dat je weer in beweging komt. Heb je een functiebeperking zoals dyslexie, ADHD of autisme? Ook dan kun je bij Jouw scriptiecoach terecht. Wij hebben meerdere begeleiders die gespecialiseerd zijn in het begeleiden van studenten met studieproblemen of functiebeperkingen. Jouw scriptiecoach heeft hiervoor een eigen unieke aanpak ontwikkeld waarmee je, ook als je leerproblemen hebt, toch op tijd kunt afstuderen en wel gemotiveerd blijft, ook als het even tegenzit of je twijfel hebt.

Betaalbare begeleiding: online en op locatie

Bij Jouw scriptiecoach bieden we flexibele scriptiebegeleiding tegen scherpe tarieven. Zo is scriptiebegeleiding zowel op locatie als online mogelijk, kun je kiezen voor scriptiebegeleiding in het weekend of in de avonduren en hanteren we altijd scherpe tarieven die vrijgesteld zijn van btw.

Wanneer je een gratis adviesgesprek aanvraagt bespreken we je vragen en geven we je direct een inschatting van het aantal uren dat we nodig hebben om je naar de eindstreep te begeleiden. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent. Vervolgens heb je de mogelijkheid om eenvoudig online uren aan te kopen.

Altijd een snelle match en altijd een begeleider die bij je past bij je afstudeeronderwerp

Bij Jouw scriptiecoach staat persoonlijke aandacht en praktische, inhoudelijke begeleiding voorop. Ons team bestaat uit professionele scriptiebegeleiders die gespecialiseerd zijn in allerlei vakgebieden. Daardoor kunnen we altijd een ideale match maken. Als student krijg je direct een expert toegewezen die een professional is in jouw vakgebied. Zo kun jij weer snel aan de slag! Wil jij ook snel hulp bij je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, scriptie op herkansing? Vraag dan direct een gratis adviesgesprek aan.

Onze garanties

  • Altijd snel een gratis intakegesprek om te kijken hoe we je kunnen helpen en wie je kan helpen bij je hulpvraag (binnen 1 werkdag);
  • Wij werken met professionals met 7+ jaar werkervaring zodat ze je ook echt kunnen helpen met het scherp krijgen van de inhoudelijke context en je inhoudelijk kunnen begeleiden;
  • Bij Jouw scriptiecoach hebben we altijd direct een scriptiebegeleider beschikbaar voor jou met de juiste affiniteit en ervaring in jouw werkveld;
  • Je kunt uren eenvoudig online bestellen en afrekenen met iDeal (wij rekenen geen toeslag of transactiekosten voor de iDeal betaling);
  • Meer uren nodig? Je kunt altijd uren bijkopen tegen hetzelfde tarief en krijgt ook korting met terugwerkende kracht als je meer dan 5 of 10u aankoopt;
  • Ben je niet tevreden over de match met je begeleider? Neem dan contact met ons op en dan komen wij met een passend alternatief.

Onze openingstijden

Wij zijn telefonisch bereikbaar:

  • Op werkdagen (maandag t/m vrijdag) van 9.00-17.00u
  • In het weekend van 9.00-10.00u

Heb je een dringende vraag tussendoor? Stuur dan even een mailtje of een WhatsApp naar 06-10331605.

Wil je scriptiebegeleiding in de avonduren of in het weekend? Dat kan altijd, je maakt hierover zelf afspraken met je scriptiebegeleider.