Over Jouw scriptiecoach

Over scriptiebureau Jouw scriptiecoach

Scriptiebureau Jouw scriptiecoach is in 2017 opgericht op initiatief van Linda Hovestad. Linda begeleidt al sinds 2011 studenten bij het Marketing NIMA B en Marketing NIMA C marketingplan, is examinator bij het NIMA en was op freelance basis bij verschillende scriptiebureaus als scriptiebegeleider werkzaam. Linda merkte echter dat de begeleiding voor HBO studenten veel praktischer ingestoken moet worden, HBO studenten schrijven een scriptie voor een opdrachtgever en daarmee moet een scriptie praktische relevantie hebben. De link met het bedrijfsleven ontbrak vaak, omdat veel scriptiebegeleiders studenten helpen op wetenschappelijk niveau. Hierdoor sluiten deze scripties uiteraard goed aan bij wat de opleidingen willen, maar het praktisch inzicht waar de opdrachtgever op zit te wachten ontbreekt dan vaak.

Juist een praktische en concrete aanpak voegt veel waarde toe, met theoretische kennis worden de meeste studenten al overspoeld. Opleidingen voorzien studenten immers van uitgebreide trainingen en syllabussen hoe ze moeten afstuderen. De praktijkkennis is vaak een onderdeel waar je als student minder begeleiding bij krijgt. Scriptiebegeleiding is vaak klassikaal of je krijgt een begeleider toegewezen vanuit je opleiding die onvoldoende kennis heeft van jouw onderwerp.

“Dit moet anders!” dacht Linda. En met dit gegeven is Jouw scriptiecoach ontstaan. Bij de oprichting in 2017 specialiseerde Jouw scriptiecoach zich in eerste instantie in marketing, communicatie en media, dit omdat dit de expertises van Linda zelf zijn. Inmiddels is Jouw scriptiecoach uitgegroeid tot een allround bureau waarin meerdere expertises samenkomen. Zo kun je bij ons o.a. terecht als je Bedrijfskunde, Management, Commerciële Economie, Marketing, Sales, Communicatie, Human Resources (HR), Media, Psychologie, Bedrijfseconomie, Zorg, Welzijn, Medisch, Finance, Onderwijs, Pedagogiek, ICT, Facilitair, Logistiek of Inkoop studeert. Ook zijn wij gespecialiseerd in NIMA opleidingen. Zo kun je begeleiding krijgen bij NIMA Communicatie, Marketing NIMA B en Marketing NIMA C. Daarnaast heeft Jouw scriptiecoach ervaren begeleiders met een onderzoekachtergrond. Daardoor kunnen wij jou ook helpen bij je kwalitatieve en kwantitatieve analyses en het verwerken van je resultaten in SPSS.

Scriptiehulp voor iedere student

Wij begeleiden iedere student bij het onderzoeksvoorstel, scriptie of als je scriptie is afgekeurd en je moet herkansen. Zo helpen wij je met inhoudelijke vragen, maar ook bij de rode draad en structuur van je scriptie en het bewaken van je deadlines. Ook is het mogelijk je document te laten nakijken op structuur. En we helpen je ook met een goede voorbereiding als je jouw scriptie mag verdedigen. En heb je moeite om te beginnen, ben je vastgelopen en weet je niet hoe je verder moet, blijf je maar uitstellen, wil je persé die 10 halen of ben je gewoon niet meer gemotiveerd? Ook dan staat ons team voor je klaar, zodat je met de juiste begeleiding wel weer meters maakt en op tijd afstudeert. Daarnaast begeleiden wij ook studenten met een studieprobleem of studiebeperking zoals faalangst, ADHD en dyslexie.

Altijd begeleiding op maat

Het maakt niet uit of je voltijd studeert, of deeltijd of duaal of je studie moet combineren met jouw baan. Ieder traject is maatwerk, wij kijken hoe de scriptiebegeleiding het beste aansluit bij jouw situatie. Begeleiding is daarom ook mogelijk in het weekend of in de avonduren. Hierover maak je zelf afspraken met jouw scriptiebegeleider.

Waarmee helpen wij jou?

Wij begeleiden iedere student bij het onderzoeksvoorstel, scriptie of als je scriptie is afgekeurd en je moet herkansen. Zo helpen wij je met inhoudelijke vragen, maar ook bij de rode draad en structuur van je scriptie en het bewaken van je deadlines. Ook is het mogelijk je document te laten nakijken op structuur. En we helpen je ook met een goede voorbereiding als je jouw scriptie mag verdedigen. En heb je moeite om te beginnen, ben je vastgelopen en weet je niet hoe je verder moet, blijf je maar uitstellen, wil je persé die 10 halen of ben je gewoon niet meer gemotiveerd? Ook dan staat ons team voor je klaar, zodat je met de juiste begeleiding wel weer meters maakt en op tijd afstudeert. Daarnaast begeleiden wij ook studenten met een studieprobleem of functiebeperking zoals faalangst, ADHD en dyslexie.

Onze scriptiebegeleiders kunnen je begeleiden bij veel verschillende opleidingen. Zo kun je bij ons o.a. terecht als je Bedrijfskunde, Management, Commerciële Economie, Marketing, Sales, Communicatie, Human Resources (HR), Media, Psychologie, Bedrijfseconomie, Zorg, Welzijn, Medisch, Finance, Onderwijs, Pedagogiek, ICT, Facilitair, Logistiek of Inkoop studeert. Ook zijn wij gespecialiseerd in NIMA opleidingen, zoals NIMA Communicatie, Marketing NIMA B en Marketing NIMA C. Daarnaast hebben wij ook meerdere ervaren begeleiders met een onderzoekachtergrond. Hierdoor kunnen wij jou ook helpen bij je kwalitatieve en kwantitatieve analyses en het verwerken van je resultaten in SPSS.

Je moet nog beginnen of je loopt vast

Je mag afstuderen en je hebt een stageplek gevonden. Nu kun je beginnen met je onderzoeksvoorstel of plan van aanpak. Welk onderwerp ga je kiezen en hoe zorg je ervoor dat je onderwerp praktisch en/of maatschappelijk relevant is? Onze begeleiders helpen jou als je op zoek bent naar een onderwerp, hulp wilt bij de literatuur en modellen die je kunt gebruiken of niet goed weet hoe je jouw onderzoek het beste kunt aanvliegen. Ook kunnen we je helpen bij het verwerken van de resultaten en analyses in SPSS of Stata. En uiteraard helpen we je ook met de conclusies en aanbevelingen, discussie en reflectie. Onze scriptiebegeleiding is altijd praktisch en concreet.

Scriptie nakijken, afgekeurd of herkansen?

Wij helpen je ook als je jouw scriptie wilt laten nakijken en controleren op structuur en inhoud. En ook wanneer je scriptie is afgekeurd of je moet herkansen kan scriptiebegeleiding een uitkomst bieden. In eerste instantie baal je natuurlijk heel erg dat je niet geslaagd bent. Maar gelukkig kunnen wij je helpen om je scriptie aan de hand van de gekregen feedback aan te passen. En met behulp van concreet en praktisch advies krijg je de handvatten om je scriptie aan te passen, zodat je alsnog aan alle eisen van je opleiding voldoet en met een gerust hart kunt afstuderen.

Scriptiehulp bij studieproblemen

Vindt je het lastig om te starten, heb je moeite om de rode draad vast te houden of om je goed te concentreren? Deze studieproblemen komen vaak voor. Onze scriptiebegeleiders hebben veel ervaring hiermee en zorgen ervoor dat je weer in beweging komt. Ook komt het steeds vaker voor dat studenten een functiebeperking hebben zoals dyslexie, ADHD, autisme etc. Ook dan kun je bij Jouw scriptiecoach terecht. Wij hebben meerdere begeleiders die gespecialiseerd zijn in het begeleiden van studenten met studieproblemen of functiebeperkingen. Jouw scriptiecoach heeft hiervoor een eigen unieke aanpak ontwikkeld, zodat je ook als je leerproblemen hebt, toch op tijd kunt afstuderen en wel gemotiveerd blijft, ook als het even tegenzit of je twijfelt.

Altijd begeleiding op maat

Het maakt niet uit of je voltijd studeert, of deeltijd of duaal of je studie moet combineren met jouw baan. Ieder traject is maatwerk, wij kijken hoe de scriptiebegeleiding het beste aansluit bij jouw situatie. Begeleiding is daarom ook mogelijk in het weekend of in de avonduren. Hierover maak je zelf afspraken met jouw scriptiebegeleider.

Betaalbare begeleiding: online en op locatie

Bij Jouw scriptiecoach hanteren we altijd scherpe tarieven die vrijgesteld zijn van btw. Daarnaast kun je kiezen wat voor begeleiding je wilt. Zo kun je kiezen uit begeleiding op locatie of online. Bij online begeleiding bespaar je kosten en reistijd. Maar wij begeleiden ook op locatie in bijna heel Nederland. Hierbij kun je zelf een geschikte locatie kiezen, bijvoorbeeld op jouw campus of een openbare plek zoals de bibliotheek. De scriptiebegeleiders van Jouw scriptiecoach ondersteunen je graag op locatie in Amsterdam, Leiden, Haarlem, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Den Bosch, Breda, Tilburg, Zwolle, Amersfoort, Alkmaar en Eindhoven. Woon je niet in een van deze steden, geen probleem! Neem ook dan contact met ons op, er is altijd wel een passende oplossing te vinden.

Direct hulp?

Bij ons staat persoonlijke aandacht en inhoudelijke hulp voorop. Ons team bestaat uit ervaren professionele scriptiebegeleiders vanuit allerlei vakdisciplines. Daardoor kunnen we altijd een ideale match maken. Als student krijg je direct een expert toegewezen die een professional is in jouw vakgebied.  Daardoor kun jij weer snel aan de slag! Wil jij ook snel hulp bij je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, scriptie op herkansing? Vraag dan meteen jou gratis adviesgesprek aan!

Gratis adviesgesprek aanvragen

Waarom scriptiebegeleiding van Jouw scriptiecoach?

 • Inmiddels ruim 500 studenten geholpen
 • Jouw scriptiebegeleider voor marketing, communicatie, media, zorg, onderwijs en arbeid.
 • Direct een expert die past bij jouw scriptieonderwerp
 • Gespecialiseerd in vele opleidingen zoals o.a. Bedrijfskunde, Management, Commerciële Economie, Marketing, Communicatie, Media, Psychologie, Zorg, Welzijn, Medisch, Finance, Onderwijs, Pedagogiek, ICT, Facilitair en Logistiek
 • Mentor en coach voor Communicatie en Marketing NIMA B en C plannen
 • Specialist in kwalitatief en kwantitatief onderzoek (SPSS)
 • Kennis van nieuwste businessmodellen (Business Model Canvas, Value Proposition Canvas, Customer Journey Mapping), Lean en design thinking
 • Hulp bij uitstelgedrag en perfectionisme.
 • Gespecialiseerd in functiebeperkingen zoals faalangst, dyslexie, ADHD.
 • Flexibele openingstijden
 • Scherpe tarieven
 • Altijd gratis adviesgesprek

Een persoonlijke scriptiecoach nodig? Vraag het Jouw scriptiecoach!

Ga je binnenkort afstuderen of ben je al begonnen en wil je toch hulp bij je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, scriptie of herkansing? Vraag dan direct een gratis adviesgesprek aan en vul hieronder je gegevens in. Binnen één werkdag neemt Jouw scriptiecoach contact met je op. We bespreken waar je tegenaan loopt en hoe Jouw scriptiecoach je kan helpen. Het adviesgesprek kost je niets!

Vul hieronder jouw gegevens in:

Bij het invullen van dit formulier willen we je wijzen op onze privacyverklaring waarin staat beschreven hoe we jouw persoonsgegevens verwerken.