Over Jouw scriptiecoach

Over scriptiebureau Jouw Scriptiecoach B.V.

Scriptiebureau Jouw Scriptiecoach B.V. is opgericht in 2017 op initiatief van Linda Hovestad. Linda begeleidt al sinds 2011 studenten bij het schrijven van hun Marketing NIMA B en Marketing NIMA C marketingplan, daarnaast is ze examinator bij het NIMA en werkte ze in het verleden bij diverse scriptiebureaus als scriptiebegeleider.

Gedurende haar werk als scriptiebegeleider voor diverse scriptiebegeleiders merkte Linda dat HBO studenten behoefte hebben aan hands on, praktische begeleiding zodat ze direct aan de slag kunnen. HBO studenten schrijven een scriptie voor een opdrachtgever en daarmee moet een scriptie praktische relevantie hebben. Echter werd de link met het bedrijfsleven vaak niet gelegd door scriptiebegeleiders omdat ze enkel ervaring hadden met het begeleiden van studenten op wetenschappelijk niveau.

Juist een praktische en concrete aanpak voegt veel waarde toe, met theoretische kennis worden de meeste studenten al overspoeld. Opleidingen voorzien studenten immers van uitgebreide trainingen en syllabussen over hoe ze moeten afstuderen. Praktijkkennis opdoen is vaak een onderdeel waar je als student minder begeleiding in krijgt. Scriptiebegeleiding is vaak klassikaal of je krijgt een begeleider toegewezen vanuit je opleiding die onvoldoende kennis heeft van jouw onderwerp.

“Dit moet anders!” dacht Linda. Met dit gegeven is Jouw scriptiecoach ontstaan. Bij de oprichting in 2017 specialiseerde Jouw scriptiecoach zich in eerste instantie in marketing, communicatie en media, dit omdat dit de expertises van Linda zelf zijn. Inmiddels is Jouw scriptiecoach uitgegroeid tot een allround scriptiebureau waarin meerdere expertises samenkomen. Zo kun je bij Jouw scriptiecoach o.a. terecht als je Bedrijfskunde, Management, Commerciële Economie, Marketing, Sales, Communicatie, Human Resources (HR), Media, Psychologie, Bedrijfseconomie, Verpleegkunde, Zorg en Welzijn, Sociaal Juridische Dienstverlening (SJD), Finance, Onderwijs, Pedagogiek, Bestuurskunde, Onderwijskunde, ICT, Facilitair, Logistiek of Inkoop studeert.

Tevens is Jouw scriptiecoach gespecialiseerd in het begeleiden van studenten die afstuderen een NIMA opleiding. Zo kun je begeleiding wanneer je NIMA Communicatie, Marketing NIMA B of Marketing NIMA C studeert. Daarnaast heeft Jouw scriptiecoach ervaren begeleiders met een onderzoekachtergrond. Hierdoor kunnen wij jou ook helpen bij je kwalitatieve en kwantitatieve analyses en het verwerken van je resultaten in SPSS.

Scriptiehulp voor iedere student

Jouw scriptiecoach begeleidt studenten aan tal van opleidingen bij hun onderzoeksvoorstel, plan van aanpak en scriptie. We helpen je met inhoudelijke vragen, maar ook bij de rode draad en structuur van je scriptie en het bewaken van je deadlines. Ook is het mogelijk je document te laten nakijken op structuur. Heb je moeite om te beginnen met het schrijven van je scriptie, ben je vastgelopen en weet je niet hoe je verder moet of blijf je het schrijven maar uitstellen? Ook dan staat ons team voor je klaar.

Het maakt niet uit of je voltijd studeert-, deeltijd- of duaal studeert of je studie combineert met je baan. Ieder traject is maatwerk, wij bekijken samen met jou op welke manier scriptiebegeleiding het beste aansluit bij jouw situatie. Scriptiebegeleiding is daarom ook mogelijk in het weekend of in de avonduren. Hierover maak je zelf afspraken met jouw scriptiebegeleider.

Je moet nog beginnen of je loopt vast

Je mag afstuderen en je hebt een stageplek gevonden. Nu kun je beginnen met je onderzoeksvoorstel of plan van aanpak. Welk onderwerp ga je kiezen en hoe zorg je ervoor dat je relevant is? Onze scriptiebegeleiders helpen jou als je op zoek bent naar een onderwerp, hulp wilt bij de literatuur en modellen die je kunt gebruiken of niet goed weet hoe je jouw onderzoek het beste kunt aanvliegen. Ook kunnen we je helpen bij het verwerken van de resultaten en analyses in SPSS of Stata. En uiteraard helpen we je ook met de conclusies en aanbevelingen, discussie en reflectie. Onze scriptiebegeleiding is altijd praktisch en concreet.

Scriptie nakijken, afgekeurd of herkansen?

Wij helpen je ook als je jouw scriptie wilt laten nakijken en controleren op structuur en inhoud. Is je scriptie afgekeurd? Ook dan kan scriptiebegeleiding een uitkomst. Wij kunnen je helpen om je scriptie aan de hand van de gekregen feedback aan te passen zodat je alsnog aan alle eisen van je opleiding voldoet en met een gerust hart kunt afstuderen.

Scriptiehulp bij studieproblemen

Vind je het lastig om te starten met het schrijven van je scriptie? Heb je moeite om de rode draad vast te houden of om je goed te concentreren? Deze studieproblemen komen vaak voor. Onze scriptiebegeleiders hebben veel ervaring met het begeleiden van studenten en zorgen ervoor dat je weer in beweging komt. Heb je een functiebeperking zoals dyslexie, ADHD of autisme? Ook dan kun je bij Jouw scriptiecoach terecht. Wij hebben meerdere begeleiders die gespecialiseerd zijn in het begeleiden van studenten met studieproblemen of functiebeperkingen. Jouw scriptiecoach heeft hiervoor een eigen unieke aanpak ontwikkeld waarmee je, ook als je leerproblemen hebt, toch op tijd kunt afstuderen en wel gemotiveerd blijft, ook als het even tegenzit of je twijfelt.

Betaalbare begeleiding: online en op locatie

Bij Jouw scriptiecoach hanteren we altijd scherpe tarieven die vrijgesteld zijn van btw. Daarnaast kun je kiezen wat voor begeleiding je wilt. Zo kun je kiezen voor scriptiebegeleiding op locatie of voor online scriptiebegeleiding. Jouw scriptiecoach biedt scriptiebegeleiding op locatie aan in bijna heel Nederland. Hierbij kun je zelf een geschikte locatie kiezen, bijvoorbeeld op jouw campus of een openbare plek zoals de bibliotheek. Woon je niet in een van deze steden, geen probleem! Neem ook dan contact met ons op, er is altijd wel een passende oplossing te vinden.

Direct hulp?

Bij Jouw scriptiecoach staat persoonlijke aandacht en inhoudelijke hulp voorop. Ons team bestaat uit professionele scriptiebegeleiders die gespecialiseerd zijn in allerlei vakgebieden. Daardoor kunnen we altijd een ideale match maken. Als student krijg je direct een expert toegewezen die een professional is in jouw vakgebied. Zo kun jij weer snel aan de slag! Wil jij ook snel hulp bij je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, scriptie op herkansing? Vraag dan meteen jou gratis adviesgesprek aan

Waarom scriptiebegeleiding van Jouw scriptiecoach?

 • Inmiddels ruim 500 studenten geholpen
 • Jouw scriptiebegeleider voor marketing, communicatie, media, zorg, onderwijs en arbeid.
 • Direct een expert die past bij jouw scriptieonderwerp
 • Gespecialiseerd in vele opleidingen zoals o.a. Bedrijfskunde, Management, Commerciële Economie, Marketing, Communicatie, Media, Psychologie, Zorg, Welzijn, Medisch, Finance, Onderwijs, Pedagogiek, ICT, Facilitair en Logistiek
 • Mentor en coach voor Communicatie en Marketing NIMA B en C plannen
 • Specialist in kwalitatief en kwantitatief onderzoek (SPSS)
 • Kennis van nieuwste businessmodellen (Business Model Canvas, Value Proposition Canvas, Customer Journey Mapping), Lean en design thinking
 • Hulp bij uitstelgedrag en perfectionisme.
 • Gespecialiseerd in functiebeperkingen zoals faalangst, dyslexie, ADHD.
 • Flexibele openingstijden
 • Scherpe tarieven
 • Altijd gratis adviesgesprek