Scriptiebegeleiding in Delft

Scriptiebegeleiding online of op locatie in Delft

Woon of studeer jij in Delft of omstreken en ben je op zoek naar een goede scriptiebegeleider of studiecoach? Dan ben je aan het goede adres. Bij Jouw Scriptiecoach kun je in Delft terecht voor scriptiebegeleiding op locatie. Ook kun je gebruik maken van online scriptiebegeleiding of een combinatie van beiden.  Vaak is online scriptiebegeleiding efficiënt omdat het jou veel reistijd scheelt, je tussendoor ook even snel je vraag kunt stellen om vervolgens weer verder te kunnen werken. En als je juist extra ondersteuning wilt bij je studie is dat ook op locatie (en online) mogelijk.

Scriptiebegeleiding voor iedere HBO- of WO-opleiding

Wij begeleiden HBO, master, universitaire studenten en promovendi van bijna iedere opleiding. Ook als je in Delft studeert kunnen wij je dus helpen. Wij hebben veel ervaring met studenten van de Haagse Hogeschool, Hogeschool InHolland en TU Delft.

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem contact op, we beantwoorden graag al jouw vragen.

Met welke hulpvragen kunnen wij je in Delft op locatie helpen? 

Wij begeleiden je van A tot Z, vanaf het vaststellen van je aanleiding en probleemstelling tot je conclusies en aanbevelingen of implementatierapport. Onze scriptiebegeleiding is concreet en onze scriptiebegeleiders helpen je dan ook graag op weg als je gaat beginnen aan je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak of scriptie.

Heb je feedback gekregen op jouw document of heb je behoefte aan inhoudelijke ondersteuning op het gebied van een specifiek onderwerp? Of moet je herkansen? Ook dan zijn we er voor je. Uiteraard kunnen we je ook helpen bij je kwalitatieve en kwantitatieve analyses in SPSS en Stata.

Onze scriptiebegeleiders in Delft 

De scriptiebegeleider waaraan je gekoppeld wordt heeft altijd relevante werkervaring in het vakgebied van jouw scriptie en weet welke eisen jouw opleiding stelt aan jouw scriptie. Je krijgt online dus altijd hulp van een professionele begeleider. Wil je echter hulp op locatie in Delft? Ook dat kan! Jittie Brandsma en Raqib Joeman staan voor je klaar in Delft om jou naar de eindstreep te begeleiden!

Jittie Brandsma

Jittie Brandsma is een ervaren scriptiebegeleider die HBO- en Universitaire studenten kan helpen bij hun onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het…

Bekijk volledige profiel
Raqib Joeman

Raqib Joeman

Raqib Joeman is een ervaren scriptiebegeleider die jou kan helpen bij jouw onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van je…

Bekijk volledige profiel