Scriptiebegeleiding in Delft

Scriptiebegeleiding online of op locatie in Delft

In Delft bieden wij online scriptiebegeleiding en scriptiebegeleiding op locatie aan. Wanneer je kiest voor online scriptiebegeleiding betekent dit dat wij je helpen middels contact via skype of telefoon en ondersteuning via e-mail of opmerkingen in je documenten. Online scriptiebegeleiders is snel en efficiënt, veel studenten kiezen hiervoor omdat ze zo snel kunnen schakelen. Wil je jouw scriptiebegeleider liever in real life spreken? Dat is natuurlijk mogelijk. Waar je precies afspreekt stem je zelf af in overleg met je scriptiebegeleider. Onze voorkeur gaat uit naar een rustige plek waar we je ook goed kunnen begeleiden zoals bijvoorbeeld de campus van je opleiding of de bibliotheek.

Wij begeleiden HBO, master, universitaire studenten en promovendi van bijna iedere opleiding. Ook als je in Delft studeert kunnen wij je dus helpen. Wij hebben veel ervaring met studenten van de Haagse Hogeschool, Hogeschool InHolland en TU Delft.

Met welke hulpvragen kunnen wij je in Delft op locatie helpen? 

Wij begeleiden je van A tot Z, vanaf het vaststellen van je aanleiding en probleemstelling tot je conclusies en aanbevelingen of implementatierapport. Onze scriptiebegeleiding is concreet en onze scriptiebegeleiders helpen je dan ook graag op weg als je gaat beginnen aan je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak of scriptie.

Heb je feedback gekregen op jouw document of heb je behoefte aan inhoudelijke ondersteuning op het gebied van een specifiek onderwerp? Of moet je herkansen? Ook dan zijn we er voor je.

Onze scriptiebegeleiders in Delft 

De scriptiebegeleider waaraan je gekoppeld wordt heeft altijd relevante werkervaring in het vakgebied van jouw scriptie en weet welke eisen jouw opleiding stelt aan jouw scriptie. Je krijgt online dus altijd hulp van een professionele begeleider. Wil je echter hulp op locatie in Delft? Ook dat kan! Jittie Brandsma, Rieks Broersma en Raqib Joeman staan voor je klaar in Delft om jou naar de eindstreep te begeleiden!

Jittie Brandsma

Jittie Brandsma is een ervaren scriptiebegeleider die HBO- en Universitaire studenten kan helpen bij hun onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het…

Bekijk volledige profiel

Raqib Joeman

Raqib Joeman is een ervaren scriptiebegeleider die jou kan helpen bij jouw onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van je…

Bekijk volledige profiel