Scriptiebegeleiding in Badhoevedorp

Scriptiebegeleiding online of op locatie in Badhoevedorp

Woon jij in Badhoevedorp of omstreken en ben je op zoek naar een goede scriptiebegeleider of studiecoach? Dan ben je aan het goede adres. Bij Jouw Scriptiecoach kun je in Badhoevedorp terecht voor scriptiebegeleiding op locatie. Ook kun je gebruik maken van online scriptiebegeleiding of een combinatie van beiden.  Vaak is online scriptiebegeleiding efficiënt omdat het jou veel reistijd scheelt, je tussendoor ook even snel je vraag kunt stellen om vervolgens weer verder te kunnen werken. En als je juist extra ondersteuning wilt bij je studie is dat ook op locatie (en online) mogelijk.

Hoe wij je helpen in Badhoevedorp

Wij helpen je als je gaat beginnen, al begonnen bent en feedback hebt gekregen waarbij het voor jou niet helder is hoe je dit kunt verwerken, maar ook als je hulp wilt bij het aanbrengen van de rode draad en structuur in jouw scriptie. Uiteraard helpen wij je ook als je moet herkansen. Onze scriptiebegeleiding is altijd praktisch ingestoken en je krijgt van ons altijd concrete aanwijzingen. Daarnaast kunnen wij je ook helpen bij het nakijken van je scriptie, een check op spelling en taal of bij de voorbereiding van je verdediging.

Onze scriptiebegeleiders in Badhoevedorp

In Badhoevedorp helpt Martin Danko je met je onderzoeksvoorstel of scriptie.

Martin Danko

Martin Danko

Martin Danko is een ervaren scriptiebegeleider die zowel HBO als WO studenten kan helpen bij hun onderzoeksvoorstel, plan van aanpak,…

Bekijk volledige profiel