Scriptiebegeleiding in Badhoevedorp

Scriptiebegeleiding online of op locatie in Badhoevedorp

Als je in Haarlem woont of in de buurt van Schiphol of Hoofddorp kun je ook terecht op locatie in Badhoevedorp voor scriptiehulp. Daarnaast kun je ook altijd kiezen voor online begeleiding. Hierbij  helpen wij je bijvoorbeeld door samen in je document in Google Docs te werken of door te overleggen via Skype. Vaak is online scriptiebegeleiding efficiënt omdat het jou veel reistijd scheelt, je tussendoor ook even snel je vraag kunt stellen om vervolgens weer verder te kunnen werken.

Hoe wij je helpen in Badhoevedorp

Wij helpen je als je gaat beginnen, al begonnen bent en feedback hebt gekregen waarbij het voor jou niet helder is hoe je dit kunt verwerken, maar ook als je hulp wilt bij het aanbrengen van de rode draad en structuur in jouw scriptie. Uiteraard helpen wij je ook als je moet herkansen. Onze scriptiebegeleiding is altijd praktisch ingestoken en je krijgt van ons altijd concrete aanwijzingen. Daarnaast kunnen wij je ook helpen bij het nakijken van je scriptie, een check op spelling en taal of bij de voorbereiding van je verdediging.

Onze scriptiebegeleiders in Badhoevedorp

Al onze scriptiebegeleiders beschikken over relevante werkervaring, daarnaast zijn ze op de hoogte van de eisen vanuit jouw opleiding. In Badhoevedorp helpt Martin Danko je met je onderzoeksvoorstel of scriptie.

Martin Danko

Martin Danko is een ervaren scriptiebegeleider die zowel HBO als WO studenten kan helpen bij hun onderzoeksvoorstel, plan van aanpak,…

Volledige profiel van  Martin Danko