Scriptiebegeleiding in Den Bosch

Scriptiebegeleiding online of op locatie in Den Bosch

Voor je studiebegeleiding in Den Bosch kun je kiezen uit zowel online begeleiding als begeleiding op locatie. Kies de vorm die bij jou past, een combinatie van beide kan daarbij ook. Wil je meer weten of hulp om een keuze te maken uit beide vormen, vraag een gratis adviesgesprek aan, je zit nergens aan vast.

> Gratis adviesgesprek aanvragen

Online begeleiding

Bij online begeleiding helpen wij je bijvoorbeeld door samen in je document in Google Docs te werken of door te overleggen via Skype. Vaak is online scriptiebegeleiding efficiënt omdat het jou veel reistijd scheelt, je tussendoor ook even snel je vraag kunt stellen om vervolgens weer verder te kunnen werken. En als je toch liever even persoonlijk met een begeleider om de tafel gaat dan kan dat ook.

Toch liever op locatie?

Vind je het prettiger om echt samen met je studiebegeleider te zitten, werkt dat beter voor je, dan staan onze begeleiders in Den Bosch klaar om jou op die manier te helpen met je scriptie. Waar je precies afspreekt stem je zelf af met je scriptiebegeleider. Onze voorkeur gaat daarbij uit naar een rustige plek waar we je ook goed kunnen begeleiden, zoals bijvoorbeeld de campus van je opleiding.

Voor alle studenten in Den Bosch

Wij begeleiden HBO, master en universitaire studenten en promovendi uit Den Bosch van bijna iedere opleiding. Zo hebben wij veel ervaring met studenten van onder andere Avans Hogeschool, HAS Hogeschool en Fontys Hogeschool.

Wanneer kies je voor scriptiebegeleiding?

Onze scriptiebegeleiders helpen je als je gaat beginnen, al begonnen bent en feedback hebt gekregen waarbij het voor jou niet helder is hoe je dit kunt verwerken, maar ook als je hulp wilt bij het aanbrengen van de rode draad en structuur in jouw scriptie. Natuurlijk helpen wij je ook als je moet herkansen. Onze scriptiebegeleiding is altijd praktisch ingestoken en je krijgt van ons altijd concrete aanwijzingen. Daarnaast kunnen wij je ook helpen bij het nakijken van je scriptie, een check op spelling en taal of bij de voorbereiding van je verdediging.

Onze scriptiebegeleiders in Den Bosch

Al onze scriptiebegeleiders beschikken over relevante werkervaring, daarnaast zijn ze op de hoogte van de eisen vanuit jouw opleiding. Onze scriptiebegeleiders Mirjam GoesEdwin Claassens en Birgit van Veghel staan voor je klaar als je scriptiebegeleiding zoekt in Den Bosch.

 

 

Edwin Claassens

Zoek je hulp bij het opzetten van je onderzoek, het schrijven van je plan van aanpak, je scriptie of je…

Bekijk volledige profiel

Birgit van Veghel

Birgit van Veghel is een ervaren scriptiebegeleider die zowel HBO, Master en universitaire studenten kan helpen bij hun onderzoeksvoorstel /…

Bekijk volledige profiel

Mirjam Goes

Scriptiebegeleider Mirjam Goes is een ervaren scriptiebegeleider die jou als HBO, master of universitaire student kan helpen bij het schrijven…

Bekijk volledige profiel