Scriptiebegeleiding in Gent

Scriptiebegeleiding online of op locatie in Gent

In Gent kun je zowel online begeleiding als begeleiding op locatie kiezen. Op locatie in Gent krijg je hulp van Mirjam Goes en Edwin Claassens. Waar je precies afspreekt op locatie stem je zelf af in overleg met je scriptiebegeleider. Onze voorkeur gaat uit naar een rustige plek waar we je ook goed kunnen begeleiden zoals bijvoorbeeld de campus van je opleiding.

Liever een combinatie met online?

Vaak zien we dat het handig is om op locatie af te spreken omdat je echt even wilt sparren met je scriptiebegeleider. Bijvoorbeeld omdat je veel feedback hebt gekregen en door de bomen het bos niet meer ziet. Dan kan het handig zijn om even 1 of 2 uur op locatie af te spreken en vervolgens de scriptiehulp online voort te zetten.  Bij online begeleiding helpen wij je bijvoorbeeld door samen in je document in Google Docs te werken of door telefonisch of via beeldbellen te overleggen. Vaak is online scriptiebegeleiding efficiënt omdat het jou veel reistijd scheelt, je tussendoor ook even snel je vraag kunt stellen om vervolgens weer verder te kunnen werken.

Thesisbegeleiding in Gent

In Gent hebben wij ervaring met het begeleiden van student van Hogeschool Gent (HoGent). Behalve begeleiding in Gent, is ook begeleiding in Aalst of Melle mogelijk. Dat stem je zelf af met je thesisbegeleider.

Hoe wij je helpen in Gent

Onze thesisbegeleiders hebben expertise binnen verschillende werkgebieden en zijn op de hoogte van de eisen die jouw hogeschool of universiteit aan je thesis stelt. Daardoor kunnen zij samen met jou kunnen bekijken welke ondersteuning je nodig hebt en hoe de thesisbegeleiding het beste bij jouw situatie kan aansluiten. Onze thesisbegeleiding is flexibel, zo kunnen wij je ook thesisbegeleiding aanbieden in de avonduren en weekenden.

Onze scriptiebegeleiders in Gent

Al onze thesisbegeleiders beschikken over relevante werkervaring, daarnaast zijn ze op de hoogte van de eisen die jouw hogeschool of universiteit aan je thesis stelt.

Edwin Claassen

Edwin Claassens

Zoek je hulp bij het opzetten van je onderzoek, het schrijven van je plan van aanpak, je scriptie of je…

Bekijk volledige profiel
Mirjam Goes, scriptiebegeleider bij Jouw Scriptiecoach

Mirjam Goes

Scriptiebegeleider Mirjam Goes is een ervaren scriptiebegeleider die jou als HBO, master of universitaire student kan helpen bij het schrijven…

Bekijk volledige profiel