Scriptiecheck op structuur, rode draad en inhoud

Je hebt een scriptie of onderzoeksvoorstel geschreven. Misschien vind je het fijn wanneer iemand je document doorleest en je inhoudelijke feedback geeft voordat je het inlevert of wil je dat iemand met je meekijkt en weer de rode draad aanbrengt in jouw document. In beide gevallen ben je bij ons aan het juiste adres. Naast dat we je scriptie nakijken en kijken naar de eisen die jouw opleiding stelt aan je scriptie of onderzoeksvoorstel bekijken we ook in hoeverre scriptie ook echt de aanleiding en probleemstelling van jouw opdrachtgever oplost. Heb je al eerder feedback gekregen? Uiteraard bekijken we dan of je dit juist hebt toegepast.

Met praktische adviezen en tips helpen de scriptiebegeleiders van Jouw scriptiecoach je vooruit. Zo kun jij je scriptie of onderzoeksvoorstel met succes inleveren. Bestaat je scriptie uit veel pagina’s? Houd er dan rekening mee dat de inhoudelijke controle een aantal dagen in beslag kan nemen.

Onze expertise

De scriptiebegeleiders van Jouw scriptiecoach hebben allemaal hun eigen specialisme. Zij kunnen studenten en promovendi van bijna elke opleiding helpen. Jouw scriptiecoach kan je helpen als je een commerciële studie volgt zoals Bedrijfskunde, Commerciële Economie, Marketing management, Sales, Communicatie, Human Resource Management (HRM), Media en Bedrijfseconomie. Daarnaast begeleiden we ook studenten in het sociale domein zoals Verpleegkunde, Psychologie, Pedagogiek, Creatieve therapie, Social Work, Fysiotherapie, Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH), Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD) en Zorg en Welzijn.

Daarnaast hebben wij ook scriptiebegeleiders die gespecialiseerd zijn in het onderwijs en jou kunnen helpen als je een lerarenopleiding (PABO of een specialisatie als Nederlands of Engels) of de opleiding Onderwijskunde, Opleidingskunde, Onderwijsontwikkeling of Onderwijsmanagement volgt. Ook kunnen we je  begeleiden bij jouw ontwerpscriptie voor o.a. de opleidingen Communication & Multimedia design, Communicatiesystemen of Product design. Ook kunnen wij je helpen bij jouw studie Rechten,  Facility Management of Logistiek Management. Tevens zijn wij gespecialiseerd in NIMA opleidingen. Zo kun je begeleiding krijgen bij onderzoek voor de opleiding NIMA Communicatie, Marketing NIMA B of Marketing NIMA C.

Wil je direct hulp?

Neem contact op met Jouw scriptiecoach als je direct hulp wilt bij je scriptie.
Gratis adviesgesprek aanvragen

Nakijken van jouw scriptie, hoe werkt dat?

Het nakijken van jouw onderzoeksvoorstel, plan van aanpak of scriptie werkt heel eenvoudig. Je vraagt een gratis adviesgesprek aan bij Jouw scriptiecoach. Wij nemen snel contact om te bespreken wat jouw hulpvraag precies is en welke scriptiebegeleider vanuit zijn of haar expertise het beste bij jouw onderwerp past. Wij geven ook meteen een inschatting van het aantal uur dat je nodig hebt om je scriptie na te laten kijken. Vaak heb je aan een paar uur al voldoende om je scriptie na te laten lezen door de aan jou toegewezen scriptiebegeleider.

Vervolgens koop je de benodigde tijd aan in onze webshop en reken je direct af met iDEAL. Je kunt kiezen uit online uren of uren op locatie. In het adviesgesprek adviseren wij je ook meteen welke soort begeleiding het beste past bij jouw hulpvraag. Nadat je jouw uren hebt aangekocht koppelen we jou meteen aan de scriptiebegeleider die het beste past bij jouw onderwerp. Je stuurt jouw begeleider direct jouw documenten toe (beoordelingseisen, scriptie, onderzoeksvoorstel, plan van aanpak etc.). De toegewezen scriptiebegeleider neemt vervolgens contact met je op en zal vervolgens beginnen met het nakijken van jouw document. We voorzien je scriptie van feedback door opmerkingen in de zijlijn van het document te plaatsen, zo blijft jouw tekst intact en kun je zelf de aanpassingen doorvoeren.

Alleen een check nodig op taal, spelling en lay-out?

Ben je op zoek naar een taalkundige controle van je document? Ook dat is mogelijk bij Jouw scriptiecoach. Wij kijken je scriptie na op taal, structuur, rode draad, APA of lay-out. Fouten worden direct verbeterd en je krijgt feedback waar je echt iets aan hebt. Wij kijken zowel Nederlandstalige als Engelstalige scripties na. Je ontvangt van ons altijd twee documenten retour. In de eerste versie is te zien wat er is gewijzigd en kun je zelf kiezen welke wijzigingen je wil accepteren. In de tweede ‘schone’ versie zijn alle wijzigingen al doorgevoerd. Daarnaast ontvang je ook een document met algemene feedback.

Tarieven voor nakijken op inhoud en structuur

Voor het nakijken van jouw onderzoeksvoorstel, plan van aanpak of scriptie op inhoud en structuur hanteren wij onze reguliere tarieven. Onze scriptiebegeleiders werken immers vanuit de context die je hebt geschetst in je inleiding (aanleiding, probleemstelling, onderzoeksdoel) en bekijken hoe je theoretisch kader en onderzoeksmethode hierop aansluiten. Ook kijken we of je de gekozen theorie wel goed hebt toegepast in je resultaten en of je resultaten je hoofd- en deelvragen beantwoorden.

Daarnaast kijken we mee of je conclusies echt voortkomen uit je resultaten en geen samenvattingen zijn, maar echt een oorzaak/gevolg hebben. En we kijken uiteraard naar de adviezen die je geeft en of deze wat toevoegen voor je opdrachtgever. Je krijgt van ons gerichte feedback in je document, deze spreek je vervolgens ook door met jouw scriptiebegeleider, zodat jij stapsgewijs zelf de correcties kunt doorvoeren.

Direct jouw scriptie laten nakijken op structuur, rode draad en inhoud?

Vul dan hieronder je gegevens in om contact met ons op te nemen. Je ontvangt altijd snel een reactie van ons. Wanneer je jouw gegevens achterlaat nodigen we je graag uit voor een gratis intakegesprek. In dit intakegesprek bekijken we hoe we jou het beste kunnen helpen en welke scriptiebegeleider geschikt is om jouw scriptie na te kijken of andere begeleiding te bieden. In het intakegesprek krijg je ook direct een inschatting van het aantal uren dat wij verwachten nodig te hebben. Deze uren zijn gemakkelijk aan te kopen via onze website. Zodra de betaling gelukt is koppelen we je direct aan een scriptiebegeleider en kunnen jullie aan de slag.

Vul je gegevens in:

Bij het invullen van dit formulier willen we je wijzen op onze privacyverklaring waarin staat beschreven hoe we jouw persoonsgegevens verwerken.