Scriptie nakijken?

Je hebt een scriptie of onderzoeksvoorstel geschreven en je wilt dat iemand je document inhoudelijk checkt en van feedback voorziet voordat je het inlevert. Of je wilt dat iemand meekijkt en weer de rode draad aanbrengt in jouw document, omdat je inmiddels door alle correcties zelf al door de bomen het bos niet meer ziet. In beide gevallen ben je bij ons aan het juiste adres. Naast dat we je scriptie nakijken en kijken naar de eisen die jouw opleiding stelt aan je scriptie of onderzoeksvoorstel kijken we ook naar in hoeverre scriptie ook echt de aanleiding en probleemstelling van jouw opdrachtgever oplost. Ook nemen wij eventuele feedback die je hebt ontvangen op je document mee in de correcties.

Onze expertise

De scriptiebegeleiders van Jouw scriptiecoach hebben allemaal hun eigen specialisme. Wij kunnen studenten en promovendi van bijna elke opleiding helpen.

Wij kunnen je helpen als je een commerciële studie volgt zoals Bedrijfskunde, Commerciële Economie, Marketing management, Sales, Communicatie, Human Resource Management (HRM), Media en Bedrijfseconomie. Maar wij begeleiden ook studenten in het sociale domein zoals Verpleegkunde, Psychologie, Pedagogiek, Creatieve therapie, Social Work, Fysiotherapie, Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH), Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD) en Zorg en Welzijn.

Ook hebben wij scriptiebegeleiders die gespecialiseerd in onderwijs en jou kunnen helpen als je een lerarenopleiding volgt (PABO of een specialisatie als Nederlands of Engels) of Onderwijskunde, Opleidingskunde, Onderwijsontwikkeling  en Onderwijsmanagement. Daarnaast kunnen wij je ook begeleiden bij jouw ontwerpscriptie voor o.a. de opleidingen Communication & Multimedia design, Communicatiesystemen of Product design. Ook kunnen wij je helpen bij jouw studie RechtenFacility Management of Logistiek Management. Ook zijn wij gespecialiseerd in NIMA opleidingen. Zo kun je begeleiding krijgen bij NIMA Communicatie, Marketing NIMA B en Marketing NIMA C.

Wil je direct hulp?

Neem contact op met Jouw scriptiecoach als je direct hulp wilt bij je scriptie.
Gratis adviesgesprek aanvragen

Nakijken van jouw scriptie, hoe werkt dat?

Het nakijken van jouw onderzoeksvoorstel, plan van aanpak of scriptie werkt heel eenvoudig.

  1. Je vraagt een gratis adviesgesprek aan bij Jouw scriptiecoach. Wij nemen snel contact met je op en bellen je vervolgens om te kijken wat jouw hulpvraag precies is en welke scriptiebegeleider vanuit zijn/haar expertise het beste bij jouw onderwerp past. Wij geven ook meteen een inschatting van het aantal uur dat je nodig hebt om je scriptie na te laten kijken.
  2. Vervolgens koop je de benodigde tijd aan in onze webshop en reken je direct af met iDEAL. Je kunt kiezen uit online uren of uren op locatie. In het adviesgesprek adviseren wij je ook meteen welke soort begeleiding het beste past bij jouw hulpvraag.
  3. Na ontvangst van betaling koppelen we jou meteen met de scriptiebegeleider die het beste past bij jouw onderwerp. Je stuurt jouw begeleider direct jouw documenten toe (beoordelingseisen, scriptie, onderzoeksvoorstel, plan van aanpak etc.).
  4. De toegewezen scriptiebegeleider neemt vervolgens contact met je op en zal vervolgens beginnen met het nakijken van jouw document. We voorzien je scriptie van feedback door opmerkingen in de zijlijn van het document te plaatsen, zo blijft jouw tekst intact en kun je zelf de aanpassingen doorvoeren

Met praktische adviezen en tips helpen de scriptiebegeleiders van Jouw scriptiecoach je vooruit. Zo kun jij je scriptie of onderzoeksvoorstel met succes inleveren. Bestaat je scriptie uit veel pagina’s? Houd er dan rekening mee dat de inhoudelijke controle een aantal dagen in beslag kan nemen.

Wat zijn de kosten voor het nakijken van je scriptie?

Voor het nakijken van jouw onderzoeksvoorstel, plan van aanpak of scriptie hanteren wij onze reguliere tarieven. Onze scriptiebegeleiders werken immers vanuit de context die je hebt geschetst in je inleiding (aanleiding, probleemstelling, onderzoeksdoel) en bekijken hoe je theoretisch kader en onderzoeksmethode hierop aansluiten. Ook kijken we of je de gekozen theorie wel goed hebt toegepast in je resultaten en of je resultaten je hoofd- en deelvragen beantwoorden. Daarnaast kijken we mee of je conclusies echt voortkomen uit je resultaten en geen samenvattingen zijn, maar echt een oorzaak/gevolg hebben. En we kijken uiteraard naar de adviezen die je geeft en of deze wat toevoegen voor je opdrachtgever. Je krijgt van ons gerichte feedback in je document, deze spreek je vervolgens ook door met jouw scriptiebegeleider, zodat jij stapsgewijs zelf de correcties kunt doorvoeren.

Ook mogelijk, je scriptie laten nakijken op taal- en spelfouten!

Ben je klaar met het schrijven van je scriptie en wil je jouw scriptie laten nakijken op taal-en spelfouten? Dat is mogelijk! Hiervoor werken we samen met Scribbr. Bij Scribbr kun jij je scriptie laten nakijken op taal, structuur, rode draad, APA of lay-out. Je kunt hier ook je scriptie laten nakijken op academisch taalgebruik. Fouten worden direct verbeterd en je krijgt feedback waar je echt iets aan hebt. Scribbr kijkt zowel Nederlandstalige als Engelstalige scripties na. Is je scriptie lang of gaat het om veel pagina’s, houd er dan wel rekening mee dat een tekstcorrectie een aantal dagen in beslag kan nemen.

Direct jouw scriptie laten checken op spelling en taal?

Bij Jouw scriptiecoach kun je jouw scriptie met 10% korting laten controleren op taal en spelling bij Scribbr. Vraag nu jouw kortingscode aan bij Jouw scriptiecoach onder vermelding van actiecode Scribbr10%korting. Vervolgens upload je de documenten die je wilt laten nakijken direct op de site van Scribbr. Geef daar aan wanneer je jouw documenten weer retour wilt met feedback (je hebt de keuze uit 24u, 72u of 1 week). Je kunt jouw kortingscode opgeven zodra je gaat afrekenen op de site van Scribbr. Na betaling gaat een corrector van Scribbr direct voor je aan de slag. Dat kan ook in de avonduren of het weekend. Scribbr werkt met tarieven voor nakijken vanaf € 0,009 per woord. Wil je eerst weten wat het nakijken van jouw scriptie door Scribbr kost? Bereken dan jouw prijs via de calculator van Scribbr.

Je scriptie laten nakijken?

Vul dan hieronder je gegevens in om contact met ons op te nemen. Je ontvangt altijd snel een reactie van ons. Wanneer je jouw gegevens achterlaat nodigen we je graag uit voor een gratis intakegesprek. In dit intakegesprek bekijken we hoe we jou het beste kunnen helpen en welke scriptiebegeleider geschikt is om jouw scriptie na te kijken of andere begeleiding te bieden. In het intakegesprek krijg je ook direct een inschatting van het aantal uren dat wij verwachten nodig te hebben. Deze uren zijn gemakkelijk aan te kopen via onze website. Zodra de betaling gelukt is wordt je direct gekoppeld aan een scriptiebegeleider en kunnen jullie aan de slag.

Vul je gegevens in:

Bij het invullen van dit formulier willen we je wijzen op onze privacyverklaring waarin staat beschreven hoe we jouw persoonsgegevens verwerken.