Scriptie nakijken?

Bij Jouw scriptiecoach kunnen we je jouw scriptie, onderzoeksvoorstel of herkansing inhoudelijk checken. Wij begeleiden HBO, master, universitaire studenten en promovendi van bijna iedere opleiding. Met praktische adviezen helpt Jouw scriptiecoach je weer vooruit. En ook voor kwalitatief en kwantitatief onderzoek, het verwerken van resultaten, data analyse (SPSS) en statisch onderzoek kun je bij ons aankloppen voor hulp. Voor een correctie op taal en spelfouten werken wij samen met Scribbr.

Inhoudelijke check van je scriptie

Je hebt je scriptie af en je wilt graag dat iemand je document inhoudelijk naleest en van feedback voorziet. Uiteraard kan dit bij Jouw scriptiecoach. Als je ons je document met het beoordelingsformulier toestuurt kunnen we je document op inhoud en structuur nalezen. Vervolgens krijg je een scriptiebegeleider toegewezen die jouw document naloopt aan de hand van de eisen van je opleiding en eventuele feedback die je hebt gekregen. Hij/zij voorziet je document van commentaar door in het document in de zijlijn opmerkingen te plaatsen. En wat goed is, laten we dit uiteraard intact.

Wij zijn gespecialiseerd in o.a. Bedrijfskunde, Management, Commerciële Economie, Marketing, Sales, Communicatie, Human Resources (HR), Media, Psychologie, Bedrijfseconomie, Zorg, Welzijn, Medisch, Finance, Onderwijs, Pedagogiek, ICT, Facilitair, Logistiek en Inkoop. Ook zijn wij gespecialiseerd in NIMA opleidingen. Zo kunnen wij ook je communicatieplan of marketingplan dat je schrijft voor NIMA Communicatie, Marketing NIMA B en Marketing NIMA C controleren.

Als je echt de mening wilt van een expert uit het werkveld, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kijken in hoeverre je scriptie ook echt de aanleiding en probleemstelling van jouw opdrachtgever oplost. En of je alle vragen hebt beantwoordt met je onderzoek. Uiteraard kijken we ook of je document voldoet aan de eisen die jouw opleiding stelt aan het document. Bestaat je scriptie uit veel pagina’s, houd er dan rekening mee dat de inhoudelijke controle een aantal dagen in beslag kan nemen.

Wil je direct hulp?

Neem contact op met Jouw scriptiecoach als je direct hulp wilt bij je scriptie.
Gratis adviesgesprek aanvragen

Afspreken online of op locatie?

De meeste studenten kiezen voor online hulp. Dat is ook de meest efficiente manier als we jouw onderzoeksvoorstel of scriptie moeten doorlezen. Vaak heb je al feedback gekregen en daarnaast hanteert jouw opleiding een aantal eisen. Door de feedback en eisen naast je document te leggen kunnen wij kijken hoe je jouw onderzoeksvoorstel of scriptie snel kunt verbeteren. Maar soms wil je ook echt even inhoudelijk sparren met iemand die expert is in jouw onderwerp. Dan kun je kiezen voor begeleiding op locatie. Vaak kun je met 2 uurtjes sparren op locatie al weer verder werken en vervolgens de begeleiding online voortzetten.

Checken van je scriptie op taal en spelfouten

Je hebt je scriptie afgerond en je wilt nog even je document laten controleren op taal en spellingsfouten. Bij Scribbr kun jij je scriptie na laten kijken op taal, structuur, rode draad, APA of lay-out. Je kunt hier ook je scriptie laten nakijken op academisch taalgebruik. Fouten worden direct verbeterd en je krijgt feedback waar je echt iets aan hebt. Is je scriptie lang of gaat het om veel pagina’s, houd er dan wel rekening mee dat een tekstcorrectie een aantal dagen in beslag kan nemen.

Direct een gratis adviesgesprek?

Gedurende het gratis adviesgesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en waar je specifiek hulp bij nodig hebt. Daarnaast bespreken we meteen de mogelijkheden hoe we jou het beste naar de eindstreep kunnen begeleiden. Vervolgens krijg je een ervaren scriptiebegeleider toegewezen die expert is op jouw afstudeeronderwerp. En die gedurende je afstudeerperiode jouw persoonlijke aanspreekpunt en sparringpartner is, zodat je op af kunt studeren.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Direct hulp bij het nakijken van je scriptie?

Vraag dan direct een gratis adviesgesprek aan. Je ontvangt altijd snel een reactie, vaak al binnen een paar uur. In het intakegesprek bekijken we hoe we jou het beste kunnen helpen en welke begeleider het beste bij jouw onderwerp past. Ook krijg je direct een inschatting van het aantal uren dat wij verwachten nodig te hebben om je naar de eindstreep te begeleiden. Vervolgens kun je eenvoudig de uren via iDEAL aankopen en als de betaling gelukt is wordt je meteen gekoppeld met jouw scriptiebegeleider. Deze neemt dan snel contact met je op (vaak al dezelfde dag) zodat je vandaaruit verder kunt werken.

Vul je gegevens in:

Bij het invullen van dit formulier willen we je wijzen op onze privacyverklaring waarin staat beschreven hoe we jouw persoonsgegevens verwerken.