Scriptiebegeleiding in Nijmegen

Scriptiebegeleiding online of op locatie in Nijmegen

In Nijmegen kun je zowel online begeleiding als begeleiding op locatie kiezen. Bij online begeleiding helpen wij je bijvoorbeeld door samen in je document in Google Docs te werken of door te overleggen via Skype. Vaak is online scriptiebegeleiding efficiënt omdat het jou veel reistijd scheelt, je tussendoor ook even snel je vraag kunt stellen om vervolgens weer verder te kunnen werken. En als je toch liever even persoonlijk met een begeleider om de tafel gaat dan kan dat ook. Waar je precies afspreekt op locatie stem je zelf af in overleg met je scriptiebegeleider. Onze voorkeur gaat uit naar een rustige plek waar we je ook goed kunnen begeleiden zoals bijvoorbeeld de campus van je opleiding.

Scriptiebegeleiding in Nijmegen

Wij begeleiden HBOmasteruniversitaire studenten en promovendi van bijna iedere opleiding. In Arnhem hebben wij vooral ervaring met studenten van de HAN University of Applied Science en Radboud Universiteit.

Waarmee kunnen wij je helpen?

Wij helpen je als je gaat beginnen met je plan van aanpak of onderzoeksvoorstel en het lastig vindt om een geschikt onderwerp te vinden of deze juist af te bakenen. Ook helpen we je als je vastloopt en je feedback hebt gekregen van jouw opleiding en niet weet hoe je deze moet verwerken in jouw document. En wij zijn er voor je als je scriptie is afgekeurd. Ook dan zorgen wij dat je met de juiste feedback van onze kant je scriptie toch op het juiste niveau kunt brengen.

Onze scriptiebegeleiding is dan ook heel concreet, wij kunnen je van A tot Z helpen, van onderwerp, literatuur en bronnenonderzoek tot het opzetten van het onderzoek en analyse van de data tot bruikbare resultaten, conclusies en aanbevelingen. Wil je liever een inhoudelijke check? Wij kunnen je ook helpen bij het nakijken van je scriptie op inhoud. Daarnaast kun je ook jouw scriptie laten checken door onze correctoren op spelling en taal. En ben je door naar je verdediging en wil je hulp bij de voorbereiding van je verdediging? Ook dat is mogelijk!

Welke begeleider kan mij helpen?

Al onze scriptiebegeleiders beschikken over relevante werkervaring, daarnaast zijn ze op de hoogte van de eisen vanuit jouw opleiding. Je krijgt online dus altijd hulp van een professionele begeleider. Wil je echter hulp op locatie in Arnhem? Dat kan ook! Vraag direct een gratis adviesgesprek aan om de mogelijkheden te bespreken.

Daphne Cornelisse

Daphne Cornelisse heeft in 2022 haar MSc. Artificial Intelligence (summa cum laude) behaald aan de Radboud Universiteit en een BSc.…

Bekijk volledige profiel