Scriptiebegeleiding in Nijmegen

Scriptiebegeleiding online of op locatie in Nijmegen

Woon jij in Nijmegen of omstreken en ben je op zoek naar een goede scriptiebegeleider of studiecoach? Dan ben je aan het goede adres. Bij Jouw Scriptiecoach kun je in Nijmegen terecht voor scriptiebegeleiding op locatie. Ook kun je gebruik maken van online scriptiebegeleiding of een combinatie van beiden.  Vaak is online scriptiebegeleiding efficiënt omdat het jou veel reistijd scheelt, je tussendoor ook even snel je vraag kunt stellen om vervolgens weer verder te kunnen werken. En als je juist extra ondersteuning wilt bij je studie is dat ook op locatie (en online) mogelijk.

Scriptiebegeleiding in Nijmegen

Wij begeleiden HBOmasteruniversitaire studenten en promovendi van iedere opleiding. Onze scriptiebegeleiders zijn op de hoogte van de eisen zoals deze gesteld worden bij de HAN University of Applied Science en Radboud Universiteit.

Waarmee kunnen wij je helpen?

Wij helpen je als je gaat beginnen met je plan van aanpak of onderzoeksvoorstel en het lastig vindt om een geschikt onderwerp te vinden of deze juist af te bakenen. Ook helpen we je als je vastloopt en je feedback hebt gekregen van jouw opleiding en niet weet hoe je deze moet verwerken in jouw document. En wij zijn er voor je als je scriptie is afgekeurd. Ook dan zorgen wij dat je met de juiste feedback van onze kant je scriptie toch op het juiste niveau kunt brengen.

Onze scriptiebegeleiding is dan ook heel concreet, wij kunnen je van A tot Z helpen, van onderwerp, literatuur en bronnenonderzoek tot het opzetten van het onderzoek en analyse van de data tot bruikbare resultaten, conclusies en aanbevelingen. Wil je liever een inhoudelijke check? Wij kunnen je ook helpen bij het nakijken van je scriptie op inhoud. Daarnaast kun je ook jouw scriptie laten checken door onze correctoren op spelling en taal. En ben je door naar je verdediging en wil je hulp bij de voorbereiding van je verdediging? Ook dat is mogelijk!

Welke begeleider kan mij helpen?

Al onze scriptiebegeleiders beschikken over relevante werkervaring, daarnaast zijn ze op de hoogte van de eisen vanuit jouw opleiding. Je krijgt online dus altijd hulp van een professionele begeleider. Wil je echter hulp op locatie in Arnhem? Dat kan ook! Vraag direct een gratis adviesgesprek aan om de mogelijkheden te bespreken.

Daphne Cornelisse

Daphne Cornelisse

Daphne Cornelisse heeft in 2022 haar MSc. Artificial Intelligence (summa cum laude) behaald aan de Radboud Universiteit en een BSc.…

Bekijk volledige profiel