Scriptiebegeleiding voor deeltijd en duale opleidingen

Als deeltijd student of professional ben je bij Jouw Scriptiecoach aan het juiste adres. Wanneer je het afstuderen moet combineren met een baan kan het lastig zijn om alle bordjes in de lucht te houden. We bieden dan ook scriptiebegeleiding op maat en kijken hierbij naar hoe je jouw scriptie kunt combineren met jouw privéleven en werkomstandigheden. Uiteraard bieden we jou daarnaast ook de inhoudelijke ondersteuning die je nodig hebt om je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, scriptie of herkansing op tijd in te kunnen leveren. Inmiddels hebben wij al vele deeltijdstudenten succesvol naar de eindstreep mogen begeleiden (zie ook onze reviews op Trustpilot).

Hulp gedurende het hele afstudeerproces

Bij Jouw Scriptiecoach kun je terecht voor scriptiebegeleiding bij het hele afstudeerproces. Daarnaast bieden we ook inhoudelijke ondersteuning, Zo kun je bij ons aankloppen als je gaat beginnen met jouw onderzoeksvoorstel, plan van aanpak of je paper of scriptie. Wij kunnen je helpen om je onderwerp concreet af te bakenen, bij je literatuur- en bronnenonderzoek, je onderzoeksopzet, het analyseren en verwerken van je onderzoeksresultaten en het schrijven van heldere conclusies en aanbevelingen. Ook helpen we je bij de reflectie en discussie. En uiteraard kunnen we je ook helpen als je document is afgekeurd en je moet herkansen; samen scherpen we je document aan en lopen we de feedback stap voor stap door. Kortom: Wat je vraag ook is en in welke fase je je ook bevindt, met onze scriptiehulp lever jij ook op tijd je document in.

Behalve scriptiebegeleiding kunnen wij je ook helpen met de voorbereiding van je verdediging, zodat je goed voorbereidt op gaat voor het examen. Daarnaast hebben we meerdere scriptiebegeleiders die je kunnen helpen bij je onderzoek en de analyse en verwerking van de resultaten. Wij kunnen je zowel begeleiden bij kwalitatief onderzoek als kwantitatief onderzoek (SPSS en STATA) en hebben ook veel kennis van statistiek. En als je jouw scriptie hebt afgerond en je hebt nog behoefte aan een inhoudelijke check of een check op taal, spelling en rode draad, ook dan kunnen wij je hierbij helpen. Je leest hierover meer op onze pagina scriptie nakijken.

Hulp bij studieproblemen of een functiebeperking

Steeds vaker zien wij deeltijd of duale studenten die moeite hebben met het proces van afstuderen, het structureren van de werkzaamheden en hoe je het schrijven van je scriptie, paper of thesis combineert met een druk gezinsleven en/of baan. Voor sommige deeltijdstudenten is het al jaren geleden dat ze in de schoolbank zaten en is het echt een crime om ineens academisch te moeten schrijven of praktijkgericht onderzoek te doen. Ook zien we steeds vaker stress- en burn-out klachten of de druk om het heel goed te doen waarbij uitstelgedrag er vervolgens vaak voor zorgt dat je helemaal geen meters meer maakt. Studie- en leerproblemen (en ook functiebeperkingen als ADHD, ADD, autisme en dyslexie) komen steeds vaker voor. Loop je hier tegenaan? Dan kunnen onze scriptiebegeleiders je helpen. De situatie verschilt echter van persoon tot persoon. Daarom gaan we samen kijken wat voor jou het beste werkt.

Direct hulp van een expert binnen jouw vakgebied

Al onze scriptiebegeleiders beschikken over relevante werkervaring, daarnaast zijn ze op de hoogte van de eisen vanuit jouw opleiding. Dit geldt voor bijna iedere opleiding. Wij kunnen je dan ook bijna altijd helpen.

Onze scriptiebegeleiders hebben ook ruime ervaring met het begeleiden van studenten van Scheidegger, het NCOI en LOI. Bij deze instanties wordt een andere opzet gehanteerd dan in het reguliere HBO of WO en moet je plan van aanpak of scriptie vooral compact zijn, goed inzoomen op het probleem van de organisatie en ook een praktische oplossing bieden, de link met de praktijk is hier leidend naast de vormeisen. Ook kunnen onze scriptiecoaches je helpen bij het schrijven van een operationeel of strategisch marketingplan voor het NIMA. Wij kunnen je helpen als je een marketingplan voor NIMA B of NIMA C gaat schrijven.

Jij kiest: hulp online of op locatie

Bij Jouw Scriptiecoach kun je kiezen uit online scriptiebegeleiding of scriptiebegeleiding op locatie. Het fijne van online scriptiehulp is dat dit goed te combineren is met een drukke baan en/of een druk privé leven, je kunt immers ook ’s avonds even een uurtje skypen met je begeleider en daarnaast heb je dat mailtje met je vragen ook zo getypt zodat je de volgende dag weer verder kunt werken aan je opdracht of scriptie. Veel van de deeltijdstudenten die wij begeleiden kiezen dan ook voor online begeleiding. Maar als je liever af en toe live afspreekt met een begeleider dan is dit ook mogelijk bij ons. Wij begeleiden inmiddels in heel Nederland en hebben ook begeleiders beschikbaar in België.

Scherpe tarieven, ook bij deeltijd !

Wij maken geen onderscheid tussen studenten die voltijd of deeltijd studeren. Iedereen betaalt dezelfde tarieven. Ook hanteren wij geen toeslagen voor hulp in het weekend of ’s avonds. Wel bieden wij korting aan als je meer uren in 1x aankoopt, vanaf 5 uur betaal je al een voordeliger tarief. Ook bieden wij een combinatiepakket aan met een mix van online uren en locatie uren. Betaalt je werkgever? Of heb je de mogelijkheid je persoonsgebonden budget in te zetten voor een opleiding naar keuze en wil je dit potje graag inzetten voor scriptiebegeleiding? Ook dat kan bij Jouw Scriptiecoach, we kunnen je een offerte of factuur sturen zodat je de kosten kunt declareren of direct door jouw werkgever kunt laten uitbetalen.

Kies je voor Jouw Scriptiecoach dan kies je voor de volgende voordelen:

  • Direct hulp van een scriptiecoach of scriptiebegeleider die expert is in jouw afstudeerrichting en ook op de hoogte is van de richtlijnen van je opleiding.
  • Flexibele begeleiding, zo kun je kiezen uit een combinatie van online scriptiehulp en scriptiehulp op locatie en kun je ook hulp krijgen ‘s avonds en in het weekend.
  • Wij hanteren voor deeltijdstudenten hetzelfde tarief als reguliere studenten en de tarieven zijn ook vrijgesteld van btw.
  • Betaalt je werkgever, kun je jouw persoonsgebonden budget inzetten of ben je zelfstandig ondernemer? Dan is het ook mogelijk om een factuur op naam te ontvangen zodat je de kosten kunt declareren, door je werkgever kunt laten betalen of als kosten op te voeren bij de belastingdienst. Informeer naar de mogelijkheden.