Scriptiebegeleiding voor deeltijd en duale opleidingen

Als deeltijd student of professional ben je bij Jouw scriptiecoach aan het juiste adres. Wanneer je het afstuderen moet combineren met een baan kan het lastig zijn om alle bordjes in de lucht te houden. We bieden dan ook scriptiebegeleiding op maat en kijken hierbij naar hoe je jouw scriptie kunt combineren met jouw privéleven en werkomstandigheden. Uiteraard bieden we jou daarnaast ook de inhoudelijke ondersteuning die je nodig hebt om je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, scriptie of herkansing op tijd in te kunnen leveren.

Hulp gedurende het hele afstudeerproces

Wij begeleiden jou bij het hele afstudeerproces. Zo kun je bij ons aankloppen als je gaat beginnen met jouw onderzoeksvoorstel, plan van aanpak en scriptie en bijvoorbeeld jouw onderwerp goed wilt afbakenen. Maar ook als je al begonnen bent en de eerste feedback hebt gekregen op jouw onderzoeksvoorstel, plan van aanpak of scriptie en niet zo goed weet hoe je de feedback moet interpreteren en verwerken helpen wij je op weg. Als je gaat verdedigen helpen wij je met de voorbereiding van je verdediging, zodat je goed voorbereidt op gaat voor het examen. Ook helpen wij je als je scriptie is afgekeurd en je moet herkansen. En als je jouw scriptie hebt afgerond en je hebt nog behoefte aan een inhoudelijke check of een check op taal, spelling en rode draad, ook dan kunnen wij je hierbij helpen. Loop je vast met je onderzoeksmethodologie? Geen probleem, ook dan zijn wij er voor je. Wij helpen je bij je kwalitatief of kwantitatief onderzoek en bieden ook SPSS hulp aan. Je kunt dus altijd verder werken!

Hulp bij studieproblemen of een functiebeperking

Je kunt ook bij ons terecht als je studieproblemen hebt zoals faalangst, perfectionisme of uitstelgedrag. Ook als je een functiebeperking hebt zoals bijvoorbeeld ADHD, ADD, autisme, dyslexie of dyscalculie, kunnen wij je helpen om af te studeren. Wij hebben meerdere scriptiebegeleiders die ook geschoold zijn als coach om je hierbij te helpen. Met onze begeleiding lukt het jou ook om af te studeren als je kampt met bovengenoemde leerproblemen.

Direct hulp van een expert binnen jouw vakgebied

Al onze scriptiebegeleiders beschikken over relevante werkervaring, daarnaast zijn ze op de hoogte van de eisen vanuit jouw opleiding. Dit geldt voor bijna iedere opleiding. Wij kunnen je dan ook bijna altijd helpen. Daarnaast zijn wij ook goed om de hoogte van de eisen van het NCOI en kunnen wij je ook helpen als je moet beginnen met jouw moduleopdracht, eindopdracht of scriptie. Daarnaast hebben wij ook scriptiecoaches die je kunnen helpen als je naast jouw drukke baan een NIMA opleiding volgt. Hoe dan ook, onze scriptiecoaches helpen je altijd weer op weg!

Jij kiest: hulp online of op locatie

Wij bieden scriptiebegeleiding zowel online als op locatie aan. Het fijne van online begeleiding is dat dit goed te combineren is met een drukke baan en druk privé schema, je kunt immers ook ’s avonds even een uurtje skypen met je begeleider en daarnaast heb je dat mailtje met je vragen ook zo getypt zodat je de volgende dag weer verder kunt werken aan je opdracht of scriptie. Veel van de deeltijdstudenten die wij begeleiden kiezen dan ook voor online begeleiding. Maar als je liever af en toe live afspreekt met een begeleider dan is dit ook mogelijk bij ons.

Scherpe tarieven, ook bij deeltijd !

Wij maken geen onderscheid tussen studenten die voltijd of deeltijd studeren. Iedereen betaalt dezelfde tarieven. Ook hanteren wij geen toeslagen voor hulp in het weekend of ’s avonds. Wel bieden wij korting aan als je meer uren in 1x aankoopt, vanaf 5 uur betaal je al een voordeliger tarief. Ook bieden wij een combinatiepakket aan met een mix van online uren en locatie uren. Betaalt je werkgever? Of heb je de mogelijkheid je persoonsgebonden budget in te zetten voor een opleiding naar keuze en wil je dit potje graag inzetten voor scriptiebegeleiding? Ook dat kan bij Jouw scriptiecoach, we kunnen je een offerte of factuur sturen zodat je de kosten kunt declareren of direct door jouw werkgever kunt laten uitbetalen.