Scriptie herkansen

Scriptie of onderzoeksvoorstel herkansen, wat nu?

Zit je met je handen in het haar, omdat je scriptie is afgekeurd, je een negatieve beoordeling hebt gekregen voor je onderzoeksvoorstel of plan van aanpak en je moet herkansen? Begrijpelijk, je hebt er hard voor gewerkt en als je daar een onvoldoende hebt gekregen is dat teleurstellend.

Jouw scriptiecoach is er om je te helpen alsnog je afgekeurde scriptie, onderzoeksvoorstel of plan van aanpak succesvol af te ronden. Wij hebben ruim 2.000 studenten geholpen en veel studenten die moesten herkansen zijn uiteindelijk geslaagd met een ruime voldoende. Lees zelf de reviews op Trustpilot waar we met een dikke 9 worden beoordeeld. In de meeste gevallen zijn er slechts een paar contactmomenten met een scriptiebegeleider nodig om van een afgekeurde scriptie alsnog een voldoende te maken. Wil je direct hulp? Reserveer dan een gratis adviesgesprek om te bespreken hoe we je kunnen helpen bij je herkansing.

Hoe wij jou helpen bij je herkansing

Dat je scriptie is afgekeurd en je moet herkansen is natuurlijk ontzettend balen. Je bent nu hier en hebt direct hulp gevonden. Slim, wij helpen je de onvoldoende of afgekeurde scriptie om te zetten naar een geslaagde herkansing. Dat kan op verschillende manieren:

Interpreteren en verwerken van feedback

Wanneer je moet herkansen ontvang je feedback van je beoordelaar, maar hoe ga je met deze feedback aan de slag? Wij weten uit ervaring dat het heel fijn is wanneer iemand met je meekijkt en je helpt bij het verwerken en interpreteren van de feedback die je hebt ontvangen. Samen zetten wij de feedback om in een succesvolle herkansing.

Concrete adviezen voor scriptie of onderzoeksvoorstel

Onze scriptiebegeleiders hebben ervaring in diverse vakgebieden passend bij jouw studierichting en ze kennen de eisen die jouw opleiding stelt. Naast het interpreteren van de feedback helpen wij je bij de aanpassingen die je uiteindelijk moet doorvoeren. Je krijgt duidelijke en concrete adviezen waarmee jij je scriptie kunt aanpassen en kunt herkansen.

Aanscherpen van de onderzoeksresultaten

Zit het probleem vooral bij je onderzoeksopzet, de onderzoeksresultaten in Stata of SPSS? Of kloppen je kwalitatieve analyses niet? Ook daarbij kunnen we je prima helpen.

Scriptie laten nakijken

Heb je jouw afgekeurde scriptie verbeterd en wil je zeker weten dat het nu voldoende verbeterd is? Laat je scriptie nog een keer nalezen op inhoud of juist op taal en spelling zodat je zeker weet dat niet al je moeite voor niets is. Daarmee vergroot je ook jouw kans op een geslaagde herkansing. Lees hierover meer op deze pagina.

Hulp bij plannen

Een scriptiebegeleider geeft je niet alleen de juiste feedback en handvatten om je afgekeurde scriptie te verbeteren. Ook het maken van een planning hoort bij scriptiehulp. Met een goede planning weet waar je aan toe bent, waardoor je vat krijgt op de voortgang. Zo ga je gemotiveerd en gestructureerd aan de slag en vergroot je de kans op slagen.

Scriptiehulp, online of op locatie

Wij bieden scriptiebegeleiding aan online en op locatie. Je kunt zelf kiezen welke vorm voor jou het beste werkt. Het grootste deel van onze studenten die moet herkansen kiest echter voor online scriptiebegeleiding. Dit is vaak ideaal te combineren als je ook al een baan hebt.

Bij online scriptiebegeleiding werken we online samen via MS Teams, Skype en door je document bijvoorbeeld in Google Docs te delen. Je krijgt feedback direct in je document en we doorlopen de feedback samen in een online sessie zodat je ook aanvullend notities kunt maken. Vaak kun je daarna zelf weer aan de slag.

Wil je toch liever op locatie afspreken dan kan dat ook. We bieden scriptiebegeleiding aan in heel Nederland en in België (Vlaanderen).

Voordelige tarieven bij Jouw Scriptiecoach

Wanneer jouw scriptie is afgekeurd en je gaat herkansen wil je natuurlijk van te voren weten wat jouw investering is. Je krijgt bij ons altijd vooraf een inschatting van het aantal uren dat je nodig hebt om je scriptie op orde te brengen. We hanteren vaste uurtarieven die je makkelijk online aankoopt. Zo weet je altijd van tevoren waar je aan toe bent.

Vraag direct een gratis adviesgesprek aan en hoor hoe we je kunnen helpen bij jouw herkansing.