Scriptie herkansen?

Is je scriptie, onderzoeksvoorstel of plan van aanpak afgekeurd en weet je niet goed waarom of hoe je nu verder moet? Ik kan je helpen met je herkansing en samen zorgen we ervoor dat je scriptie,  onderzoeksvoorstel of plan van aanpak alsnog op het juiste niveau komt. Zodat je alsnog kunt afstuderen!

Vraag eerst je begeleiders om concrete feedback

Als je geen go krijgt aan de hand van je onderzoeksvoorstel of je scriptie is afgekeurd, dan is dit uiteraard erg vervelend. Vaak heb je dit niet zien aankomen. Je hebt immers veel tijd in het document gestoken. En je wilt graag je diploma halen.

Mijn advies is altijd om de teleurstelling even te laten bezinken. En vervolgens je begeleiders of examinatoren van je opleiding om concrete feedback te vragen. Vaak biedt een opleiding de mogelijkheid tot een nabespreking. Maak hier gebruik van en neem je document mee bij de bespreking zodat je aantekeningen kunt maken. Je weet dan in ieder geval waar de ‘pijnpunten’ zitten.

Vervolgens kun je zelfstandig proberen je document alsnog op het juiste niveau te krijgen. Je kunt ook contact opnemen met mij. We kijken dan samen naar de feedback en hoe we je onderzoeksvoorstel of je scriptie kunnen aanpassen. Vaak heb je aan een paar uur voldoende om je scriptie spic en span te krijgen.

Waar kan ik je bij helpen?

Ik kan je helpen met de:

  • analyse en interpretatie van de feedback van je begeleiders of examinatoren
  • correcties in de inhoud
  • taalkundige verbeteringen
  • structuur
  • motivatie om weer te starten

Direct hulp nodig?
Neem contact op.

Linda Hovestad, scriptiebegeleider jouw scriptiecoach. Voor marketing, communicatie en media.
Gratis adviesgesprek aanvragen

Hulp nodig?

Als je moet herkansen is dat sowieso heel vervelend. Het kan soms fijn zijn als iemand je helpt om de feedback van je beoordelaars te ontcijferen. Als je hulp zoekt bij je herkansing, vraag dan meteen een gratis adviesgesprek aan. We kijken dan samen hoe we je scriptie kunnen aanpassen zodat je vervolgens wel kunt afstuderen.