Wat ik voor jou kan doen?Plan een gratis adviesgesprek en ontdek het zelf.

Vul je gegevens in en Jouw scriptiecoach neemt binnen 1 werkdag contact met je op voor een vrijblijvend gratis telefonisch adviesgesprek. We bespreken waar je tegenaan loopt en hoe ik je verder kan helpen bij je scriptie. Je krijgt meteen een inschatting van het verwachte aantal uren coaching die je nodig hebt om je scriptie met succes af te ronden. Zo weet je meteen waar je aan toe bent en ben je verzekerd van de juiste begeleiding op inhoud, structuur en proces.

Bij spoedvragen kun je ook bellen naar 06-10 33 16 05. Kan ik je niet direct te woord staan? Laat dan een bericht achter via SMS of WhatsApp.

 

Vul je gegevens in voor een vrijblijvend adviesgesprek

Bij het invullen van dit formulier willen we je wijzen op onze privacyverklaring waarin staat beschreven hoe we jouw persoonsgegevens verwerken.

Hoe kan ik jou helpen?

Voor wie?

Met mijn praktische werkervaring kan Jouw scriptiecoach je helpen bij het opleveren van een scriptie, die aansluit bij de eisen die gesteld worden door je opleiding. En die ook bruikbaar is voor het bedrijf waar je afstudeert. Jouw scriptiecoach helpt je de brug te slaan tussen theorie en praktijk. Hierbij is ieder traject voor scriptiebegeleiding maatwerk en sluit altijd goed aan bij de fase waarin je jezelf in het scriptietraject bevindt. Je kunt Jouw scriptiecoach zien als jouw sparringpartner, die je helpt om je deadline te halen. Jouw scriptiecoach is gespecialiseerd in marketing, communicatie en media, maar ik kan je daarnaast ook altijd koppelen aan een andere expert die je kan helpen met jouw onderwerp.

Waar kan ik je mee helpen?

In de praktijk blijkt dat veel studenten moeite hebben om een goed begin te maken met de scriptie. Met persoonlijke scriptiebegeleiding helpt Jouw scriptiecoach jou een brug te slaan tussen de wensen van de opleiding en de opdrachtgever. Je kunt bij Jouw scriptiecoach terecht voor hulp van het concretiseren en afbakenen van je onderwerpkeuze. Dit is erg belangrijk om te voorkomen dat je vastloopt, omdat je onderwerp te breed is of je onderzoek niet de gewenste resultaten op heeft geleverd. Jouw scriptiecoach kan je begeleiden als je begint met je scriptie, een onderzoeksvoorstel gaat schrijven of als je scriptie is afgekeurd en je moet herkansen.

Hoe help ik jou?

In een gratis telefonisch adviesgesprek stellen we jouw hulpvraag vast. Samen bekijken we welke vorm van scriptiebegeleiding het beste voor jouw situatie werkt. Vervolgens gaan we aan de slag met je scriptie en help ik je op weg. Wil je snel afstuderen, zodat je op zoekt kunt gaan naar een baan of combineer je de studie met een druk privéleven en een drukke baan? Jouw scriptiecoach zorgt altijd dat de begeleiding zo goed mogelijk bij jouw persoonlijke situatie aansluit. Scriptiebegeleiding is dan ook mogelijk in het weekend en gedurende avonduren.