Wat we voor jou kunnen doen?Plan een gratis adviesgesprek en ontdek het zelf.

Vul je gegevens in en Jouw scriptiecoach neemt snel contact met je op voor een vrijblijvend gratis telefonisch adviesgesprek. We bespreken dan direct waar je tegenaan loopt. En ook hoe wij jou verder kunnen helpen bij je onderzoeksvoorstel, scriptie of herkansing. Daarnaast krijg je meteen een inschatting van het verwachte aantal uren coaching die je nodig hebt om met succes af te studeren. Zo weet je meteen waar je aan toe bent en ben je verzekerd van de juiste begeleiding op inhoud, structuur en proces.

 

Vul je gegevens in:

Bij het invullen van dit formulier willen we je wijzen op onze privacyverklaring waarin staat beschreven hoe we jouw persoonsgegevens verwerken.

Waarmee kunnen we jou helpen?

Voor wie?

In de praktijk blijkt dat veel studenten moeite hebben om een goed begin te maken met de scriptie. Met persoonlijke scriptiebegeleiding helpt Jouw scriptiecoach jou een brug te slaan tussen de wensen van de opleiding en de opdrachtgever.

Hierbij is ieder traject voor scriptiebegeleiding maatwerk en sluit altijd goed aan bij de fase waarin je jezelf in het scriptietraject bevindt. Je kunt Jouw scriptiecoach zien als jouw sparringpartner, die je helpt om je deadline te halen. Jouw scriptiecoach is gespecialiseerd in Marketing, Online, Digital, Communicatie en Media.

Waar kan Jouw scriptiecoach jou mee helpen?

Je kunt bij Jouw scriptiecoach terecht met vragen over je onderzoeksvoorstel, scriptie, plan van aanpak en je herkansing. Wij helpen je op inhoud, proces en structuur.

Jouw scriptiecoach is gespecialiseerd in Marketing, Digital, Communicatie, Online en Media. Door jarenlange ervaring in deze vakgebieden krijg je specialistische scriptiebegeleiding bij het opstellen van je onderzoeksvoorstel, het uitwerken van je scriptie of het voorbereiden van een herkansing.  Daarnaast werkt jouw scriptiecoach samen met freelance scriptiebegeleiders, er is daarom altijd een expert die past bij jouw scriptie onderwerp.

Jouw scriptiecoach kan je helpen als je Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie, Commerciële EconomieMarketing, Communicatie, Digital, Communication & Multimedia design, Media en Entertainment (MEM), Marketing NIMA B, Marketing NIMA C, International Communication & Media, Journalistiek of International Media en Entertainment studeert.

Hoe helpen wij jou?

In een gratis telefonisch adviesgesprek stellen we jouw hulpvraag vast. Samen bekijken we welke vorm van scriptiebegeleiding het beste voor jouw situatie werkt. Vervolgens gaan we aan de slag met je scriptie en helpen wij je op weg.

Wil je snel afstuderen, zodat je op zoekt kunt gaan naar een baan of combineer je de studie met een druk privéleven en een drukke baan? Jouw scriptiecoach zorgt altijd dat de begeleiding zo goed mogelijk bij jouw persoonlijke situatie aansluit. Scriptiebegeleiding is dan ook mogelijk in het weekend en gedurende avonduren.