Direct gratis een adviesgesprek aanvragen

Wij begeleiden HBO, master, universitaire studenten en promovendi van bijna iedere opleiding. Dat doen we zowel online als op locatie door bijna heel Nederland en daarnaast hebben wij ook in Vlaanderen scriptiebegeleiders beschikbaar. Wil je hulp bij je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, scriptie of herkansing? Vraag dan direct een gratis adviesgesprek aan. Je ontvangt altijd snel een reactie, vaak al binnen een paar uur. In het intakegesprek bekijken we hoe we jou het beste kunnen helpen en welke begeleider het beste bij jouw onderwerp past.

Vul je gegevens in:

Bij het invullen van dit formulier willen we je wijzen op onze privacyverklaring waarin staat beschreven hoe we jouw persoonsgegevens verwerken.

Waar kunnen wij je mee helpen?

Met persoonlijke scriptiebegeleiding helpen onze scriptiebegeleiders jou om een brug te slaan tussen de wensen van de opleiding en de opdrachtgever. Wij kunnen je helpen bij veel vraagstukken zoals o.a. het afbakenen van je onderzoeksvraag of welke literatuur en modellen je het beste kunt toepassen. En ook, hoe je jouw kwalitatief of kwantitatief onderzoek vorm kunt geven en welke methode je het beste kunt kiezen of hoe je de resultaten met SPSS kunt verwerken. Ons team bestaat uit ervaren scriptiebegeleiders die allemaal zelf een HBO, master of universitaire opleiding hebben afgerond (sommige zelfs meerdere). Daarnaast beschikken ze allemaal over relevante werkervaring zodat zij de brug kunnen slaan tussen de theoretische eisen van jouw opleiding en de praktische bruikbaarheid van je onderzoek voor jouw opdrachtgever.

Ons begeleiding is altijd maatwerk. Daarom heb je bij ons altijd de keuze in de manier waarop je geholpen wilt worden bij jouw afstuderen; je kunt bij ons kiezen voor online begeleiding of begeleiding op locatie. Jouw scriptiecoach zorgt ook altijd dat de begeleiding zo goed mogelijk bij jouw persoonlijke situatie aansluit. Scriptiebegeleiding is daarom ook mogelijk in het weekend en gedurende avonduren.

Hoe werken wij?

Nadat je een gratis telefonisch adviesgesprek hebt aangevraagd, nemen wij contact met je op. Vervolgens stellen we jouw hulpvraag vast en kijken we welke vorm van scriptiebegeleiding het beste werkt in jouw situatie. En ook welke scriptiebegeleider vanuit zijn/haar expertise hier het beste bij aansluit. Ook krijg je van ons een inschatting van het aantal uur dat we verwachten dat je nodig hebt aan begeleiding om je scriptie op het juiste niveau te brengen en op tijd af te ronden.

Wij hanteren scherpe tarieven; zo kun je kiezen voor losse uren of juist voor een pakket zodat je voordeliger uit bent. Ook bieden wij een combinatiepakket aan voor studenten die graag online begeleiding willen, maar ook af en toe persoonlijk met hun scriptiebegeleider willen afspreken. Vervolgens kun je direct online uren aankopen aan en daarna koppelen we jou met je scriptiebegeleider. Deze gaat aan de slag met jou vraag en helpt jou snel weer op weg.