Scriptiebegeleiding in Amsterdam

Scriptiebegeleiding online of op locatie in Amsterdam

Voor jouw scriptiebegeleiding in Amsterdam heb je de keuze uit online begeleiding of begeleiding op locatie. Bij online scriptiebegeleiding krijg je hulp in de vorm van telefonisch overleg, ondersteuning via e-mail, opmerkingen in het document en overleg via Skype. Online scriptiebegeleiding scheelt reistijd, je kunt snel even een vraag tussendoor stellen en je overlegt makkelijk even online door bijvoorbeeld je scherm met elkaar te delen.

Hulp op locatie in Amsterdam

Soms kan het echter prettig zijn om face to face te sparren met je scriptiebegeleider. Dat kan ook in Amsterdam. Waar je precies afspreekt stem je zelf af in overleg met je scriptiebegeleider. Vaak is het prettig om af te spreken op een rustige plek waar we je ook goed kunnen begeleiden, zoals op de campus van je opleiding of de bibliotheek. Natuurlijk is een combinatie van online en offline scriptiebegeleiding ook altijd mogelijk.

> Gratis adviesgesprek aanvragen

Scriptiebegeleiding voor iedere HBO- of WO-opleiding

Wij begeleiden HBO-, master-, universitaire studenten en -promovendi van iedere opleiding in Amsterdam. De scriptiebegeleiders die je bij ons treft zijn experts binnen hun vakgebied met jarenlange ervaring in het werkveld. Jouw Scriptiecoach begeleidt studenten die studeren aan onder andere:

 • Christelijke Hogeschool Windesheim
 • Hogeschool TIO
 • Hogeschool InHolland
 • Hogeschool van Amsterdam (HVA)
 • Hotelschool Den Haag
 • IPABO Amsterdam
 • Nederlandse school voor Onderwijsmanagement
 • New Businessschool Amsterdam
 • The New School for Information Services
 • Nyenrode Business Universiteit
 • Universiteit van Amsterdam (UVA)
 • De Vrije Universiteit (VU)

Hulp bij je scriptie, onderzoeksvoorstel of plan van aanpak

Je vindt bij ons de hulp die je nodig hebt wanneer je het lastig vindt om te beginnen aan je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, scriptie of paper. Of juist wanneer je bent vastgelopen in het scriptieproces en niet meer weet hoe je verder moet. Hierin is onze aanpak concreet en transparant, je ontvangt praktische tips en feedback waarmee je jouw document kunt aanpassen. Wij werken met experts binnen jouw vakgebied en we zorgen er altijd voor dat de juiste scriptiebegeleider beschikbaar is voor jou.

Herkansen of scriptie verdedigen

Naast scriptiebegeleiding helpen wij je ook bij het nakijken van je scriptie, je herkansing of bij de voorbereiding van je verdediging. Wanneer je ook maar ergens tegenaan loopt, neem contact op met Jouw Scriptiecoach voor een gratis adviesgesprek.

> Adviesgesprek aanvragen

Hulp nodig bij SPSS of spellingscontrole?

Heb je hulp nodig bij het vormgeven en opzetten van je onderzoek en het analyseren van jouw data in bijvoorbeeld SPSS? Er staan specialisten voor jou klaar. Ben je klaar met het schrijven van je onderzoeksvoorstel of scriptie en wil je deze laten nalezen en laten controleren op spelling, taal, kromme zinnen en APA? Dan bieden wij je een scriptiecheck aan. Zo weet je zeker dat je een kwalitatief hoogwaardig document inlevert en je kans op slagen vergroot.

Heb je leerproblemen of een studiebeperking?

Ook als je leer- of studieproblemen hebt of kampt met een studiebeperkingen helpen wij je verder. Onze coaches zijn er voor begeleiding bij dyslexie, faalangst, ADHD, ADD of uitstelgedrag.

De scriptiebegeleiders van Jouw Scriptiecoach hebben allemaal hun eigen vakgebied en specialisme. Jouw scriptiebegeleider heeft altijd relevante werkervaring in het vakgebied van jouw scriptie en weet welke eisen jouw opleiding stelt aan jouw scriptie.

Direct scriptiehulp op locatie in Amsterdam?

Al onze scriptiebegeleiders beschikken over relevante werkervaring, daarnaast zijn ze op de hoogte van de eisen vanuit jouw opleiding. Je krijgt dus altijd hulp van een passende professionele begeleider. Onze scriptiebegeleiders Harry Steenkamp, Martin Danko, Lisa van Mierlo, Linda Hovestad en Sander Abbes staan voor je klaar om je online of op locatie in Amsterdam naar de eindstreep te begeleiden.

> Gratis adviesgesprek aanvragen

Lisa van Mierlo

Lisa van Mierlo is een ervaren scriptiebegeleider die zowel HBO als WO studenten kan helpen bij het schrijven van het…

Volledige profiel van  Lisa van Mierlo

Harry Steenkamp

Scriptiebegeleider Harry Steenkamp is een ervaren scriptiecoach die jou kan helpen bij jouw onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van…

Volledige profiel van  Harry Steenkamp

Martin Danko

Martin Danko is een ervaren scriptiebegeleider die zowel HBO als WO studenten kan helpen bij hun onderzoeksvoorstel, plan van aanpak,…

Volledige profiel van  Martin Danko

Sander Abbes

Sander Abbes is een ervaren scriptiebegeleider die jou als HBO, master of universitaire student kan helpen bij het schrijven van…

Volledige profiel van  Sander Abbes

Linda Hovestad

Linda Hovestad is een ervaren scriptiebegeleider die zowel HBO, Master en universitaire studenten kan helpen bij hun onderzoeksvoorstel, plan van…

Volledige profiel van  Linda Hovestad