Scriptiebegeleiding in Amsterdam

Scriptiebegeleiding online of op locatie in Amsterdam

Woon jij in Amsterdam of omstreken en ben je op zoek naar een goede scriptiebegeleider of studiecoach? Dan ben je aan het goede adres. Bij Jouw Scriptiecoach kun je in Amsterdam terecht voor scriptiebegeleiding op locatie. Ook kun je gebruik maken van online scriptiebegeleiding of een combinatie van beiden.  Vaak is online scriptiebegeleiding efficiënt omdat het jou veel reistijd scheelt, je tussendoor ook even snel je vraag kunt stellen om vervolgens weer verder te kunnen werken. En als je juist extra ondersteuning wilt bij je studie is dat ook op locatie (en online) mogelijk.

Scriptiebegeleiding voor iedere HBO- of WO-opleiding

Wij begeleiden studenten van iedere opleiding. In Amsterdam hebben wij veel ervaring met de volgende instanties:

 • Christelijke Hogeschool Windesheim
 • Hogeschool TIO
 • Hogeschool InHolland
 • Hogeschool van Amsterdam (HVA)
 • Hotelschool Den Haag
 • IPABO Amsterdam
 • Nederlandse school voor Onderwijsmanagement
 • New Businessschool Amsterdam
 • The New School for Information Services
 • Nyenrode Business Universiteit
 • Universiteit van Amsterdam (UVA)
 • De Vrije Universiteit (VU)

Hulp bij je scriptie, onderzoeksvoorstel of plan van aanpak

Je vindt bij ons de hulp die je nodig hebt wanneer je het lastig vindt om te beginnen aan je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, scriptie of paper. Of juist wanneer je bent vastgelopen in het scriptieproces en niet meer weet hoe je verder moet. Hierin is onze aanpak concreet en transparant, je ontvangt praktische tips en feedback waarmee je jouw document kunt aanpassen. Wij werken met experts binnen jouw vakgebied en we zorgen er altijd voor dat de juiste scriptiebegeleider beschikbaar is voor jou.

Herkansen of scriptie verdedigen

Naast scriptiebegeleiding helpen wij je ook bij het nakijken van je scriptie, je herkansing of bij de voorbereiding van je verdediging. Wanneer je ook maar ergens tegenaan loopt, neem contact op met Jouw Scriptiecoach voor een gratis adviesgesprek.

> Adviesgesprek aanvragen

Hulp nodig bij SPSS of spellingscontrole?

Heb je hulp nodig bij het vormgeven en opzetten van je onderzoek en het analyseren van jouw data in bijvoorbeeld SPSS? Er staan specialisten voor jou klaar. Ben je klaar met het schrijven van je onderzoeksvoorstel of scriptie en wil je deze laten nalezen en laten controleren op spelling, taal, kromme zinnen en APA? Dan bieden wij je een scriptiecheck aan. Zo weet je zeker dat je een kwalitatief hoogwaardig document inlevert en je kans op slagen vergroot.

Heb je leerproblemen of een studiebeperking?

Ook als je leer- of studieproblemen hebt of kampt met een studiebeperkingen helpen wij je verder. Onze coaches zijn er voor begeleiding bij dyslexie, faalangst, ADHD, ADD of uitstelgedrag.

De scriptiebegeleiders van Jouw Scriptiecoach hebben allemaal hun eigen vakgebied en specialisme. Jouw scriptiebegeleider heeft altijd relevante werkervaring in het vakgebied van jouw scriptie en weet welke eisen jouw opleiding stelt aan jouw scriptie.

Direct scriptiehulp op locatie in Amsterdam?

Al onze scriptiebegeleiders beschikken over relevante werkervaring, daarnaast zijn ze op de hoogte van de eisen vanuit jouw opleiding. Je krijgt dus altijd hulp van een passende professionele begeleider. Onderstaande scriptiebegeleiders staan voor je klaar om je online of op locatie in Amsterdam naar de eindstreep te begeleiden.

> Gratis adviesgesprek aanvragen

Daphne Cornelisse

Daphne Cornelisse

Daphne Cornelisse heeft in 2022 haar MSc. Artificial Intelligence (summa cum laude) behaald aan de Radboud Universiteit en een BSc.…

Bekijk volledige profiel
Jolanda Verheij

Jolanda Verheij

Jolanda heeft Commerciële Economie gestudeerd met als specialisatie Bank- en Verzekeringswezen. Zij heeft ook een Master of Marketing studie gevolgd…

Bekijk volledige profiel
Harry Steenkamp

Harry Steenkamp

Scriptiebegeleider Harry Steenkamp is een ervaren scriptiecoach die jou kan helpen bij jouw onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van…

Bekijk volledige profiel
Martin Danko

Martin Danko

Martin Danko is een ervaren scriptiebegeleider die zowel HBO als WO studenten kan helpen bij hun onderzoeksvoorstel, plan van aanpak,…

Bekijk volledige profiel