Scriptiebegeleiding voor masterstudenten en universitaire studenten

Ben je op zoek naar hulp bij het schrijven van je scriptie en volg je een master of studeer je aan de universiteit? Dan kunnen wij jou helpen. Bij Jouw Scriptiecoach hebben wij ruime ervaring met het begeleiden van masterstudenten en universitaire studenten. Onze scriptiebegeleiders hebben vaak zelf ook een academische scriptie geschreven en daarnaast hebben ze ook allemaal ervaring met het begeleiden van universitaire studenten. Met onze scriptiebegeleiding kun je daarom snel meters maken.

Waarom scriptiebegeleiding?

Wanneer je een master- of universitaire scriptie schrijft moet je eerst de ‘gap’ onderbouwen en dan vervolgens inzichten geven voor mogelijke oplossingsrichtingen. Je thesis of paper moet van een academisch en wetenschappelijk niveau zijn, dat betekent dat je ten eerste een goede synthese van je bronnen moet laten zien waarbij je ook de bronnen correct noemt in je document. Je scriptietekst moet bovendien wetenschappelijk zijn, zonder dat je te wollig of abstract wordt. Bovendien zijn taal, spelling en vormfouten funest, ook als je jouw thesis of paper in het Engels schrijft. Onze scriptiebegeleiders hebben altijd expertise met jouw onderwerp en zijn vaak meerdere keren gepromoveerd. Zij helpen je in het hele proces van A tot Z. Dus ook als je paper is afgekeurd en je deze moet herkansen. En ook als je jouw thesis of paper inhoudelijk wilt laten checken of juist op taal, spelling en referenties wilt laten controleren staan we voor je klaar. Meer informatie lees je op deze pagina.

Scriptiebegeleiding, altijd op maat

Onze scriptiebegeleiding is altijd maatwerk. Ten eerste omdat iedere opleidingsinstantie vaak weer andere regels hanteert. Bij de ene opleiding moet je echt de ‘gap’ vinden in de literatuur. Bij de andere opleiding moet je die gap vervolgens ook verder onderzoeken met behulp van kwalitatief en kwantitatief onderzoek en speelt statistiek ook een belangrijke rol. En bij sommige masteropleidingen en universitaire studies moet je juist ontwerpen, hierbij onderzoek je een probleem vanuit verschillende scenario’s en kom je vervolgens met een mogelijke oplossingsrichting. Welke kant je ook op moet gaan met je scriptie, wij stellen met jou een plan op zodat je kunt afstuderen op de door jou gewenste deadline. Het afbakenen van wat je wilt onderzoeken is vaak de eerste stap.

Wij bieden scriptiehulp aan master- en universitaire studenten van bijna iedere opleiding. Daarnaast kun je bij ons kiezen voor online scriptiehulp (telefonisch, overleg via Skype of MS Teams, opmerkingen in het document, online samenwerken in het document) of scriptiehulp op locatie. We begeleiden door heel Nederland en ook in België hebben we scriptiebegeleiders beschikbaar om jou te helpen bij jou thesis- of masterproef. Het maakt daarbij niet uit of je een voltijd, deeltijd of duale opleiding volgt of je studie combineert met je werk. Onze scriptiehulp is altijd flexibel. Daarom hanteren wij onder andere flexibele openingstijden en kun je ook bij ons terecht als je scriptiehulp wilt ’s avonds of in het weekend.

Scriptiehulp bij leerproblemen

Misschien herken je het wel, je hebt jezelf voorgenomen om vandaag flink meters te maken met je scriptie of paper. Vervolgens is de dag voorbij gevlogen en heb je nauwelijks iets op papier kunnen zetten. Voor ons is dit een heel herkenbaar probleem. We gaan samen kijken wat je ervan weerhoudt om meters te maken. Soms is dat faalangst, waarbij uitstelgedrag ook op de loer ligt. En soms kan het ook zo zijn dat je gewoon snel afgeleid bent, het lastig vindt om structuur aan te brengen enzovoorts. Studie- en leerproblemen, al dan niet in combinatie met een functiebeperking zoals ADHD, ADD, dyslexie of autisme komen steeds vaker voor. Loop je hier tegenaan? Dan kunnen onze scriptiebegeleiders je helpen. Wij zijn gespecialiseerd in studieproblemen en functiebeperkingen. Je leest hierover meer op de volgende pagina.

Direct hulp van een scriptiebegeleider in jouw expertise?

Jouw Scriptiecoach heeft een team met ervaren scriptiecoaches die je helpen bij het afstuderen en het schrijven van je paper, scriptie of thesis. Behalve dat wij op academisch niveau met je kunnen sparren, brengen wij ook veel inhoudelijke kennis mee door onze relevante werkervaring. Wij weten uit ervaring waar een master of universitaire scriptie aan moet voldoen. Daarom zorgen wij er samen met jou ook voor dat jouw wetenschappelijke onderbouwing in orde is en dat je geen moeilijk leesbaar document inlevert.

Wil je direct hulp bij je paper, thesis of scriptie? Vraag dan direct een gratis adviesgesprek aan en hoor hoe we jou kunnen helpen!