Scriptiebegeleiding bij je master of universitaire scriptie

Ben je op zoek naar hulp bij het schrijven van je scriptie en volg je een master of studeer je aan de universiteit? Dan kunnen wij jou helpen. Bij Jouw scriptiecoach hebben wij ruime ervaring met het begeleiden van master- en universitaire studenten. Onze scriptiebegeleiders hebben vaak zelf ook een academische scriptie geschreven en daarnaast hebben ze ook allemaal ervaring met het begeleiden van universitaire studenten. Met onze scriptiebegeleiding kun je daarom snel meters maken.

Waarom scriptiebegeleiding?

Wanneer je een master- of universitaire scriptie schrijft is het belangrijk dat je tot de juiste synthese komt die bewijst dat jij inzicht hebt in de wetenschappelijke literatuur over jouw scriptie. Daarnaast moet je foutloos formuleren, ook als je een Engelse thesis schrijft. Je scriptietekst moet bovendien wetenschappelijk zijn, zonder dat je te wollig of abstract wordt. Dankzij de expertise en jarenlange ervaring van onze scriptiebegeleiders kunnen wij je hierbij helpen.

Scriptiebegeleiding, altijd op maat

Wij begeleiden master- en universitaire studenten van bijna iedere opleiding; we begeleiden op verschillende locaties in Nederland en ook in België hebben we scriptiebegeleiders beschikbaar om jou te helpen bij jou thesis- of masterproef. Het maakt daarbij niet uit of je een voltijd, deeltijd of duale opleiding volgt of je studie combineert met je werk. Bij ons is de scriptiebegeleiding altijd maatwerk. Daarom hanteren wij onder andere flexibele openingstijden (ook in de avonden en weekenden) en bieden we zowel online begeleiding, als scriptiebegeleiding op locatie aan.

Scriptiehulp bij leerproblemen

Misschien herken je het wel, je hebt jezelf voorgenomen om vandaag flink meters te maken met je scriptie of paper. Vervolgens is de dag voorbij gevlogen en heb je nauwelijks iets op papier kunnen zetten. Voor ons is dit een heel herkenbaar probleem. Soms loop je gewoon vast omdat je niet goed weet hoe je jouw document moet structureren en soms spelen ook leerproblemen (zoals uitstelgedrag, dyslexie, faalangst, perfectionisme, ADHD of ADD) een rol. Loop je hier tegenaan? Dan kunnen onze scriptiebegeleiders je helpen.

Scriptiebegeleiders met expertise

Wij werken met een team van scriptiebegeleiders die allemaal hun eigen expertise hebben. Dit maakt dat wij gespecialiseerd zijn in marketing, communicatie, media, onderwijs, rechten, sociale studies, arbeid en zorg. Behalve dat wij op academisch niveau met je kunnen sparren, brengen wij ook veel inhoudelijke kennis mee door onze relevante werkervaring. Daarnaast kun je met ons ook inhoudelijk sparren, bijvoorbeeld als je hulp zoekt bij het doen van literatuuronderzoek, het conceptueel model, kwantitatief onderzoek (SPSS/Stata) of kwalitatief onderzoek. Wij weten uit ervaring waar een master of universitaire scriptie aan moet voldoen. Daarom zorgen wij er samen met jou ook voor dat jouw wetenschappelijke onderbouwing in orde is en dat je geen moeilijk leesbaar document inlevert.