Scriptiehulp op inhoud, proces en structuur en altijd met een gratis adviesgesprek

Ben je op zoek naar hulp bij het schrijven van je scriptie? Met scriptiebegeleiding van jouw scriptiecoach kun je snel weer meters maken met je scriptie.

  • Jouw scriptiecoach begeleidt hbo en wo studenten van bijna iedere opleiding. Het maakt niet uit of je een voltijd, deeltijd of duale opleiding volgt of je studie combineert met je werk. Scriptiebegeleiding is altijd maatwerk, jouw scriptiecoach heeft flexibele openingstijden (ook in de avonden en weekenden) en je kunt kiezen voor de vorm van scriptiebegeleiding die bij jou past. Je kunt kiezen uit online begeleiding (opmerkingen in het document, via mail, telefonisch of via Skype) of begeleiding op locatie. Voor begeleiding op locatie kun je terecht in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Haarlem, Leiden, Alkmaar, Groningen, Arnhem, Nijmegen en Utrecht.
  • Jouw scriptiecoach is gespecialiseerd in marketing, communicatie en media. Je krijgt specialistische hulp bij je onderzoeksvoorstel, scriptie en herkansing. Daarnaast beschikt jouw scriptiecoach over een groot netwerk met scriptiebegeleiders, er is altijd een expert die past bij jouw scriptie onderwerp. Ook kun je bij jouw scriptiecoach terecht voor hulp en begeleiding bij het verwerken van je kwalitatieve of kwantitatieve data.
  • Jouw scriptiecoach biedt je efficiënte inhoudelijke ondersteuning bij het schrijven van je onderzoeksvoorstel of scriptie. De aanpak is hierbij vooral praktisch ingestoken. We kijken altijd naar de aanleiding en het probleem van je opdrachtgever waarbij je afstudeert en zorgen dat je scriptie onderwerp hierdoor goed afgebakend wordt zodat je resultaten, conclusies en aanbevelingen ook echt waardevol zijn voor je opdrachtgever. Maar we kijken ook goed naar de eisen die je opleiding stelt aan je scriptie. Je kunt jouw scriptiecoach dan ook zien als jouw mediator tussen theorie (jouw opleiding) en de praktijk (jouw opdrachtgever). Tijdens het schrijven van een scriptie kan het lastig zijn beide partijen tevreden te houden. Met praktische tips en adviezen en word je snel weer op weg geholpen.

Direct hulp nodig? Neem contact op. 

Linda Hovestad, scriptiebegeleider jouw scriptiecoach. Voor marketing, communicatie en media.
Gratis adviesgesprek aanvragen

Voor wie?

Jouw scriptiecoach helpt iedere student. Of je nu een voltijd, duaal, deeltijd of een werkende student bent, er is altijd een vorm van scriptiebegeleiding die bij jouw situatie past. Met mijn praktische werkervaring kan ik je helpen bij het opleveren van een scriptie, die aansluit bij de eisen die gesteld worden door je opleiding. En die ook bruikbaar is voor het bedrijf waar je afstudeert. Ik help je de brug te slaan tussen theorie en praktijk.

Welke vorm van scriptiebegeleiding je ook nodig hebt, ik kan je helpen bij inhoud, proces en structuur.  Ik kan je helpen bij het opstellen van een plan van aanpak, bij het opstellen van een realistische planning voor jouw scriptietraject en bij het scriptieproces van inleiding tot de aanbevelingen. Hierbij kijk ik ook kritisch mee naar de structuur.

Iedere traject voor scriptiebegeleiding is maatwerk en sluit altijd goed aan bij de fase waarin je jezelf in het scriptietraject bevindt. Je kunt mij zien als jouw sparringpartner, die je helpt om je deadline te halen.

Je kunt bij jouw scriptiecoach terecht o.a. voor:

  • Specifieke vragen
  • Structurele begeleiding, zowel op inhoud als ook op structuur en proces
  • Concreet advies en begeleiding bij je onderzoeksvoorstel, het gehele scriptieproces of een herkansing

Loop je vast met je scriptie of onderzoek?

Het schrijven van een scriptie is een heel project en soms zie je gewoon door de bomen het bos niet meer. Jouw scriptiecoach helpt je weer op weg.

Wat?

Vaak is het lastig om te starten met je scriptie. Welk onderwerp ga je kiezen? Hoe ga je het onderwerp afbakenen zodat je onderzoek niet te breed wordt. Is je onderwerp actueel? Welke modellen en theorieën passen hierbij?

Met persoonlijke scriptiebegeleiding help ik een brug te slaan tussen de wensen van de opleiding en de opdrachtgever. Je kunt bij mij terecht voor hulp bij het concretiseren en afbakenen van je onderwerpkeuze. Dit is erg belangrijk om te voorkomen dat je vastloopt, omdat je onderwerp te breed is of je onderzoek niet de gewenste resultaten op heeft geleverd. Ik kan je ook helpen bij je literatuuronderzoek, je onderzoeksmethodiek, het verwerken van je onderzoeksresultaten en het formuleren van conclusies en adviezen. Als student doe je zelf het werk, maar je hebt een expert naast je staan met praktische werkervaring die je met helpt een scriptie op te leveren waar zowel je opdrachtgever als je opleiding blij mee is.

Scriptiebegeleiding betekent echt het begeleiden op inhoud, structuur en proces. Je schrijft zelf je scriptie en hoeft niet bang te zijn voor plagiaat. Je kunt mij meer zien als jouw mediator die de brug slaat tussen de eisen van je opleiding en het concrete advies wat je opdrachtgever wil.

Hoe?

In een telefonisch adviesgesprek stellen we jouw hulpvraag vast. Samen bekijken we welke vorm van scriptiebegeleiding het beste voor jouw situatie werkt. Vervolgens gaan we aan de slag met je scriptie en help ik je op weg. Wil je snel afstuderen, zodat je op zoekt kunt gaan naar een baan of combineer je de studie met een druk privéleven en een drukke baan? Ik zorg dat de begeleiding altijd goed bij jouw situatie aansluit. Scriptiebegeleiding is ook mogelijk in het weekend en in de avonden.

Je kunt kiezen uit online begeleiding (opmerkingen in het document, via mail, telefonisch of via Skype) of begeleiding op locatie. Voor begeleiding op locatie kun je terecht in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Haarlem, Leiden, Alkmaar, Groningen, Arnhem, Nijmegen en Utrecht.

De werkwijze van jouw scriptiecoach kenmerkt zich door het ophakken van het scriptieproces in stukjes. Hierdoor word je scriptie weer een overzichtelijk geheel. Wil je direct hulp? Vraag een gratis adviesgesprek aan.

Kosten?

In een gratis adviesgesprek stellen we jouw hulpvraag vast waarbij je meteen een concrete inschatting krijgt van het verwachte aantal uren die je nodig hebt om je scriptie af te ronden. Zo weet je direct waar je aan toe bent en kun je snel aan de slag met je scriptie.

Mijn tarieven voor scriptiebegeleiding zijn scherp en vrijgesteld van BTW voor studenten van regulier onderwijs. Bij jouw scriptiecoach hoef je vooraf niet minimaal 10u aan te kopen voor een lager tarief of een abonnement af te sluiten. Vanaf 5 uur geldt een korting op het tarief, je betaald dan slechts 4 uur en krijgt wel 5 uur scriptiebegeleiding. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Jouw specialist voor marketing NIMA B en C plannen

Ik ben daarnaast gespecialiseerd in scriptiebegeleiding voor Marketing NIMA B of NIMA C. Beide zijn pittige opleidingen die vaak gecombineerd moeten worden met een drukke baan en waarbij je ook nog voldoende tijd wilt overhouden voor een leuk privé leven, de boog kan immers niet altijd gespannen zijn. Uit ervaring weet ik dat het kunnen sparren met iemand die de eisen snapt vanuit het NIMA, maar ook beschikt over praktische werkervaring zodat je werkgever ook nog wat heeft aan je plan, erg belangrijk is.

Voor NIMA trajecten biedt ik een pakket aan bestaande uit drie bijeenkomsten en inhoudelijke coaching gedurende het scriptietraject. Uiteraard kun je ook kiezen om gebruik te maken van de reguliere tarieven voor scriptiebegeleiding.

Scriptiebegeleiding Marketing NIMA B

Al vanaf 2011 ben ik mentor en coach voor Marketing NIMA B opleidingen. Ik werk samen met SRM en ben goed bekend bij het NIMA. Je kunt voor alle NIMA B opleidingen bij mij aankloppen: NIMA B Business marketing, NIMA B Consumenten marketing, NIMA B Digital marketing en NIMA B Customer Insight Management. Alle vier de NIMA B opleidingen hanteren een ander stramien. Ik ben op de hoogte van de scriptie-eisen en competenties, zoals deze gesteld worden door het NIMA. We zorgen dus dat je scriptie meteen in de juiste vorm gegoten wordt.

Scriptiebegeleiding Marketing NIMA C

Marketing NIMA C is geen eenvoudige opleiding. Dat weet ik uit ervaring. Het vraagt veel inzet en het scriptietraject moet zeker niet onderschat worden. Wel is het een opleiding die je carrière flink kan boosten. Sta jij voor de uitdaging om aan het NIMA C afstudeertraject te beginnen? Dan kun je vast wel een steuntje in de rug gebruiken. Het is fijn om inhoudelijk te kunnen sparren met een coach, die je onderwerp en werkveld begrijpt. En die je zowel op inhoud als structuur kan challengen.

De focus bij de NIMA C scriptie zit veel meer op het analysegedeelte, waarbij je laat zien dat je over de juiste kennis en skills beschikt om een kwantitatieve analyse op te leveren. Vanuit deze analyse formuleer je vervolgens het centrale probleem en confronteer je en benoem je de strategische issues. Uiteindelijk moet je meerdere opties formuleren, die allemaal reëel zijn om je centraal probleem op te kunnen lossen. Alles wat je beschrijft moet kwantitatief onderbouwd zijn en dus SMART.

Werkwijze bij Marketing NIMA B en NIMA C scriptiebegeleiding

Zowel voor NIMA B als NIMA C trajecten bied ik een compleet begeleidingspakket aan. Het traject voor scriptiebegeleiding bestaat uit drie individuele afspraken en tussentijds online begeleiding. De ervaring leert dat dit voldoende is om een scriptie op te leveren, die geheel aansluit bij de NIMA eisen en voorwaarden.

Programma

Tijdens de eerste twee bijeenkomsten gaan we puur in op de scriptie en kijken we of deze goed aansluit bij de voorwaarden, zoals het NIMA deze stelt. De laatste bijeenkomst gebruiken we voor de examentraining. Hier gaan we gericht in op de presentatie en welke vragen de NIMA examinatoren kunnen stellen. Zo ga je goed voorbereid op voor je examen.

Kosten

Voor een compleet traject betaal je € 600,- incl. 21% btw. Een factuur op bedrijfsnaam is ook mogelijk, echter komt er dan 21% btw bij. En uiteraard kun je ook kiezen om gebruik te maken van de reguliere tarieven voor scriptiebegeleiding.

Op zoek naar scriptiehulp bij je onderzoeksvoorstel, scriptie of herkansing?

Jouw scriptiecoach kan je begeleiden bij je onderzoeksvoorstel, scriptie of herkansing. We beginnen altijd met een gratis adviesgesprek. We bespreken waar je tegenaan loopt en hoe ik je kan helpen. Je kunt bij jouw scriptiecoach aankloppen als je moeite hebt om te beginnen met je scriptie. Of als je vastgelopen bent. Wacht niet langer en vraag direct hulp aan. Samen zorgen we ervoor dat je alsnog snel afstudeert!

Jouw gegevens