Scriptiebegeleiding

Ga je een scriptie, onderzoeksvoorstel of een plan van aanpak schrijven en ben je op zoek naar scriptiebegeleiding? Dan ben je bij Jouw scriptiecoach aan het juiste adres. Met de scriptiebegeleiding van Jouw scriptiecoach kun je snel weer aan de slag. Jouw scriptiecoach kan je scriptiebegeleiding bieden wanneer je een HBO, master of universitaire studie volgt. Ga je promoveren? Ook dan kan Jouw scriptiecoach je bijstaan met scriptiebegeleiding.

Omdat Jouw scriptiecoach werkt met scriptiebegeleiders die gespecialiseerd zijn in allerlei vakgebieden kunnen wij studenten en promovendi van bijna iedere opleiding helpen met scriptiebegeleiding. Het maakt hiervoor niet uit of je een voltijd, deeltijd of duale opleiding volgt of je studie combineert met werk. Scriptiebegeleiding is bij Jouw scriptiecoach altijd maatwerk. Samen kijken we welke scriptiebegeleider het beste past bij jouw scriptie of onderzoeksvoorstel en de ondersteuning die je nodig hebt. Doordat we scriptiebegeleiding graag flexibel aanbieden is scriptiebegeleiding bij Jouw scriptiecoach ook mogelijk in de avonduren en weekenden.

Voor wie?

De scriptiebegeleiders van Jouw scriptiecoach geven scriptiebegeleiding aan studenten en promovendi van bijna iedere opleiding. Je kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor scriptiebegeleiding wanneer je Bedrijfskunde, Commerciële Economie, Marketing management, Sales, Communicatie, Human Resource Management (HRM), Media en Bedrijfseconomie studeert. Tevens begeleiden wij studenten in het sociale domein zoals Verpleegkunde, Psychologie, Pedagogiek, Creatieve therapie, Social Work, Fysiotherapie, Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH), Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD) en Zorg en Welzijn. Ook hebben wij scriptiebegeleiders die gespecialiseerd in onderwijs en jou kunnen helpen als je een lerarenopleiding volgt (PABO of een specialisatie als Nederlands of Engels) of Onderwijskunde, Opleidingskunde, Onderwijsontwikkeling  en Onderwijsmanagement. Daarnaast kunnen wij je ook begeleiden bij jouw ontwerpscriptie voor o.a. de opleidingen Communication & Multimedia design, Communicatiesystemen of Product design. Ook kunnen wij je helpen bij jouw studie Rechten, Facility Management of Logistiek Management en zijn wij gespecialiseerd in NIMA opleidingen. Zo kun je begeleiding krijgen bij NIMA Communicatie, Marketing NIMA B en Marketing NIMA C.

Jouw scriptiecoach richt zich op het bieden van scriptiebegeleiding aan voltijd -, duale- als werkende studenten. Scriptiebegeleiding bij Jouw scriptiecoach is zowel op op locatie als online mogelijk.

Waarmee kunnen we jou helpen?

Bij Jouw scriptiecoach kun je terecht voor scriptiebegeleiding wanneer je hulp nodig hebt bij het schrijven of afronden van je scriptie, onderzoeksvoorstel of plan van aanpak. De scriptiebegeleiders van Jouw scriptiecoach kunnen je helpen bij alle aspecten die komen kijken bij het schrijven van een scriptie. Van het juist indelen van het scriptieproces zodat je net wat meer structuur hebt, tot aan het bepalen van de inhoud van je scriptie.

Uiteraard is ieder traject voor scriptiebegeleiding maatwerk. Elk traject sluit aan bij jouw scriptie of onderzoeksvoorstel en de vragen die jij hebt. Zo zorgen we ervoor dat we de scriptiebegeleiding zo effectief mogelijk in kunnen zetten. Je zou ons ook kunnen zien als jouw sparringpartner die je helpt om je deadline te halen zodat jij sneller kunt afstuderen.

Scriptiebegeleiding bij Jouw scriptiecoach

Het schrijven van een scriptie is een heel project. Daarom begrijpen wij goed dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wij helpen je graag weer op weg met scriptiebegeleiding. Scriptiebegeleiding bij Jouw scriptiecoach is maatwerk. Je wordt altijd gekoppeld aan een scriptiebegeleider die kennis heeft van jouw scriptieonderwerp. Doordat onze scriptiebegeleiders veel ervaring hebben in het werkveld kunnen ze je als sparringpartner bijstaan tijdens het schrijven van je scriptie, kunnen ze je helpen met de structuur van je scriptie en al je vragen beantwoorden gedurende het traject.

Wat?

We begrijpen dat het niet altijd makkelijk is om een scriptie te schrijven. Welk onderwerp kies je? Hoe baken je het onderwerp af zodat je onderzoek niet te breed wordt. Is je onderwerp actueel? Welke modellen en theorieën passen hierbij?

Met scriptiebegeleiding helpen wij jou om een brug te slaan tussen de wensen van de opleiding en de opdrachtgever. Je kunt bij ons onder andere terecht voor hulp bij het concretiseren en afbakenen van je onderwerpkeuze. Dit is erg belangrijk om te voorkomen dat je vastloopt, omdat je onderwerp te breed is of je onderzoek niet de gewenste resultaten op heeft geleverd. Maar wij kunnen je ook helpen bij je literatuuronderzoek, je kwalitatieve of kwantitatieve onderzoek, het verwerken van je onderzoeksresultaten, een opfrisser in statistiek of SPSS en het formuleren van conclusies en adviezen. Als student doe je zelf het werk, maar je hebt een expert naast je staan met praktische kennis en relevante werkervaring die je met helpt een scriptie op te leveren waar zowel je opdrachtgever als je opleiding blij mee is.

Scriptiebegeleiding betekent echt het begeleiden op inhoud, structuur en proces. Je schrijft zelf je scriptie en hoeft niet bang te zijn voor plagiaat. Je kunt Jouw scriptiecoach meer zien als jouw mediator die de brug slaat tussen de eisen van je opleiding en het concrete advies wat je opdrachtgever wil.

Hoe?

Tijdens een gratis adviesgesprek stellen we jouw hulpvraag vast. Samen bekijken we welke vorm van scriptiebegeleiding het beste past bij jouw situatie en welke scriptiebegeleider bij jou past.  Ook krijg je direct een inschatting van het aantal uren dat wij verwachten nodig te hebben om je naar de eindstreep te begeleiden. Vervolgens kun je eenvoudig de uren via iDEAL aankopen en als de betaling gelukt is wordt je meteen gekoppeld aan jouw scriptiebegeleider. Vervolgens gaan we aan de slag met je scriptie en helpen wij je snel weer op weg. Wil je snel afstuderen, zodat je op zoekt kunt gaan naar een baan of combineer je de studie met een druk privéleven en een drukke baan? Wij zorgen ervoor dat de scriptiebegeleiding altijd goed bij jouw situatie aansluit, scriptiebegeleiding is dan ook mogelijk in het weekend en in de avonduren.

Wanneer je scriptiebegeleiding afneemt bij Jouw scriptiecoach bepalen we samen hoe en wanneer de scriptiebegeleiding plaats zal vinden. Bij Jouw scriptiecoach is scriptiebegeleiding op locatie en online mogelijk. Wij bieden scriptiebegeleiding op locatie aan in bijna heel Nederland. Jouw scriptiecoach biedt onder andere begeleiding aan in Amsterdam, Leiden, Haarlem, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Den Bosch, Breda, Tilburg, Zwolle, Amersfoort, Alkmaar, Leeuwarden, Maastricht, Delft, Enschede, Deventer en Eindhoven. Woon je niet in een van deze steden, geen probleem! Neem ook dan contact met ons op, er is altijd wel een passende oplossing te vinden.

Kosten?

In een gratis adviesgesprek stellen we jouw hulpvraag vast waarbij je meteen een concrete inschatting krijgt van het verwachte aantal uren dat je nodig hebt om je scriptie af te ronden. Zo weet je direct waar je aan toe bent en kun je snel aan de slag met je scriptie.

Onze tarieven voor scriptiebegeleiding zijn scherp en vrijgesteld van BTW voor studenten van regulier onderwijs. Bij ons hoef je ook niet vooraf niet minimaal 10 uur aan te kopen voor een lager tarief of een abonnement af te sluiten. Vanaf 5 uur geldt wel een voordeliger tarief. Het aankopen van uren is eenvoudig en snel. Je kunt het gewenste aantal uren scriptiebegeleiding direct online aankopen via IDEAL. Vervolgens wordt je gekoppeld aan een scriptiebegeleider.

Op zoek naar scriptiebegeleiding?

Jouw scriptiecoach kan je begeleiden bij je scriptie, onderzoeksvoorstel of herkansing. Middels scriptiebegeleiding van een ervaren scriptiebegeleider helpen we je snel weer op weg. Ben je vastgelopen of heb je moeite om te beginnen met je scriptie? Wacht dan niet langer en vraag direct een gratis adviesgesprek aan.

Vul hieronder jouw gegevens in:

Bij het invullen van dit formulier willen we je wijzen op onze privacyverklaring waarin staat beschreven hoe we jouw persoonsgegevens verwerken.