Scriptiehulp op inhoud, proces en structuur

Jouw scriptiecoach voor persoonlijke hulp

Welke vorm van scriptiebegeleiding je ook nodig hebt, ik kan je helpen bij inhoud, proces en structuur. Als freelance scriptiecoach begeleid ik al sinds 2011 studenten bij het schrijven van een mbo, hbo of wo scriptie. Scriptiebegeleiding is voor mij altijd maatwerk en sluit goed aan bij je hulpvraag. Ik kan je helpen bij het opstellen van een plan van aanpak, bij het opstellen van een realistische planning voor jouw scriptietraject en bij het scriptieproces van inleiding tot de aanbevelingen. Hierbij kijk ik ook kritisch mee naar de structuur.

Ook beschik ik over een groot netwerk van andere freelance scriptiebegeleiders. Zo kan ik je dus altijd in contact brengen met een expert binnen het vakgebied waarin jij wilt afstuderen.

Jouw specialist voor NIMA B en C

Ik ben daarnaast gespecialiseerd in scriptiebegeleiding voor Marketing NIMA B of NIMA C. Beide zijn pittige opleidingen die vaak gecombineerd moeten worden met een drukke baan en waarbij je ook nog voldoende tijd wilt overhouden voor een leuk privé leven, de boog kan immers niet altijd gespannen zijn. Uit ervaring weet ik dat het kunnen sparren met iemand die de eisen snapt vanuit het NIMA, maar ook beschikt over praktische werkervaring zodat je werkgever ook nog wat heeft aan je plan, erg belangrijk is.

Voor NIMA trajecten biedt ik een pakket aan bestaande uit drie bijeenkomsten en inhoudelijke coaching gedurende het scriptietraject. Uiteraard kun je ook kiezen om gebruik te maken van de reguliere tarieven voor scriptiebegeleiding.

 

Met mijn praktische werkervaring kan ik je helpen bij het opleveren van een marketing- of communicatiescriptie, die aansluit bij de eisen die gesteld worden door je opleiding.

Voor wie?

Met mijn praktische werkervaring kan ik je helpen bij het opleveren van een scriptie, die aansluit bij de eisen die gesteld worden door je opleiding. En die ook bruikbaar is voor het bedrijf waar je afstudeert. Ik help je de brug te slaan tussen theorie en praktijk.
Iedere traject voor scriptiebegeleiding is maatwerk en sluit altijd goed aan bij de fase waarin je jezelf in het scriptietraject bevindt. Je kunt mij zien als jouw sparringpartner, die je helpt om je deadline te halen.

Ik kan je helpen bij het scriptieproces van A tot Z. Van het plan van aanpak tot de resultaten en verwerking hiervan in de juiste conclusies en adviezen.

Wat?

In de praktijk blijkt dat veel studenten moeite hebben om een goed begin te maken met de scriptie. Met persoonlijke scriptiebegeleiding help ik een brug te slaan tussen de wensen van de opleiding en de opdrachtgever. Je kunt bij mij terecht voor hulp van het concretiseren en afbakenen van je onderwerpkeuze. Dit is erg belangrijk om te voorkomen dat je vastloopt, omdat je onderwerp te breed is of je onderzoek niet de gewenste resultaten op heeft geleverd. Ik begeleid je met je scriptie van A tot Z.

In een telefonisch adviesgesprek stellen we jouw hulpvraag vast. Samen bekijken we welke vorm van scriptiebegeleiding het beste voor jouw situatie werkt.

Hoe?

In een telefonisch adviesgesprek stellen we jouw hulpvraag vast. Samen bekijken we welke vorm van scriptiebegeleiding het beste voor jouw situatie werkt. Vervolgens gaan we aan de slag met je scriptie en help ik je op weg. Wil je snel afstuderen, zodat je op zoekt kunt gaan naar een baan of combineer je de studie met een druk privéleven en een drukke baan? Ik zorg dat de begeleiding altijd goed bij jouw situatie aansluit. Scriptiebegeleiding is ook mogelijk in het weekend en in de avonden.

In een gratis adviesgesprek stellen we jouw hulpvraag vast waarbij je meteen een concrete inschatting krijgt van het verwachte aantal uren die je nodig hebt om je scriptie af te ronden.

Kosten?

In een gratis adviesgesprek stellen we jouw hulpvraag vast waarbij je meteen een concrete inschatting krijgt van het verwachte aantal uren die je nodig hebt om je scriptie af te ronden. Zo weet je direct waar je aan toe bent en kun je snel aan de slag met je scriptie. Mijn tarieven voor scriptiebegeleiding zijn marktconform en vrijgesteld van BTW voor studenten van regulier onderwijs. Als je meer uren aankoopt, geldt een lager tarief. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Specialist in begeleiding bij MarketingNIMA B en NIMA C opleidingen

Scriptiebegeleiding Marketing NIMA B

Al vanaf 2011 verzorg ik mentorcoaching voor Marketing NIMA B opleidingen. In eerste instantie alleen voor consumentenmarketing, maar inmiddels kun je voor alle NIMA B opleidingen bij mij aankloppen: NIMA B Business marketing, NIMA B Consumenten marketing, NIMA B Digital marketing en NIMA B Customer Insight Management. Alle vier de NIMA B opleidingen hanteren een ander stramien. Ik ben op de hoogte van de scriptie-eisen en competenties, zoals deze gesteld worden door het NIMA. We zorgen dus dat je scriptie meteen in de juiste vorm gegoten wordt.

Scriptiebegeleiding Marketing NIMA C

Marketing NIMA C is geen eenvoudige opleiding. Dat weet ik uit ervaring. Het vraagt veel inzet en het scriptietraject moet zeker niet onderschat worden. Wel is het een opleiding die je carrière flink kan boosten. Sta jij voor de uitdaging om aan het NIMA C afstudeertraject te beginnen? Dan kun je vast wel een steuntje in de rug gebruiken. Het is fijn om inhoudelijk te kunnen sparren met een coach, die je onderwerp en werkveld begrijpt. En die je zowel op inhoud als structuur kan challengen.

Marketing NIMA C test je analytische vaardigheden

De focus bij de NIMA C scriptie zit veel meer op het analysegedeelte, waarbij je laat zien dat je over de juiste kennis en skills beschikt om een kwantitatieve analyse op te leveren. Vanuit deze analyse formuleer je vervolgens het centrale probleem en confronteer je en benoem je de strategische issues. Uiteindelijk moet je meerdere opties formuleren, die allemaal reëel zijn om je centraal probleem op te kunnen lossen. Alles wat je beschrijft moet kwantitatief onderbouwd zijn en dus SMART.

Werkwijze bij Marketing NIMA B en NIMA C scriptiebegeleiding

Zowel voor NIMA B als NIMA C trajecten bied ik een compleet begeleidingspakket aan. Het traject voor scriptiebegeleiding bestaat uit drie individuele afspraken en tussentijds online begeleiding. De ervaring leert dat dit voldoende is om een scriptie op te leveren, die geheel aansluit bij de NIMA eisen en voorwaarden.

Programma

Tijdens de eerste twee bijeenkomsten gaan we puur in op de scriptie en kijken we of deze goed aansluit bij de voorwaarden, zoals het NIMA deze stelt. De laatste bijeenkomst gebruiken we voor de examentraining. Hier gaan we gericht in op de presentatie en welke vragen de NIMA examinatoren kunnen stellen. Zo ga je goed voorbereid op voor je examen.

Kosten

Voor een compleet traject betaal je € 600,- incl. 21% btw. Een factuur op bedrijfsnaam is ook mogelijk, echter komt er dan 21% btw bij. En uiteraard kun je ook kiezen om gebruik te maken van de reguliere tarieven voor scriptiebegeleiding.

Meer weten? Vraag een gratis adviesgesprek aan