Scriptiebegeleiding op maat

Ben je een scriptie aan het schrijven en loop je vast? Of heb je gewoon een steuntje in de rug nodig? Met scriptiebegeleiding van Jouw scriptiecoach kun je snel weer meters maken met je scriptie.

Jouw scriptiecoach begeleidt als scriptiebegeleider HBO en WO studenten van bijna iedere opleiding. Het maakt niet uit of je een voltijd, deeltijd of duale opleiding volgt of je studie combineert met je werk. Scriptiebegeleiding van jouw scriptiecoach is altijd maatwerk, samen kijken we wat het beste bij je past. Door de flexibele openingstijden is scriptiebegeleiding ook mogelijk in de avonduren en weekenden.

De mogelijkheden

Scriptiebegeleiding bij Jouw scriptiecoach is mogelijk in allerlei vormen, zo kun je kiezen voor scriptiebegeleiding online via Skype, telefoon of e-mail zodat je snel weer aan de slag kunt. Zit je liever in het echte leven met een scriptiecoach rond de tafel? Jouw scriptiecoach biedt ook scriptiebegeleiding op locatie in Amsterdam, Leiden, Haarlem, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Den Bosch, Breda, Tilburg en Eindhoven. Woon je niet in een van deze steden, geen probleem! Er is altijd wel een passende oplossing te vinden.

Scriptiebegeleiding voor iedere opleiding

Jouw scriptiecoach is gespecialiseerd in marketingdigitalcommunicatieonlineNIMA BNIMA C en media. Door jarenlange ervaring in deze vakgebieden krijg je specialistische scriptiebegeleiding bij het opstellen van je onderzoeksvoorstel, het uitwerken van je scriptie of het voorbereiden van een herkansing.  Daarnaast werkt jouw scriptiecoach samen met meerdere scriptiebegeleiders, er is daarom altijd een expert die past bij jouw scriptie onderwerp.

Onze expertises

Je kunt bij Jouw scriptiecoach terecht voor scriptiebegeleiding voor opleidingen op het gebied van o.a.:

Daarnaast hebben onze scriptiebegeleiders kennis en ervaring met o.a. het Business Model Canvas en de Value Proposition Canvas. Maar ook als je met de Customer Journey, Design Thinking en Service Design aan de slag wilt, kan Jouw scriptiecoach je helpen. En lukt het verwerken van kwalitatieve of kwantitatieve data niet helemaal zoals je zou wensen, ook dan ben je bij Jouw scriptiecoach aan het juiste adres. We hebben ook scriptiebegeleiders met ervaring met SPSS en STATA.

Over Jouw scriptiecoach

Jouw scriptiecoach biedt scriptiebegeleiding op maat bij het schrijven van je onderzoeksvoorstel of scriptie. De aanpak is hierbij vooral praktisch ingestoken. We kijken altijd naar de aanleiding en het probleem van de opdrachtgever waarbij je afstudeert en zorgen dat je scriptie onderwerp goed afgebakend wordt zodat je resultaten, conclusies en aanbevelingen ook echt waardevol zijn voor deze opdrachtgever. Daarnaast kijken we ook goed naar de eisen die je opleiding stelt aan je scriptie.

Je kunt de scriptiebegeleiding van Jouw scriptiecoach dan ook zien als jouw mediator tussen theorie (jouw opleiding) en de praktijk (jouw opdrachtgever). Tijdens het schrijven van een scriptie kan het lastig zijn beide partijen tevreden te houden. Met de praktische tips en adviezen van jouw scriptiebegeleider wordt je snel weer op weg geholpen.

Direct hulp nodig? Neem contact op. 

Linda Hovestad, scriptiebegeleider jouw scriptiecoach. Voor marketing, communicatie en media.
Gratis adviesgesprek aanvragen

Voor wie?

Iedere student kan voor scriptiebegeleiding terecht bij Jouw scriptiecoach. Of je nu een voltijd –of deeltijdstudent bent , duaal studeert of werkt naast je studie, er is altijd een vorm van scriptiebegeleiding die bij jouw situatie past.

Jouw scriptiecoach helpt je bij het opleveren van een scriptie die aansluit bij de eisen die gesteld worden door je opleiding en daarbij ook bruikbaar is voor het bedrijf waar je afstudeert. Door jarenlange praktijkervaring kan Jouw scriptiecoach je uitstekend helpen bij het slaan van een brug tussen de theorie en de praktijk.

Weet jij al welke vorm van scriptiebegeleiding je nodig hebt? Jouw scriptiecoach kan je helpen bij alle aspecten die komen kijken bij het schrijven van een scriptie. Van het juist indelen van het scriptieproces zodat je net wat meer structuur hebt, tot aan het bepalen van de inhoud. Ook wanneer je er net niet helemaal uitkomt met je plan van aanpak is Jouw scriptiecoach er om je de juiste begeleiding te bieden.

Uiteraard is ieder traject voor scriptiebegeleiding maatwerk. Elk traject sluit aan bij wie jij bent als persoon en de vraag die jij hebt. Je kunt Jouw scriptiecoach zien als een sparringpartner die je helpt om je deadline te halen!

Loop je vast met je scriptie of onderzoek?

Het schrijven van een scriptie is een heel project en soms zie je gewoon door de bomen het bos niet meer. Jouw scriptiecoach helpt je weer op weg.

Wat?

 

Vaak is het lastig om te starten met je scriptie. Welk onderwerp ga je kiezen? Hoe ga je het onderwerp afbakenen zodat je onderzoek niet te breed wordt. Is je onderwerp actueel? Welke modellen en theorieën passen hierbij?

Met persoonlijke scriptiebegeleiding helpt Jouw scriptiecoach jou om een brug te slaan tussen de wensen van de opleiding en de opdrachtgever. Je kunt bij Jouw scriptiecoach terecht voor hulp bij het concretiseren en afbakenen van je onderwerpkeuze. Dit is erg belangrijk om te voorkomen dat je vastloopt, omdat je onderwerp te breed is of je onderzoek niet de gewenste resultaten op heeft geleverd. Jouw scriptiecoach kan je ook helpen bij je literatuuronderzoek, je onderzoeksmethodiek, het verwerken van je onderzoeksresultaten en het formuleren van conclusies en adviezen. Als student doe je zelf het werk, maar je hebt een expert naast je staan met praktische werkervaring die je met helpt een scriptie op te leveren waar zowel je opdrachtgever als je opleiding blij mee is.

Scriptiebegeleiding betekent echt het begeleiden op inhoud, structuur en proces. Je schrijft zelf je scriptie en hoeft niet bang te zijn voor plagiaat. Je kunt Jouw scriptiecoach meer zien als jouw mediator die de brug slaat tussen de eisen van je opleiding en het concrete advies wat je opdrachtgever wil.

Hoe?

 

In een telefonisch adviesgesprek stellen we jouw hulpvraag vast. Samen bekijken we welke vorm van scriptiebegeleiding het beste voor jouw situatie werkt. Vervolgens gaan we aan de slag met je scriptie en helpt Jouw scriptiecoach je op weg. Wil je snel afstuderen, zodat je op zoekt kunt gaan naar een baan of combineer je de studie met een druk privéleven en een drukke baan? Jouw scriptiecoach zorgt dat de begeleiding altijd goed bij jouw situatie aansluit. Scriptiebegeleiding is ook mogelijk in het weekend en gedurende avonduren.

Je kunt kiezen uit online begeleiding (opmerkingen in het document, via mail, telefonisch of via Skype) of begeleiding op locatie. Voor begeleiding op locatie kun je terecht in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Haarlem, Leiden, Groningen, Utrecht, Den Bosch, Tilburg, Breda en Eindhoven.

De werkwijze van Jouw scriptiecoach kenmerkt zich door het ophakken van het scriptieproces in stukjes. Hierdoor word je scriptie weer een overzichtelijk geheel. Wil je direct hulp? Vraag een gratis adviesgesprek aan.

Kosten?

 

In een gratis adviesgesprek stellen we jouw hulpvraag vast waarbij je meteen een concrete inschatting krijgt van het verwachte aantal uren die je nodig hebt om je scriptie af te ronden. Zo weet je direct waar je aan toe bent en kun je snel aan de slag met je scriptie.

De tarieven van Jouw scriptiecoach voor scriptiebegeleiding zijn scherp en vrijgesteld van BTW voor studenten van regulier onderwijs. Bij Jouw scriptiecoach hoef je vooraf niet minimaal 10u aan te kopen voor een lager tarief of een abonnement af te sluiten. Vanaf 5 uur geldt wel een voordeliger tarief. Neem contact met Jouw scriptiecoach op voor de mogelijkheden.

Jouw specialist voor marketing NIMA B en C plannen

Jouw scriptiecoach is daarnaast gespecialiseerd in scriptiebegeleiding voor Marketing NIMA B of NIMA C. Beide zijn pittige opleidingen die vaak gecombineerd moeten worden met een drukke baan en waarbij je ook nog voldoende tijd wilt overhouden voor een leuk privé leven, de boog kan immers niet altijd gespannen zijn. Uit ervaring weet ik dat het kunnen sparren met iemand die de eisen snapt vanuit het NIMA, maar ook beschikt over praktische werkervaring zodat je werkgever ook nog wat heeft aan je plan, erg belangrijk is.

Voor NIMA trajecten biedt Jouw scriptiecoach een pakket aan bestaande uit drie bijeenkomsten en inhoudelijke coaching gedurende het scriptietraject. Uiteraard kun je ook kiezen om gebruik te maken van de reguliere tarieven voor scriptiebegeleiding.

Scriptiebegeleiding Marketing NIMA B

Al vanaf 2011 is Linda Hovestad, oprichtster van Jouw scriptiecoach, mentor en coach voor Marketing NIMA B opleidingen. Linda werkt samen met SRM en is goed bekend bij het NIMA. Je kunt voor alle NIMA B opleidingen bij Jouw scriptiecoach aankloppen: NIMA B Business marketing, NIMA B Consumenten marketing, NIMA B Digital marketing en NIMA B Customer Insight Management. Alle vier de NIMA B opleidingen hanteren een ander stramien. De scriptiebegeleiders van Jouw scriptiecoach zijn goed op de hoogte van de scriptie-eisen en competenties, zoals deze gesteld worden door het NIMA. We zorgen dus dat je scriptie meteen in de juiste vorm gegoten wordt.

Scriptiebegeleiding Marketing NIMA C

Marketing NIMA C is geen eenvoudige opleiding. Dat weet Linda uit ervaring. Het vraagt veel inzet en het scriptietraject moet zeker niet onderschat worden. Wel is het een opleiding die je carrière flink kan boosten. Sta jij voor de uitdaging om aan het NIMA C afstudeertraject te beginnen? Dan kun je vast wel een steuntje in de rug gebruiken. Het is fijn om inhoudelijk te kunnen sparren met een coach, die je onderwerp en werkveld begrijpt. En die je zowel op inhoud als structuur kan challengen.

De focus bij de NIMA C scriptie zit veel meer op het analysegedeelte, waarbij je laat zien dat je over de juiste kennis en skills beschikt om een kwantitatieve analyse op te leveren. Vanuit deze analyse formuleer je vervolgens het centrale probleem en confronteer je en benoem je de strategische issues. Uiteindelijk moet je meerdere opties formuleren, die allemaal reëel zijn om je centraal probleem op te kunnen lossen. Alles wat je beschrijft moet kwantitatief onderbouwd zijn en dus SMART.

Werkwijze bij Marketing NIMA B en NIMA C scriptiebegeleiding

Je kunt kiezen voor de aankoop van losse uren, maar het is ook mogelijk om meteen een heel traject in te kopen. Dit laatste is dan maatwerk en hiervoor brengt Jouw scriptiecoach een offerte uit. Het traject voor scriptiebegeleiding bestaat uit drie individuele afspraken en tussentijds online begeleiding. De ervaring leert dat dit voldoende is om een scriptie op te leveren, die geheel aansluit bij de NIMA eisen en voorwaarden.

Programma

Tijdens de eerste twee bijeenkomsten gaan we puur in op de scriptie en kijken we of deze goed aansluit bij de voorwaarden, zoals het NIMA deze stelt. De laatste bijeenkomst gebruiken we voor de examentraining. Hier gaan we gericht in op de presentatie en welke vragen de NIMA examinatoren kunnen stellen. Zo ga je goed voorbereid op voor je examen.

Kosten

De tarieven van Jouw scriptiecoach voor scriptiebegeleiding zijn scherp en vrijgesteld van btw voor studenten van regulier onderwijs. Vanaf 5 uur geldt een voordeliger tarief. Ook is het mogelijk om een factuur op naam van je werkgever of opdrachtgever te zetten. In dat geval komt er wel 21% btw bij. Neem contact met Jouw scriptiecoach op voor de mogelijkheden.

Op zoek naar scriptiehulp bij je onderzoeksvoorstel, scriptie of herkansing?

Jouw scriptiecoach kan je begeleiden bij je onderzoeksvoorstel, scriptie of herkansing. We beginnen altijd met een gratis adviesgesprek. We bespreken waar je tegenaan loopt en hoe ik je kan helpen. Je kunt bij jouw scriptiecoach aankloppen als je moeite hebt om te beginnen met je scriptie. Of als je vastgelopen bent. Wacht niet langer en vraag direct hulp aan. Samen zorgen we ervoor dat je alsnog snel afstudeert!

Vul hieronder jouw gegevens in:

Bij het invullen van dit formulier willen we je wijzen op onze privacyverklaring waarin staat beschreven hoe we jouw persoonsgegevens verwerken.