Scriptiehulp op maat

Ben je op zoek naar hulp bij het schrijven van je scriptie, onderzoeksvoorstel of plan van aanpak? Of is je scriptie afgekeurd en zoek je scriptiehulp hierbij? Met scriptiebegeleiding van Jouw scriptiecoach kun je snel weer meters maken met je scriptie. De scriptiebegeleiders van Jouw scriptiecoach begeleiden HBO, master, universitaire studenten en promovendi van bijna iedere opleiding. Het maakt niet uit of je een voltijd, deeltijd of duale opleiding volgt of je studie combineert met je werk. Scriptiebegeleiding is bij ons altijd maatwerk, samen kijken we wat het beste bij je past. Door de flexibele openingstijden is scriptiebegeleiding ook mogelijk in de avonduren en weekenden.

Voor wie?

Wij begeleiden studenten en promovendi van bijna iedere opleiding. Zo kun je bij ons o.a. terecht als je Bedrijfskunde, Management, Commerciële Economie, Marketing, Sales, Communicatie, Human Resources (HR), Media, Psychologie, Bedrijfseconomie, Zorg, Welzijn, Medisch, Finance, Onderwijs, Pedagogiek, ICT, Facilitair, Logistiek of Inkoop studeert. Ook zijn wij gespecialiseerd in NIMA opleidingen. Zo kun je begeleiding krijgen bij NIMA Communicatie, Marketing NIMA B en Marketing NIMA C.

We richten ons op zowel voltijd-, duale- als werkende studenten. Begeleiding bij jouw scriptie is in principe mogelijk online (opmerkingen in het document, telefonisch, Skype etc.) of op locatie door heel Nederland. O.a. in Amsterdam, Leiden, Haarlem, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Den Bosch, Breda, Tilburg, Zwolle, Amersfoort, Alkmaar en Eindhoven.

Waarmee kunnen we jou helpen?

Zo kun je bij ons o.a. terecht als je Bedrijfskunde, Management, Commerciële Economie, Marketing, Sales, Communicatie, Human Resources (HR), Media, Psychologie, Bedrijfseconomie, Zorg, Welzijn, Medisch, Finance, Onderwijs, Pedagogiek, ICT, Facilitair, Logistiek of Inkoop studeert. Ook zijn wij gespecialiseerd in NIMA opleidingen. Zo kun je begeleiding krijgen bij NIMA Communicatie, Marketing NIMA B en Marketing NIMA C. Daarnaast heeft Jouw scriptiecoach ervaren begeleiders met een onderzoekachtergrond. Daardoor kunnen wij jou ook helpen bij je kwalitatieve en kwantitatieve analyses en het verwerken van je resultaten in SPSS.

Met onze begeleiding krijg je jouw onderzoeksvoorstel, plan van aanpak of scriptie weer op de rails en kun je snel meters maken. Wij kunnen je helpen bij alle aspecten die komen kijken bij het schrijven van een scriptie. Van het juist indelen van het scriptieproces zodat je net wat meer structuur hebt, tot aan het bepalen van de inhoud. Ook wanneer je er net niet helemaal uitkomt met je onderzoeksvoorstel of plan van aanpak zijn wij er om je de juiste begeleiding te bieden. Uiteraard is ieder traject voor scriptiebegeleiding maatwerk. Elk traject sluit aan bij wie jij bent als persoon en de vraag die jij hebt. Je kunt ons dan ook zien als jouw sparringpartner die je helpt om je deadline te halen! Zodat jij ook sneller kunt afstuderen!

Hoe werken wij?

Het schrijven van een scriptie is een heel project. Daarom begrijpen wij goed dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wij helpen je graag weer op weg. Bij ons wordt je direct gekoppeld aan een scriptiebegeleider die expertise heeft van jouw onderwerp en gedurende het afstuderen jouw persoonlijke sparringpartner is voor al je vragen. Hij/zij helpt je met structuur, proces en uiteraard inhoudelijke vragen.

Wat?

Vaak is het lastig om te starten met je scriptie. Welk onderwerp ga je kiezen? Hoe ga je het onderwerp afbakenen zodat je onderzoek niet te breed wordt. Is je onderwerp actueel? Welke modellen en theorieën passen hierbij?

Met persoonlijke scriptiebegeleiding helpen wij jou om een brug te slaan tussen de wensen van de opleiding en de opdrachtgever. Je kunt bij ons terecht voor hulp bij het concretiseren en afbakenen van je onderwerpkeuze. Dit is erg belangrijk om te voorkomen dat je vastloopt, omdat je onderwerp te breed is of je onderzoek niet de gewenste resultaten op heeft geleverd. Maar wij kunnen je ook helpen bij je literatuuronderzoek, je kwalitatieve of kwantitatieve onderzoek, het verwerken van je onderzoeksresultaten, een opfrisser in statistiek of SPSS en het formuleren van conclusies en adviezen. Als student doe je zelf het werk, maar je hebt een expert naast je staan met praktische kennis en relevante werkervaring die je met helpt een scriptie op te leveren waar zowel je opdrachtgever als je opleiding blij mee is.

Scriptiebegeleiding betekent echt het begeleiden op inhoud, structuur en proces. Je schrijft zelf je scriptie en hoeft niet bang te zijn voor plagiaat. Je kunt Jouw scriptiecoach meer zien als jouw mediator die de brug slaat tussen de eisen van je opleiding en het concrete advies wat je opdrachtgever wil.

Hoe?

Tijdens een gratis telefonisch adviesgesprek stellen we jouw hulpvraag vast. Samen bekijken we welke vorm van scriptiebegeleiding het beste werkt voor jouw situatie en welke scriptiebegeleider bij jou past. Vervolgens gaan we aan de slag met je scriptie en helpen wij je snel weer op weg. Wil je snel afstuderen, zodat je op zoekt kunt gaan naar een baan of combineer je de studie met een druk privéleven en een drukke baan? Wij zorgen ervoor dat de begeleiding altijd goed bij jouw situatie aansluit. Scriptiebegeleiding is dan ook mogelijk in het weekend en gedurende avonduren.

Je kunt kiezen uit online begeleiding (opmerkingen in het document, via mail, telefonisch of via Skype) of begeleiding op locatie. Wij bieden scriptiebegeleiding op locatie aan door bijna heel Nederland. Je maakt hierover zelf afspraken met jouw scriptiebegeleider. Wij begeleiden in Amsterdam, Leiden, Haarlem, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Den Bosch, Breda, Tilburg, Zwolle, Amersfoort, Alkmaar en Eindhoven. Woon je niet in een van deze steden, geen probleem! Neem ook dan contact met ons op, er is altijd wel een passende oplossing te vinden.

Kosten?

In een gratis adviesgesprek stellen we jouw hulpvraag vast waarbij je meteen een concrete inschatting krijgt van het verwachte aantal uren die je nodig hebt om je scriptie af te ronden. Zo weet je direct waar je aan toe bent en kun je snel aan de slag met je scriptie.

Onze tarieven voor scriptiebegeleiding zijn scherp en vrijgesteld van BTW voor studenten van regulier onderwijs. Bij ons hoef je ook niet vooraf niet minimaal 10u aan te kopen voor een lager tarief of een abonnement af te sluiten. Vanaf 5 uur geldt wel een voordeliger tarief. En aankopen is super eenvoudig en snel. Je kunt direct je uren aankopen via iDEAL en je wordt vervolgens direct gekoppeld met een scriptiebegeleider. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Op zoek naar scriptiehulp bij je onderzoeksvoorstel, scriptie of herkansing?

Jouw scriptiecoach kan je begeleiden bij je onderzoeksvoorstel, scriptie of herkansing. We beginnen altijd met een gratis adviesgesprek. We bespreken waar je tegenaan loopt en hoe wij jou kunnen helpen. Je kunt bij jouw scriptiecoach aankloppen als je moeite hebt om te beginnen met je scriptie. Of als je vastgelopen bent. Wacht niet langer en vraag direct hulp aan. Samen zorgen we ervoor dat je alsnog snel afstudeert!

Vul hieronder jouw gegevens in:

Bij het invullen van dit formulier willen we je wijzen op onze privacyverklaring waarin staat beschreven hoe we jouw persoonsgegevens verwerken.