Scriptiebegeleiding in België

Scriptiebegeleiding online of op locatie in België

Studeer je aan de hogeschool of universiteit en zit je bij het maken van uw bachelor- of masterproef met de handen in het haar? Dan kun je terecht bij Jouw Scriptiecoach voor thesisbegeleiding. Dankzij de tips en adviezen van een gediplomeerd scriptiebegeleider, kun je je bachelor- of masterproef tot een goed resultaat brengen. Onze thesisbegeleiders begeleiden op locatie in Vlaanderen en online via mail, app, telefoon en Skype.

Wanneer kunnen wij je helpen?

Jouw Scriptiecoach kan je helpen met begeleiding bij je bachelor- of masterproef wanneer je een business studie volgt in België, zoals:

  • Communicatiewetenschappen
  • Marketing- en communicatiesupport
  • Cross Media Management
  • Business Management, HR for Business
  • Marketing, Office Management

Volg je een van deze business studies en ontbreekt de structuur in jouw thesis? Vind je het moeilijk een goede (wetenschappelijke) onderzoeksvraag te formuleren? Of weet je niet goed welke literatuur je moet raadplegen voor je onderzoek? Onze ervaren thesisbegeleiders helpen je graag verder, welke vraag je ook hebt. De begeleiding is altijd maatwerk en wordt volledig afgestemd op jouw vragen.

Op welke locaties geven wij begeleiding in België?

Je kunt bij Jouw Scriptiecoach terecht op de volgende locaties voor begeleiding bij je bachelor- of masterproef :

Over thesisbegeleiding bij Jouw Scriptiecoach

De thesisbegeleiders van Jouw Scriptiecoach hebben expertise opgebouwd binnen verschillende werkgebieden en zijn op de hoogte van de eisen die jouw hogeschool of universiteit aan je thesis stelt. Dit maakt dat zij samen met jou kunnen bekijken welke ondersteuning je nodig hebt en welke thesisbegeleider daarmee het beste overeenkomt. Jouw Scriptiecoach biedt flexibele thesisbegeleiding, dit betekent dat thesisbegeleiding bij Jouw Scriptiecoach ook mogelijk in de avonduren en weekenden.

Voordelige tarieven

Jouw Scriptiecoach hanteert voordelige tarieven voor bachelor en masterproefbegeleiding.

Wil je meer details over bachelor- of masterproefbegeleiding?

Wil je verdere informatie? Neem dan contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. Tijdens dit gesprek geven wij direct een inschatting van het aantal uur dat wij verwachten nodig te hebben om je met goed resultaat naar de eindstreep te begeleiden.