Edwin Claassens

Edwin Claassen

Zoek je hulp bij het opzetten van je onderzoek, het schrijven van je plan van aanpak, je scriptie of je thesis? Of zoek je hulp voor je herkansing? Dan kan Edwin Claassens als ervaren begeleider je helpen. Met zijn achtergrond in Change management en Communicatie heeft hij al menig woelig water doorzwommen.

Hij staat bekend als een verbinder in het opbouwen van afdelingen en teams. Zijn expertise is het doorgronden van de stromen en processen in een organisatie. Hij gaat niet voor een standaardoplossing, maar hij probeert de eigen cultuur en gewoontes van de organisatie mee te nemen in de verandering. Door die zaken eruit te nemen die bruikbaar zijn voor de strategie van de afdeling om zo de wederzijdse acceptatie zo groot mogelijk te laten zijn. Door zijn ervaring in het bouwen van teams kent hij de ins en outs binnen de interne communicatie en organisatie. Van workflow tot efficiency en van teamomvang tot crisis-bezetting. Dit doet hij vanuit het bureau waar hij medepartner van is: Essentiedenkers.

Waar kan Edwin Claassens jou mee helpen?

Edwin Claassens kan je als scriptiebegeleider helpen bij alle business studies zoals de volgende opleidingen: Innovatie, Change management en Communicatiemanagement. Verder kan hij je helpen bij het schrijven van een positioneringsplan. Doordat Edwin voor veel verschillende (type) klanten werkt, heeft hij een brede achtergrond en werkervaring en kan hij je daardoor helpen met het kiezen van een geschikt onderwerp wat aansluit bij de wensen van je opdrachtgever, alles binnen de kaders van jouw opleiding.

Edwin is één van de vele Nederlanders die in België is gaan wonen en ook voor Vlaamse klanten werkt. Hij kan je daarom ook helpen met interculturele communicatie tussen beide landen. Bovendien is Edwin ook gastdocent op de Artevelde Hogeschool in Gent. Hij is goed op de hoogte van de eisen van Belgische hogescholen en universiteiten.

Scriptiehulp: online en op locatie

Edwin geeft zowel online begeleiding als begeleiding op locatie. Op locatie kun je terecht in waar Edwin regelmatig op locatie aanwezig is.

Expertises