Scriptiebegeleiding in Alkmaar

Scriptiebegeleiding online of op locatie in Alkmaar

In Alkmaar bieden wij online begeleiding aan of begeleiding op locatie. Online begeleiding betekent dat wij je helpen in de vorm van telefonisch overleg, ondersteuning via e-mail, opmerkingen in het document en overleg via Skype of MS Teams. Online scriptiebegeleiding is ideaal want het scheelt veel reistijd, je kunt snel even een vraag tussendoor stellen en je kunt ook echt online overleggen door bijvoorbeeld je scherm met elkaar te delen. Soms kan het echter prettig zijn om elkaar face to face te spreken. Ook dat kan! We begeleiden ook in Alkmaar op locatie. Waar je precies afspreekt op locatie stem je zelf af in overleg met je scriptiebegeleider. Onze voorkeur gaat uit naar een rustige plek waar we je ook goed kunnen begeleiden zoals bijvoorbeeld de campus van je opleiding of de bibliotheek.

Scriptiebegeleiding in Alkmaar

Wij begeleiden HBO, master, universitaire studenten en promovendi van bijna iedere opleiding. Wij hebben veel ervaring met studenten van o.a. Hogeschool InHolland en IPABO Alkmaar.

Hoe wij je helpen in Alkmaar

Onze scriptiebegeleiders helpen je als je gaat beginnen, al begonnen bent en feedback hebt gekregen waarbij het voor jou niet helder is hoe je dit kunt verwerken, maar ook als je hulp wilt bij het aanbrengen van de rode draad en structuur in jouw scriptie. Daarnaast kunnen onze scriptiebegeleiders je helpen bij het opzetten van je onderzoek, statistiek en het analyseren en het verwerken van resultaten in je scriptie.

Uiteraard helpen wij je ook als je moet herkansen. Onze scriptiebegeleiding is altijd praktisch ingestoken en je krijgt van ons altijd concrete aanwijzingen. Daarnaast kunnen wij je ook helpen bij het inhoudelijk nakijken van je scriptie, een check op spelling en taal of bij de voorbereiding van je verdediging.

Onze scriptiebegeleiders in Alkmaar

Al onze scriptiebegeleiders beschikken over relevante werkervaring, daarnaast zijn ze op de hoogte van de eisen vanuit jouw opleiding. Onze scriptiebegeleiders Linda Hovestad en Sander Abbes staan voor je klaar als je in Alkmaar begeleiding zoekt op locatie.

Sander Abbes

Sander Abbes is een ervaren scriptiebegeleider die jou als HBO, master of universitaire student kan helpen bij het schrijven van…

Volledige profiel van  Sander Abbes

Linda Hovestad

Linda Hovestad is een ervaren scriptiebegeleider die zowel HBO, Master en universitaire studenten kan helpen bij hun onderzoeksvoorstel, plan van…

Volledige profiel van  Linda Hovestad