Scriptiebegeleiding in Alkmaar

Scriptiebegeleiding online of op locatie in Alkmaar

Woon jij in Alkmaar of omstreken en ben je op zoek naar een goede scriptiebegeleider of studiecoach? Dan ben je aan het goede adres. Bij Jouw Scriptiecoach kun je in Alkmaar terecht voor scriptiebegeleiding op locatie. Ook kun je gebruik maken van online scriptiebegeleiding of een combinatie van beiden.  Vaak is online scriptiebegeleiding efficiënt omdat het jou veel reistijd scheelt, je tussendoor ook even snel je vraag kunt stellen om vervolgens weer verder te kunnen werken. En als je juist extra ondersteuning wilt bij je studie is dat ook op locatie (en online) mogelijk.

Scriptiebegeleiding in Alkmaar

Wij begeleiden studenten van iedere opleiding. Wij hebben daarnaast veel ervaring met studenten van o.a. Hogeschool InHolland en IPABO Alkmaar.

Hoe wij je helpen in Alkmaar

Onze scriptiebegeleiders helpen je als je gaat beginnen, al begonnen bent en feedback hebt gekregen waarbij het voor jou niet helder is hoe je dit kunt verwerken, maar ook als je hulp wilt bij het aanbrengen van de rode draad en structuur in jouw scriptie. Daarnaast kunnen onze scriptiebegeleiders je helpen bij het opzetten van je onderzoek, statistiek en het analyseren en het verwerken van resultaten in je scriptie.

Uiteraard helpen wij je ook als je moet herkansen. Onze scriptiebegeleiding is altijd praktisch ingestoken en je krijgt van ons altijd concrete aanwijzingen. Daarnaast kunnen wij je ook helpen bij het inhoudelijk nakijken van je scriptie, een check op spelling en taal of bij de voorbereiding van je verdediging.

Onze scriptiebegeleiders in Alkmaar

Al onze scriptiebegeleiders beschikken over relevante werkervaring, daarnaast zijn ze op de hoogte van de eisen vanuit jouw opleiding. Onze scriptiebegeleider Linda Hovestad staat voor je klaar als je in Alkmaar begeleiding zoekt op locatie.

Lise Paaskesen

Lise Paaskesen is een ervaren consultant werkzaam in ontwikkelingssamenwerking. Geboren en getogen in Tervuren, België, studeerde zij eerst in Londen…

Bekijk volledige profiel
Linda Hovestad

Linda Hovestad

Linda Hovestad is een ervaren scriptiebegeleider die zowel HBO, Master en universitaire studenten kan helpen bij hun onderzoeksvoorstel, plan van…

Bekijk volledige profiel