Flexibele en transparante opties en tarieven

Bij Jouw Scriptiecoach geloven we in transparantie en flexibiliteit zonder gedoe. We bieden verschillende opties die aansluiten bij jouw behoeften en budget. Je kunt kiezen voor losse uren of voordelige pakketten waarbij je staffelkorting krijgt voor het afnemen van meerdere uren. Bij de aankoop van bijvoorbeeld 10 uur, profiteer je van een lager uurtarief.

Deze uren kun je gebruiken voor studiecoaching, scriptiebegeleiding, of onze nakijkservice. Mocht je uren overhouden na studiecoaching, dan kun je deze ook inzetten voor scriptiebegeleiding, hulp bij je verdediging, of het laten nakijken van je scriptie. Bij Jouw Scriptiecoach is alles mogelijk om jou optimaal te ondersteunen.

05072024 Tarieven

Onze tarieven

Onze tarieven zijn flexibel en er is een staffelkorting beschikbaar bij het afnemen van meerdere uren. Losse uren aanschaffen is ook mogelijk.

Startprijs

€75,00
Per uur

Vanaf 5 uur

€69,00
Per uur
Meest gekozen

Vanaf 10 uur

€65,00
Per uur

Vanaf 20 uur

€55,00
Per uur

Let op: De aangekochte uren zijn twee jaar geldig en inzetbaar voor alle vormen van begeleiding. Restitutie is niet mogelijk. Onze tarieven zijn vrijgesteld van btw.

Direct weten wat je investering is?

Bij Jouw Scriptiecoach begint alles met een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we je hulpvraag en leggen we onze werkwijze uit. Daarna ontvang je per e-mail een persoonlijk aanbod en kun je veilig betalen via onze beveiligde betaalomgeving. Vervolgens koppelen we je aan een begeleider en krijg je toegang tot je eigen Jouw Scriptiecoach-omgeving voor het uploaden van documenten, contact met je begeleider en het plannen van afspraken.

Heb je toegang tot een opleidings- of persoonsgebonden budget via je werkgever?

Veel werkgevers stellen een opleidingsbudget beschikbaar dat je kunt gebruiken voor studie- en scriptiecoaching. Bij een persoonsgebonden opleidingsbudget zijn de regels vaak flexibeler, waardoor je het ook kunt inzetten voor persoonlijke scriptiebegeleiding. Bespreek met je werkgever of HR-manager de mogelijkheden om dit budget in te zetten voor studie- en scriptiecoaching.

Meer informatie hierover vind je op onze pagina voor zakelijke studie- en scriptiecoaching.

Welke begeleiding past bij jou?

Bij Jouw Scriptiecoach bieden we uitgebreide studie- en scriptiehulp voor studenten op mbo-, hbo- en wo-niveau, ongeacht in welke fase van hun studie ze zich bevinden. Of je nu voltijd, deeltijd, of duaal studeert en hulp nodig hebt bij statistiek, het opstellen van je onderzoeksvoorstel, of het nakijken van je scriptie, wij staan voor je klaar. Onze ondersteuning is beschikbaar voor elke opleiding en richt zich ook op problemen zoals uitstelgedrag, faalangst, en diagnoses zoals ADHD of dyslexie.

Hybride begeleiding, zowel online als op locatie

Bij Jouw Scriptiecoach bieden we hybride begeleiding: je kunt kiezen voor online sessies, afspraken op locatie, of een combinatie van beide, afhankelijk van je voorkeur. Op onze overzichtspagina kun je eenvoudig zien welke begeleiders beschikbaar zijn voor online of locatiebegeleiding, en in welke vakgebieden zij gespecialiseerd zijn, zoals zoals studiecoaching, statistiek, inhoudelijke begeleiding, en het nakijken van scripties.

05072024 Tarieven rechts

Gespecialiseerd in coaching en begeleiding bij studie- en leerproblemen

Studievertraging of scriptieproblemen kunnen ontstaan door studieproblemen zoals faalangst en uitstelgedrag, maar ook door functiebeperkingen. Veel voorkomende problemen zijn dyslexie, dyscalculie, chronische vermoeidheid, ADHD, het Syndroom van Asperger, en concentratieproblemen. Niet alle functiebeperkingen worden ondersteund binnen het reguliere onderwijs, wat studeren en het schrijven van een scriptie uitdagender kan maken. Bij Jouw Scriptiecoach hebben we gespecialiseerde coaches die je helpen om deze obstakels te overwinnen en je studie succesvol voort te zetten.

Lees meer hierover op deze pagina.

Waarom kiezen voor Jouw Scriptiecoach?

Bij Jouw Scriptiecoach vinden we eerlijkheid en transparantie belangrijk. Daarom bieden we altijd een gratis telefonisch intakegesprek aan, waarin we samen met jou bepalen welke begeleider het beste bij je past. Onze begeleiding is professioneel en afgestemd op jouw behoeften, met concurrerende tarieven zonder verborgen kosten of verplichtingen.

Hoe snel kan ik beginnen?

Tijdens het intakegesprek bespreken we jouw hulpvraag en eventuele deadlines. We kijken altijd naar jouw wensen en de beschikbaarheid van onze begeleiders. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen we snel koppelen aan een scriptiebegeleider, zodat je vaak snel (binnen 48 uur) kunt starten met de begeleiding.

Wil jij weten welk pakket het beste bij jouw budget en hulpvraag past? Vraag hieronder direct een gratis adviesgesprek aan.

05072024 Tarieven links

Heb je nog vragen of wil je meer informatie?

Voor veel gestelde vragen hebben wij een heel handige FAQ opgesteld. Heb je nog andere vragen? Neem dan zeker even contact met ons op, wij beantwoorden je vragen graag.

Veelgestelde vragen

Ontvang je persoonlijke aanbod

Wil je weten wat je investering zal zijn? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. We maken een inschatting van het aantal benodigde uren en sturen je vervolgens een persoonlijk aanbod.

Loading...