Scherpe tarieven voor scriptiehulp

Je bent er uit! Je hebt behoefte aan een goede scriptiebegeleider die je op weg helpt zodat jij met succes kunt afstuderen. Natuurlijk wil je dan ook weten wat de tarieven zijn voor scriptiebegeleiding. Jouw scriptiecoach werkt graag transparant. Daarom zijn ook de tarieven van Jouw scriptiecoach transparant en duidelijk, zo weet je altijd wat je precies kwijt bent.

Altijd een gratis intake

De scriptiebegeleiding start altijd met een gratis intakegesprek . Daarmee kunnen we vaststellen waar je tegenaan loopt en hoe en of Jouw scriptiecoach je hierbij kan helpen. Vervolgens maakt Jouw scriptiecoach aan de hand van dit gesprek een inschatting van het aantal uren dat past bij jou vraag of probleem, ook bekijken we op dit moment welke scriptiebegeleider het beste bij jou past. Dit is geheel vrijblijvend en zo heb je vooraf duidelijk in beeld wat scriptiebegeleiding je gaat kosten.

Online of op locatie?

Bij Jouw scriptiecoach heb je de mogelijkheid om te kiezen uit online begeleiding (in het document, per e-mail, telefonisch of via skype) of begeleiding op locatie. Begeleiding op locatie is mogelijk op veel plaatsen in Nederland. O.a. in AmsterdamHaarlem, Leiden, Den HaagRotterdam,  GroningenArnhemNijmegenUtrechtDen BoschTilburgBreda en Eindhoven.

Wil je super snel afstuderen? Misschien is de scriptiebootcamp  die je kunt volgen in de zomervakantie dan iets voor jou!

Corrigeren van je scriptie

Ben je klaar met het schrijven van je scriptie en wil je er zeker van zijn dat je alle puntjes op de i hebt gezet? Laat je scriptie dan nalezen door een scriptiebegeleider van Jouw scriptiecoach. Wanneer je ervoor kiest om je scriptie te laten corrigeren zal de scriptiebegeleider van Jouw scriptiecoach de opmerkingen en tips die hij heeft op je scriptie als opmerkingen in het document zetten. Zo voorkom je plagiaat en kun je direct aan de slag met de opmerkingen en tips die je van je scriptiebegeleider ontvangt, alles staat namelijk op de juiste plek in het document! Interesse in het laten corrigeren van je scriptie? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Direct hulp nodig?
Neem contact op.

Linda Hovestad, scriptiebegeleider jouw scriptiecoach. Voor marketing, communicatie en media.
Gratis adviesgesprek aanvragen

Voordelige tarieven voor scriptiehulp

Scriptiebegeleiding op locatie

per uur
€65 per uur
  • Op locatie, flexibel in te plannen
Koop nu losse uren

Scriptiebegeleiding op locatie

bij 5 uur of meer
€55 per uur
  • Op locatie, flexibel in te plannen
Koop nu een pakket

Scriptiebegeleiding online

per uur
€55 per uur
  • Online, via e-mail, telefonisch en skype
Koop nu losse uren

Scriptiebegeleiding online

bij 5 uur of meer
€45 per uur
  • Online, via e-mail, telefonisch en skype
Koop nu een pakket

De kosten voor studiebegeleiding zijn vrijgesteld van btw. Wil je een factuur hebben op naam van je werkgever, neem dan contact op met ons. Bij facturen op naam van je opdrachtgever of werkgever geldt een toeslag van 21% btw.

 

Investeren in scriptiebegeleiding

Jouw scriptiecoach hanteert scherpe tarieven en heeft geen moeilijke pakketten of langdurige abonnementen. Maar duidelijke afspraken zonder addertjes onder het gras. Bij Jouw scriptiecoach koop je de uren die je nodig hebt vooraf in. Zo ben je verzekerd van de ondersteuning die je nodig hebt in de periode dat het jou uitkomt!

Wil je meer weten over hoe Jouw scriptiecoach jou kan helpen bij je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, scriptie, paper of herkansing? Vraag dan meteen een gratis adviesgesprek aan. Jouw scriptiecoach neemt dan contact met je op om te bespreken waar je tegenaan loopt.

Wil je direct weten hoeveel je kwijt bent voor scriptiehulp?

Jouw scriptiecoach hanteert scherpe tarieven voor scriptiebegeleiding. En je zit niet vast aan moeilijke abonnementen. Daarom betaal je bij jouw scriptiecoach altijd per uur. Maar als je meer uren afneemt ontvang je wel korting. Wil je meer weten, neem dan contact met Jouw scriptiecoach op.

Vul hieronder jouw gegevens in:

Bij het invullen van dit formulier willen we je wijzen op onze privacyverklaring waarin staat beschreven hoe we jouw persoonsgegevens verwerken.