Scriptiebegeleiding in Den Haag

Scriptiebegeleiding online of op locatie in Den Haag

Woon jij in Den Haag of omstreken en ben je op zoek naar een goede scriptiebegeleider of studiecoach? Dan ben je aan het goede adres. In Den Haag helpen Raqib en Jittie je op locatie.

Liever een combinatie met online?

Vaak zien we dat het handig is om op locatie af te spreken omdat je echt even wilt sparren met je scriptiebegeleider. Bijvoorbeeld omdat je veel feedback hebt gekregen en door de bomen het bos niet meer ziet. Dan kan het handig zijn om even 1 of 2 uur op locatie af te spreken en vervolgens de scriptiehulp online voort te zetten. Uiteraard is dat ook mogelijk bij Jouw Scriptiecoach. Raqib en Jittie helpen je op locatie en geven beiden ook online scriptiebegeleiding.

Voor iedere opleiding in Den Haag

Jouw Scriptiecoach heeft ervaring met scriptiebegeleiding aan studenten die studeren aan:

  • Haagse Hogeschool
  • Hogeschool InHolland
  • Hotelschool Den Haag
  • Universiteit Leiden
  • TU Delft

Welke scriptiebegeleiding bieden wij in Den Haag?

In Den Haag kun je terecht voor complete ondersteuning bij je scriptietraject. Zo helpen we je weer op weg als je feedback hebt gekregen op jouw document of als je inhoudelijke ondersteuning zoekt bij een specifiek onderwerp.

Onze scriptiebegeleiding is praktisch en concreet en al onze scriptiebegeleiders beschikken over relevante werkervaring en zijn daarnaast ook goed op de hoogte van de eisen vanuit jouw opleiding. Hierdoor kunnen wij je helpen als je gaat beginnen, vastgelopen bent, hulp wil bij de rode draad en de structuur of juist als je moet herkansen. En loop je vast met je onderzoek of weet je niet hoe je je resultaten moet analyseren en verwerken (SPSS)? Geen probleem, ook dan zijn wij er voor je.

Naast inhoudelijke scriptiebegeleiding kunnen we ook je scriptie nakijken op structuur, taal en bronnen. Hiervoor bieden we een nakijkservice aan. Ook kunnen we je helpen bij de voorbereiding en verdediging van je scriptie (mondeling examen). En moet je herkansen of is je scriptie afgekeurd? Ook dan helpen we je hierbij!

Onze scriptiebegeleiders in Den Haag

Wanneer je een scriptiebegeleider zoekt in Den Haag dan ben je bij ons aan het juiste adres. De scriptiebegeleiders van Jouw Scriptiecoach zijn professionals met veel vak gerelateerde kennis en werkervaring. Ze weten precies welke eisen jouw opleiding stelt aan je scriptie. Je kunt kiezen voor online begeleiding, maar ook begeleiding op locatie is mogelijk.

Jittie Brandsma

Jittie Brandsma is een ervaren scriptiebegeleider die HBO- en Universitaire studenten kan helpen bij hun onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het…

Bekijk volledige profiel
Raqib Joeman

Raqib Joeman

Raqib Joeman is een ervaren scriptiebegeleider die jou kan helpen bij jouw onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van je…

Bekijk volledige profiel