Scriptiebegeleiding in Den Haag

Scriptiebegeleiding online of op locatie in Den Haag

Woon of studeer jij in Den Haag of omstreken en ben je op zoek naar een goede scriptiebegeleider of studiecoach? Dan ben je aan het goede adres. Bij Jouw Scriptiecoach kun je in Den Haag terecht voor scriptiebegeleiding op locatie. Ook kun je gebruik maken van online scriptiebegeleiding of een combinatie van beiden.  Vaak is online scriptiebegeleiding efficiënt omdat het jou veel reistijd scheelt, je tussendoor ook even snel je vraag kunt stellen om vervolgens weer verder te kunnen werken. En als je juist extra ondersteuning wilt bij je studie is dat ook op locatie (en online) mogelijk.

> Gratis adviesgesprek aanvragen

Scriptiebegeleiding voor iedere HBO- of WO-opleiding

Wij helpen HBO, master, universitaire studenten én promovendi van bijna iedere opleiding in Den Haag. Onze scriptiebegeleiders zijn experts binnen hun vakgebied en hebben ervaring met de eisen die vanuit jouw opleiding worden gesteld aan een scriptie. Denk aan het maken van een plan van aanpak en het opzetten van kwalitatief en kwantitatief onderzoek. Ook als je blokkeert bij het schrijven, helpen wij je.

Jouw Scriptiecoach begeleidt onder andere studenten die studeren aan:

  • Haagse Hogeschool
  • Hogeschool InHolland
  • Hotelschool Den Haag
  • Universiteit Leiden
  • TU Delft

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact op.

Hulp nodig bij het schrijven van je scriptie?

Afstuderen kan ontzettend spannend en stressvol zijn. Waar begin ik? Hoe moet ik verder? Wat wil ik eigenlijk? Allerlei vragen die op je af kunnen komen als je een scriptie aan het schrijven bent. Of het nu gaat om het afbakenen van je onderwerp en aanleiding of het uitvoeren van literatuur- en bronnenonderzoek: wij helpen je. Ook als merkt dat je niet verder komt door uitstelgedrag, geven wij jou het juiste duwtje in de rug.

Expertise voor alle opleidingen

De scriptiebegeleiders van Jouw Scriptiecoach die in de regio Den Haag werken hebben allemaal hun eigen vakgebied en specialisatie. Zo heeft de scriptiebegeleider waaraan jij gekoppeld wordt altijd de expertise in huis die nodig is om je zo goed mogelijk te helpen bij jouw scriptie. Jouw scriptiebegeleider weet als geen ander hoe je je onderzoek moet vormgeven en opzetten en helpt bij de onderbouwing van een heldere onderzoeksmethodologie. En weet welke eisen jouw opleiding aan een scriptie stelt.

Hulp bij herkansen of scriptie verdedigen?

Is je scriptie klaar én heb je hulp nodig bij het verdedigen? Dan helpt Jouw Scriptiecoach je. Wij geven je goede tips en waarschuwen je voor valkuilen. Moet je herkansen? Balen! Uiteraard helpen wij je dan ook. Onze begeleiding is altijd concreet én praktisch, op basis van jouw wensen én jouw hulpvraag. Waar je ook tegenaan loopt, Jouw Scriptiecoach helpt je. Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek.

> Adviesgesprek aanvragen

Hulp bij SPSS of spellingscontrole

Onze scriptiebegeleiders hebben ruime ervaring met verschillende statistiekprogramma’s zoals SPSS. Dus als jij hulp nodig hebt bij het analyseren van jouw data, ook dan staat jouw Scriptiecoach voor je klaar. Ben je klaar met het schrijven van je onderzoeksvoorstel of scriptie en wil je deze laten nalezen om te controleren op spelling, taal, kromme zinnen en APA? Dan bieden wij je een scriptie check aan. Zo weet je zeker dat je een kwalitatief hoogwaardig document inlevert dat je kansen op slagen vergroot.

Leerproblemen, studiebeperking of gebrek aan motivatie

Heb je dyslexie, faalangst, ADHD, ADD of last van uitstelgedrag? Ook dan helpt Jouw Scriptiecoach je. Wij snappen als geen ander tegen welke problemen je aan kunt lopen bij het schrijven van een scriptie. Onze scriptiebegeleiders hebben ook allemaal moeten afstuderen natuurlijk. Door hun expertise op hun vakgebied en hun werkervaring, zijn ze nu dé experts in scriptiebegeleiding. Bovendien zijn ze geduldig, geven je waardevolle tips én feedback waar je echt iets aan hebt.

Direct scriptiehulp nodig in Den Haag?

Heb je direct hulp nodig bij je scriptie? Raqib Joeman en Jittie Brandsma  geven scriptiebegeleiding in Den Haag. Je krijgt altijd begeleiding van de expert met relevante werkervaring in het vakgebied van jouw scriptie en die weet welke eisen jouw opleiding stelt. Of je nu online begeleiding wilt of face-to-face wilt afspreken: Jouw Scriptiecoach begeleidt jou naar de eindstreep.

> Adviesgesprek aanvragen

Jittie Brandsma

Jittie Brandsma is een ervaren scriptiebegeleider die HBO- en Universitaire studenten kan helpen bij hun onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het…

Bekijk volledige profiel
Raqib Joeman

Raqib Joeman

Raqib Joeman is een ervaren scriptiebegeleider die jou kan helpen bij jouw onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van je…

Bekijk volledige profiel