Scriptiebegeleiding in Hoofddorp

Scriptiebegeleiding online of op locatie in Hoofddorp

In Hoofddorp bieden wij online begeleiding aan of begeleiding op locatie.

Online begeleiding betekent dat wij je helpen in de vorm van telefonisch overleg, ondersteuning via e-mail, opmerkingen in het document en overleg via beeldbellen. Online scriptiebegeleiding is ideaal want het scheelt veel reistijd, je kunt snel even een vraag tussendoor stellen en je kunt ook echt online overleggen door bijvoorbeeld je scherm met elkaar te delen.

Soms kan het echter prettig zijn om elkaar face to face te spreken. Ook dat is mogelijk in Hoofddorp. Waar je precies afspreekt op locatie stem je zelf af in overleg met je scriptiebegeleider.

Hoe wij je helpen in Hoofddorp

Onze scriptiebegeleiders helpen je als je gaat beginnen, al begonnen bent en feedback hebt gekregen waarbij het voor jou niet helder is hoe je dit kunt verwerken, maar ook als je hulp wilt bij het aanbrengen van de rode draad en structuur in jouw scriptie. Uiteraard helpen wij je ook als je moet herkansen. Onze scriptiebegeleiding is altijd praktisch ingestoken en je krijgt van ons altijd concrete aanwijzingen. Daarnaast kunnen wij je ook helpen bij het nakijken van je scriptie, een check op spelling en taal of bij de voorbereiding van je verdediging.

Onze scriptiebegeleiders in Hoofddorp

Wanneer je een scriptiebegeleider zoekt in Hoofddorp dan ben je bij ons aan het juiste adres. De scriptiebegeleiders van Jouw Scriptiecoach zijn professionals met veel vak gerelateerde kennis en werkervaring. Ze weten precies welke eisen jouw opleiding stelt aan je scriptie. Je kunt kiezen voor online begeleiding, maar ook begeleiding op locatie is mogelijk. Linda Hovestad en Harry Steenkamp staan in Hoofddorp voor je klaar om jou naar de eindstreep te begeleiden!

Harry Steenkamp

Scriptiebegeleider Harry Steenkamp is een ervaren scriptiecoach die jou kan helpen bij jouw onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van…

Bekijk volledige profiel

Linda Hovestad

Linda Hovestad is een ervaren scriptiebegeleider die zowel HBO, Master en universitaire studenten kan helpen bij hun onderzoeksvoorstel, plan van…

Bekijk volledige profiel