Scriptiebegeleiding in Leeuwarden

Scriptiebegeleiding online of op locatie in Leeuwarden

In Leeuwarden bieden wij online begeleiding aan of begeleiding op locatie. Online begeleiding betekent dat wij je helpen in de vorm van telefonisch overleg, ondersteuning via e-mail, opmerkingen in het document en overleg via Skype. Online scriptiebegeleiding is ideaal want het scheelt veel reistijd, je kunt snel even een vraag tussendoor stellen en je kunt ook echt online overleggen door bijvoorbeeld je scherm met elkaar te delen. Soms kan het echter prettig zijn om elkaar live te spreken. Waar je precies afspreekt op locatie stem je zelf af in overleg met je scriptiebegeleider. Onze voorkeur gaat uit naar een rustige plek waar we je ook goed kunnen begeleiden zoals bijvoorbeeld de campus van je opleiding of de bibliotheek.

Begeleiding op verschillende Hogescholen en Universiteiten in Leeuwarden

Wij begeleiden HBO, master, universitaire studenten en promovendi van bijna iedere opleiding en hebben veel ervaring met het begeleiden van studenten aan onder andere dezelfde hogescholen:

  • Hogeschool Van Hall Larenstein
  • Hanzehogeschool Groningen
  • Stenden
  • Windesheim
  • NHL Hogeschool

Waarmee kan Jouw Scriptiecoach je helpen?

Jouw scriptiecoach is jouw scriptiebegeleider gedurende je gehele scriptietraject. Je kunt bij ons terecht voor begeleiding wanneer je gaat beginnen met het schrijven van je scriptie, maar ook voor ondersteuning gedurende het traject, wanneer je bent vastgelopen, feedback hebt gekregen op jouw document of als je inhoudelijke ondersteuning zoekt bij een specifiek onderwerp. Onze scriptiebegeleiders zijn professionals in hun vak en helpen je graag op weg. Ook als je leerproblemen hebt zijn er bij Jouw scriptiecoach professionals aanwezig die je kunnen helpen.

Onze scriptiebegeleiders in Leeuwarden 

Ben je op zoek naar een scriptiebegeleider in Leeuwarden e.o.? De scriptiebegeleiders van Jouw Scriptiecoach uit Leeuwarden staan voor je klaar. Ze hebben allemaal hun eigen vakgebied en specialisme. De scriptiebegeleider waaraan je gekoppeld wordt heeft altijd relevante werkervaring in het vakgebied van jouw scriptie en weet welke eisen jouw opleiding stelt aan jouw scriptie.

Aukje Adams, Leonie Visser, Rohaa Langenhof en Bente Wepster staan voor je klaar om jou naar de eindstreep te begeleiden!

Direct hulp nodig?

Plan dan direct een gratis adviesgesprek in zodat we rustig kunnen bespreken waar we je mee kunnen helpen.