Francis de Vries

Francis de Vries

Francis de Vries heeft expertise in de ouderenzorg, bedrijfskunde, HRM, Commerciële Economie, Hoger Management en Fysiotherapie. Zij is opgeleid als (geriatrisch) fysiotherapeut, en is cum laude afgestudeerd voor de Post HBO opleiding bedrijfskunde. Daarnaast volgde zij de modules, verandermanagement, innovatie en procesmanagement op Nijenrode. Zij is vele jaren werkzaam geweest in diverse managementfuncties in de ouderenzorg. Zo was zij onder andere Manager behandeling, manager van een geriatrisch revalidatiecentrum, Manager HRM, manager bedrijfsvoering, bestuurssecretaris en manager kwaliteit en beleid. De afgelopen twee jaar heeft zij zich toegelegd op het helpen van studenten bij hun eindscriptie voor verschillende (post) HBO studies.

Waar kan Francis de Vries mee helpen?

Zij kan HBO en post HBO studenten helpen bij hun (afstudeer)scriptie zowel bij hun onderzoeksvoorstel / plan van aanpak, het schrijven van een scriptie of een herkansing. Ze begeleidt (post) HBO studenten Commerciële Economie en Hoger Management, maar ze kan studenten ook helpen die een (post) HBO opleiding Geriatrie en Gerontologie, HRM of een paramedische opleiding volgen.

Ze kan je helpen je probleemstelling te verhelderen en te begrenzen. Duidelijk te krijgen wat je hoofdvraag en deelvragen zijn en hoe je deze omzet naar de praktische uitvoering van het onderzoek. Ook kan ze je helpen bij het verbinden van de theorie met de praktijk en het aanbrengen van een logische lijn in je scriptie. Ook bij de vormgeving van je scriptie kan Francis je helpen.

Scriptiehulp: online en op locatie

Francis geeft zowel online begeleiding als begeleiding op locatie. Op locatie kun je terecht in waar Francis regelmatig op locatie aanwezig is.

Expertises