Aukje Adams

Aukje Adams

Aukje Adams is een ervaren scriptiebegeleider die HBO- en Universitaire studenten kan helpen bij hun onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van een scriptie of bij een herkansing. Vanuit haar eigen adviesbureau adviseert Aukje organisaties op het vlak van online marketing en marketingcommunicatie. Dit doet Aukje zowel vanuit strategisch oogpunt, maar ook op tactisch niveau kan ze organisaties helpen hun online doelstellingen te bereiken. Aukje heeft dan ook een heel brede online kennis over onder andere Google Analytics, SEO, SEA, Social Media, E-mailmarketing enzovoorts.

Daarnaast is Aukje examinator voor de NIMA A Online Marketing en NIMA B Digital Marketing examens. Ook beoordeelt ze scripties HBO Communicatie bij de Hanzehogeschool als examinator bij de eindexamens Communicatie. Zelf heeft Aukje Commerciële Economie gevolgd en daarna Communicatie gestudeerd.

Waar kan Aukje Adams jou mee helpen?

Aukje Adams heeft zowel ervaring met het ontwikkelen en neerzetten van een online marketingstrategie als de implementatie en uitvoering ervan. Ook weet Aukje veel over de inzet van de verschillende online marketingmiddelen zoals Analytics, SEO, SEA, Social enzovoorts. Bij Aukje kun je dan ook aankloppen als je hulp wilt bij je strategisch marketingplan, online marketingplan, communicatieplan, communicatiestrategie, sociale mediamarketingplan, e-mailmarketingplan, positionering of merkstrategie.

Als ondernemende online marketing specialist denkt Aukje graag met je mee als je gaat beginnen met je scriptie of afstudeeropdracht. Als je het lastig vindt om een praktijkprobleem of onderzoeksvraag te formuleren helpt Aukje je weer voorruit. Zij heeft veel ervaring met hoe je een plan of scriptie in de juiste structuur en vorm moet gieten zodat de inhoud ook logisch is voor de ontvangende lezer.

Scriptiehulp: online en op locatie

Aukje geeft zowel online begeleiding als begeleiding op locatie. Op locatie kun je terecht in waar Aukje regelmatig op locatie aanwezig is.

Expertises