Harry Steenkamp

Harry Steenkamp

Scriptiebegeleider Harry Steenkamp is een ervaren scriptiecoach die jou kan helpen bij jouw onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van je scriptie of je herkansing. Zelf heeft Harry een studie gevolgd aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) waar hij als econoom is afgestudeerd. Vanuit zijn eigen consultancy bureau adviseert hij organisaties over marketing en strategievraagstukken. Daarnaast begeleidt hij bedrijfsovernames. Verder helpt hij startende ondernemers bij het opzetten van hun onderneming. Daarnaast is Harry examinator en docent bij SRM. Harry heeft ruime werkervaring in de financiële dienstverlening en de MKB sector. Door zijn werkervaring als commercieel directeur weet hij ook veel van marketing, communicatie en sales.

Waar kan Harry Steenkamp mee helpen?

Harry Steenkamp heeft een brede achtergrond en kan je helpen bij veel verschillende onderwerpen zoals Marketing, Accountancy, MBA, Communicatie, Media, Commerciële economie, Finance, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Management, Management Economie en Recht (MER), Hotel en Hospitality Management en Small Business & Retail Management. Daarnaast biedt Harry ook ondersteuning bij het schrijven van het NIMA Marketing B of C marketingplan. En ook als je NIMA B Communicatie studeert en een communicatieplan gaat schrijven, ben je bij Harry aan het juiste adres. Ook kan Harry je helpen bij je kwalitatieve of kwantitatieve onderzoek, hij heeft ook ervaring met statistiekprogramma´s als SPSS en Stata.

Harry haalt zijn uitdaging uit het samen met jou scherp krijgen van de probleemstelling. Wat wil jouw opdrachtgever? Wat is de vraag achter de vraag? Waar zit de echte pijn bij het onderwerp? Daarnaast kan Harry je helpen bij het formuleren van de hoofd- en deelvragen. Zo weet je welke informatie je moet gaan verzamelen voor welk gedeelte van je scriptie. Naast hulp bij je probleemstelling en hoofd- en deelvragen biedt Harry ook ondersteuning bij het literatuuronderzoek, het theoretisch kader en de onderzoeksmethode van je scriptie. Wat je vraag ook is, je kunt bij Harry terecht voor complete scriptiebegeleiding van A tot Z, zowel bij het schrijfproces als op structuur en inhoud.

Scriptiehulp: online en op locatie

Harry geeft zowel online begeleiding als begeleiding op locatie. Op locatie kun je terecht in waar Harry regelmatig op locatie aanwezig is.

Expertises


Inmiddels heeft Jouw scriptiecoach al ruim 1500 studenten geholpen. Maar dat is uiteraard alleen mogelijk met een dedicated team scriptiebegeleiders! We stellen ze graag aan je voor. Vandaag is het de beurt aan Harry Steenkamp.

In de picture: scriptiebegeleider Harry Steenkamp

Jouw Scriptiecoach helpt studenten om af te studeren. Je kunt bij ons terecht met vragen over je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, scriptie of als je moet herkansen. Scriptiebegeleiding is mogelijk online of op locatie. En het adviesgesprek is altijd gratis. Inmiddels heeft Jouw Scriptiecoach al ruim 1500 studenten geholpen. Maar dat is uiteraard alleen mogelijk...

Lees verder...