Kamilla Neplenbroek

Kamilla Neplenbroek is een ervaren scriptiebegeleider die jou kan helpen bij jouw onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van je scriptie of je herkansing. Zelf heeft zij de opleiding MSc Food Technology en BSc Levensmiddelentechnologie aan de Wageningen Universiteit gevolgd en afgerond. Kamilla heeft affiniteit met de zorgsector en heeft daarnaast ook affiniteit met de commerciële kant. Zij kan je dus helpen als je marketing studeert, maar ook als je verpleegkunde, bestuurskunde, HRM volgt. En daarnaast kan zij ook helpen bij kwalitatief en kwantitatief onderzoek (SPSS). Naast haar werkzaamheden voor Jouw scriptiecoach heeft Kamilla een adviesbureau voor consumenten die een betere balans willen in hun leven.

Waar kan Kamilla jou bij helpen?

Kamilla heeft een brede achtergrond en kan je helpen bij veel verschillende onderwerpen zoals Marketing, Commerciële economie, Chemie, Scheikunde, Management, Zorg, HRM en Small Business & Retail Management. Daarnaast heeft Kamilla, mede door haar afstudeerthesis, veel kennis over persoonlijke verzorging, voeding en vitaliteit. Ideaal als je een opleiding volgt voor voedingsdeskundige, diëtiste of coach. Ook kan Kamilla je helpen bij je kwalitatieve of kwantitatieve onderzoek, zij heeft daarnaast ook ervaring met statistiekprogramma´s (o.a. SPSS).

Kamilla vindt het leuk om met HBO en WO studenten te werken. Zij helpt je met je onderwerpkeuze en het afbakenen en concreet krijgen van je scriptieonderwerp. Daarnaast weet zij als geen ander hoe lastig het is om steeds gemotiveerd te blijven gedurende het scriptieproces. Een scriptie schrijven is soms letterlijk een stap vooruit en twee stappen achteruit. En soms wordt je van de feedback ook niet veel wijzer. Dan is het fijn om met iemand te kunnen sparren die je motiveert en ook weer een duwtje geeft in de juiste richting. Kamilla is hierin jouw sparringpartner. Daarnaast is ze punctueel en zal ze ook sturing geven in jouw scriptieproces, zodat je op tijd afstudeert!

Scriptiehulp: online en op locatie

Kamilla helpt studenten zowel online (opmerkingen in het document, telefonisch, via Skype) als op locatie. Op locatie kun je terecht in Utrecht en Amersfoort. Je maakt zelf met Kamilla afspraken over de vorm en de contactfrequentie.

Expertises

Marketing, Commerciële economie, Chemie, Scheikunde, Management, Zorg, HRM en Small Business & Retail Management, Persoonlijke verzorging, Voeding, Diëtiek, kwalitatief en kwantitatief onderzoek en SPSS.

Direct hulp van Kamilla?

Wil je hulp bij je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, scriptie of herkansing? Vraag dan direct een gratis adviesgesprek aan. Je ontvangt altijd snel een reactie, vaak al binnen een paar uur. In het intakegesprek bekijken we hoe we jou het beste kunnen helpen en welke begeleider het beste bij jouw onderwerp past. Ook krijg je direct een inschatting van het aantal uren dat wij verwachten nodig te hebben om je naar de eindstreep te begeleiden. Vervolgens kun je eenvoudig de uren via iDEAL aankopen en als de betaling gelukt is wordt je meteen gekoppeld met jouw scriptiebegeleider. Deze neemt dan snel contact met je op (vaak al dezelfde dag) zodat je vandaaruit verder kunt werken.

Vul je gegevens in:

Bij het invullen van dit formulier willen we je wijzen op onze privacyverklaring waarin staat beschreven hoe we jouw persoonsgegevens verwerken.