Carmen Blanken

Carmen heeft Medische Natuurwetenschappen gestudeerd en heeft daarna jarenlang als onderzoeker gewerkt op de radiologieafdeling van het Amsterdam UMC-ziekenhuis, waar ze ook gepromoveerd is. Inmiddels doet ze onderzoek binnen de voedingsgeneeskunde. Door de jaren heen heeft ze al veel verschillende bachelor- en masterstudenten geholpen met hun scripties.

Waar kan Carmen Blanken jou mee helpen?

Een scriptie schrijven is een heel proces en het is makkelijk daarin verdwaald te raken. Met de juiste aanwijzingen helpt Carmen jou snel weer op weg. Door haar ervaring voelt ze goed aan waar de moeilijkheden zitten en wat er nodig is om die te overkomen. Ze bewaakt het proces voor je en geeft inhoudelijke hulp waar nodig. Haar positieve benadering en betrouwbare, open aard maken de sessies niet alleen nuttig, maar ook leuk.

Carmen kan jou helpen bij je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van je scriptie of je herkansing. Ook voor hulp bij statistiek in SPSS kun je bij haar terecht. Daarnaast kan ze je scriptie redigeren op taal, spelling en structuur. Ze helpt bij zowel Nederlands- als Engelstalige scripties.

Expertises