Raqib Joeman

Raqib Joeman

Raqib Joeman is een ervaren scriptiebegeleider die jou kan helpen bij jouw onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van je scriptie of je herkansing, zowel op HBO als WO niveau. Hij heeft veel ervaring met leerlingen en studenten vanuit het speciaal onderwijs.

Zelf heeft Raqib een Montessori-opleiding gevolgd en is als leraar afgestudeerd. Daarna heeft Raqib verschillende masteropleidingen gevolgd waaronder een Master Pedagogiek en een Master Special Needs,. Vervolgens heeft Raqib ook zijn Master behaald in NLP, Psychologie en Onderwijskunde. Daarnaast heeft Raqib heeft zijn PhD behaald met zijn proefschrift over onderwijs op maat voor leerlingen. Hij is dan ook gespecialiseerd in onderwerpen als passend onderwijs, verandermanagement bij scholen en het proces van doorverwijzing van basisschool naar het speciaal (basis)onderwijs.

Vanuit zijn eigen bijlesbureau geeft Raqib leerlingen bijles en daarnaast coacht Raqib leerlingen en studenten door middel van Remedial Teaching bij leerproblemen. Denk hierbij aan hoofbegaafdheid, dyslexie, dyscalculie, faalangst, enzovoorts.

Waar kan Raqib Joeman jou mee helpen?

Raqib heeft veel ervaring binnen het onderwijs, Pedagogiek, Psychologie en Onderwijskunde. Daardoor kan hij jou helpen als je zelf een opleiding volgt tot leraar (o.a. Pabo, leraar Nederlands) of als je Pedagogiek, Psychologie of Onderwijskunde studeert. Raqib heeft ook ervaring met kwalitatief en kwantitatief onderzoek en statistiekprogramma´s als SPSS.

Raqib vindt het leuk om met jou te onderzoeken wat jij nodig hebt om je onderzoeksvoorstel, scriptie of herkansing met goed gevolg af te ronden. Door zijn ervaring als studiecoach, remedial teacher en door het geven van bijlessen aan leerlingen en studenten, weet Raqib precies wat er nodig is om ook jou over de eindstreep te kunnen helpen. Raqib kan je helpen bij alle fasen van je scriptie, of je nu nog moet beginnen of al begonnen bent en misschien zelfs vastgelopen bent.

Hij helpt je met de structuur, spelling, taalfouten en kan ook inhoudelijk met je meedenken over bijvoorbeeld je probleemstelling, onderzoeksvraag, deelvragen, onderzoek en uiteraard je literatuuronderzoek. Daarnaast is Raqib ook de aangewezen scriptiecoach als je een functiebeperking of leerprobleem ervaart. Hij zorgt ervoor dat je in alle gevallen weer gemotiveerd aan de slag gaat met jouw scriptie.

Scriptiehulp: online en op locatie

Raqib geeft zowel online begeleiding als begeleiding op locatie. Op locatie kun je terecht in waar Raqib regelmatig op locatie aanwezig is.

Expertises


Heb je dyslexie en ga je afstuderen? Lees onze handige tips of schakel direct externe scriptiehulp in om zo snel mogelijk af te studeren.

Dyslexie en afstuderen

Steeds meer leerlingen en studenten krijgen de diagnose dyslexie in Nederland. Dyslexie betekent letterlijk ‘niet kunnen lezen’ en wordt ook wel woordblindheid genoemd. Maar of dat ligt aan het niet kunnen lezen of dat het een aangeboren stoornis is, is nog niet geheel duidelijk. Wel staat vast dat het schrijven van een scriptie lastig kan...

Lees verder...