Klaas Meekma

Scriptiebegeleider Klaas Meekma

Scriptiebegeleider Klaas Meekma is een ervaren scriptiecoach die jou kan helpen bij jouw onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van je scriptie of je herkansing.

Klaas is Drs. Bedrijfskunde, afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG). Na zijn studie heeft Klaas ruime ervaring opgedaan als commercieel – en algemeen manager bij verschillende organisaties in de profit en non-profit sector in diverse branches. Zoals handelsondernemingen, industriële toeleveranciers, metaalbedrijven, recycling, transport en logistiek, IT en promotie. Vanaf 1999 heeft Klaas als zelfstandig consultant en interim manager bedrijven in diverse landen geholpen, waaronder Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

Waar kan Klaas Meekma jou mee helpen?

Door zijn brede ervaring als manager en consultant kan Klaas jou helpen bij een grote diversiteit aan onderwerpen. Zoals bijvoorbeeld organisatieverandering en transformatie, strategisch (marketing) plan, positionering, internationalisering/ export plan. Ook heeft hij veel ervaring met productie – en logistieke processen en procesverbetering, kwaliteitsmanagement (ISO). Inmiddels heeft Klaas al met veel enthousiasme Hbo en WO studenten van verschillende opleidingen (waaronder bedrijfskunde, commerciële economie, MER, bedrijfseconomie en control, marketing, SBRM, management (uiteenlopende onderwerpen), MBA, international business en management studies en gerelateerde opleidingen) geholpen.

Klaas zijn aanpak is helder en gericht op resultaat. In korte tijd kan hij jou weer helpen om jouw plan van aanpak, scriptie of afgekeurde scriptie op de rails te zetten. Klaas is zeer ervaren om samen met jou  de probleemstelling scherp te krijgen. Wat is het echte probleem achter de vraag van de opdrachtgever? Daarnaast kan Klaas je helpen bij het formuleren van de hoofd- en deelvragen. Naast hulp bij je probleemstelling en hoofd- en deelvragen biedt Klaas ook ondersteuning bij het literatuuronderzoek, het theoretisch kader en conceptueel model en de onderzoeksmethodiek. Wat je vraag ook is, je kunt bij Klaas terecht voor complete scriptiebegeleiding, zowel bij het schrijfproces als op structuur en inhoud.

Plan dus direct jouw gratis adviesgesprek in en hoor hoe Klaas jou kan helpen!

Expertises