Professional

Very good and professional! Carmen helped with good tips and helped me understand everything. always on time and meets expectations.

Lees hele review van LS
LS

Heel fijn

Heel fijn, een goede rode draad gegeven tijdens mijn herkansing scriptie. Daardoor nog een voldoende last minute kunnen halen! Zonder haar was het me niet gelukt!

Lees hele review van Loren Karsten
Loren Karsten

Dit is het mooiste kado aan mijzelf!

Dit is het mooiste kado aan mijzelf! Ik liep vast met het schrijven van mijn scriptie. Dit door onzekerheid en mijn dyslexie. Hoe zet ik mijn onderzoek en mijn eigen woorden op papier. Lian was er altijd voor mij, met veel geduld, tips en een positieve manier van coaching heeft ze mij intens goed geholpen….

Lees hele review van Barbara
Barbara

Ik kan Monique niet genoeg bedanken …

Ik kan Monique niet genoeg bedanken voor haar waardevolle hulp bij het schrijven van mijn thesis! Dankzij haar fijne feedback en begeleiding heb ik een prachtig cijfer weten te behalen. Monique was altijd beschikbaar en reageerde snel, en ik kon haar zelfs telefonisch bereiken voor overleg.

Lees hele review van Kylene
Kylene

Monique is een topper!

Ontzettend dankbaar voor de goede hulp die ik van Monique heb mogen ontvangen. Ze gaf altijd duidelijke feedback, stond altijd voor mij klaar en had altijd snel tijd om mijn vragen te beantwoorden of om feedback te leveren. Mede dankzij haar heb ik mijn scriptie met een mooi cijfer mogen afronden!

Lees hele review van Asmara Tiber
Asmara Tiber

Goede samenwerking

Een snelle actie en reactie. Duidelijke feedback waar ik mee aan de slag kon. Het heeft geresulteerd in een prachtig eindresultaat waar ik trots op ben.

Lees hele review van Laila
Laila

Goede scriptiehulp

Hele fijne begeleiding gehad en altijd snel feedback ontvangen.

Lees hele review van I.
I.

Mirjam heeft mij heel goed geholpen

Mirjam heeft mij heel goed geholpen bij het herkansen van mijn scriptie. Dankzij haar hulp heb ik het kunnen afronden met een 7.

Lees hele review van Margriet
Margriet

Zeer fijne hulp van Francis gehad

Zeer fijne hulp van Francis gehad. Ze is heel aardig en behulpzaam. Ze heeft rekening gehouden met alle mijn vragen en wensen. Bovendien ging communicatie heel gemakkelijk, achteraf als ik vragen had, stond ze open en reageerde heel snel. Ze verdiept zicht goed in het onderwerp, waardoor er veel feedback momenten waren. Met haar hulp…

Lees hele review van anoniem
anoniem

Martin was een top coach!

Zonder Martin was het mij misschien wel niet gelukt om binnen een korte tijd zo’n mooi scriptie rapport op te leveren. Snel en fijn contact en daarnaast ben ik afgestudeerd met een 8! Martin heeft mij super geholpen en was de rode draad in mijn afstudeer process! Nogmaals bedankt Martin!!

Lees hele review van MD
MD

Enorm goede, persoonlijke hulp

Enorm goede, persoonlijke hulp. Ik vond het heel fijn dat Monique op ieder moment beschikbaar was om mijn vragen te beantwoorden. Daarnaast heel prettig dat er zoveel feedback momenten waren en ik snapte altijd goed wat Monique bedoelde en kon het daarna toepassen.

Lees hele review van Puck Mars
Puck Mars

Succes story

Scriptiecoach heeft mij gekoppeld aan Monique. Zij wist precies aan te sluiten bij mijn behoeften. Monique maakte tijd voor mij en paste zich aan aan mijn denkwijze. Op deze manier verhelderde zij mijn onduidelijkheden. Het resultaat van de samenwerking is een positief afgesloten jaar.

Lees hele review van Dion
Dion