Goede samenwerking

Een snelle actie en reactie. Duidelijke feedback waar ik mee aan de slag kon. Het heeft geresulteerd in een prachtig eindresultaat waar ik trots op ben.

Lees hele review van Laila
Laila

Goede scriptiehulp

Hele fijne begeleiding gehad en altijd snel feedback ontvangen.

Lees hele review van I.
I.

Mirjam heeft mij heel goed geholpen

Mirjam heeft mij heel goed geholpen bij het herkansen van mijn scriptie. Dankzij haar hulp heb ik het kunnen afronden met een 7.

Lees hele review van Margriet
Margriet

Zeer fijne hulp van Francis gehad

Zeer fijne hulp van Francis gehad. Ze is heel aardig en behulpzaam. Ze heeft rekening gehouden met alle mijn vragen en wensen. Bovendien ging communicatie heel gemakkelijk, achteraf als ik vragen had, stond ze open en reageerde heel snel. Ze verdiept zicht goed in het onderwerp, waardoor er veel feedback momenten waren. Met haar hulp…

Lees hele review van anoniem
anoniem

Martin was een top coach!

Zonder Martin was het mij misschien wel niet gelukt om binnen een korte tijd zo’n mooi scriptie rapport op te leveren. Snel en fijn contact en daarnaast ben ik afgestudeerd met een 8! Martin heeft mij super geholpen en was de rode draad in mijn afstudeer process! Nogmaals bedankt Martin!!

Lees hele review van MD
MD

Enorm goede, persoonlijke hulp

Enorm goede, persoonlijke hulp. Ik vond het heel fijn dat Monique op ieder moment beschikbaar was om mijn vragen te beantwoorden. Daarnaast heel prettig dat er zoveel feedback momenten waren en ik snapte altijd goed wat Monique bedoelde en kon het daarna toepassen.

Lees hele review van Puck Mars
Puck Mars

Succes story

Scriptiecoach heeft mij gekoppeld aan Monique. Zij wist precies aan te sluiten bij mijn behoeften. Monique maakte tijd voor mij en paste zich aan aan mijn denkwijze. Op deze manier verhelderde zij mijn onduidelijkheden. Het resultaat van de samenwerking is een positief afgesloten jaar.

Lees hele review van Dion
Dion

Fijne samenwerking gehad

Fijne samenwerking gehad. De feedback die ik heb gekregen heeft mij enorm geholpen met opstellen van mijn plan van aanpak.

Lees hele review van Emma de Rooij
Emma de Rooij

Scriptie begeleiding

Wij hebben onze scriptie door Monique laten nakijken, zij heeft ons erg goede feedback gegeven, en mooie aanpassingen toegevoegd. Wij hebben complimenten ontvangen van de docent over taalgebruik. Dit compliment schuiven wij door naar Monique!

Lees hele review van Anoniem
Anoniem

Aukje heeft mij geweldig geholpen!

Aukje heeft mij geweldig geholpen. Vanaf het begin tot eind een hele betrokken, fijne scriptiebegeleiding. Ze heeft ontzettend veel kennis van zaken en weet op de goede manier studenten te begeleiden en motiveren om een goede scriptie te schrijven. Ze is nauwkeurig en fijn om als coach te hebben. Zonder Aukje had ik niet zo’n…

Lees hele review van Annemarie
Annemarie

Monique denkt graag met je mee en past…

Monique denkt graag met je mee en past zich waar nodig aan aan jouw behoeftes. Ons contact ging super en ben haar super dankbaar voor haar hulp!

Lees hele review van Laura van der Leeuw
Laura van der Leeuw

Echte aanbeveling!!

Ik ben super tevreden over de begeleiding van Mirjam, ze denkt met je mee maar stelt waar nodig kritische vragen om je naar een hoger niveau te tillen. Daarbij is ze gemakkelijk in de omgang maar ook om te bereiken. Ze houdt rekening met privé situaties en checkt zo nu en dan hoe het gaat….

Lees hele review van Laura van der Leeuw
Laura van der Leeuw