Ada Kaspersma

Ada Kaspersma heeft in 1996 haar Master Arbeid- en Organisatiepsychologie behaald aan de Universiteit Utrecht en in 1997 haar Master Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Na haar studie heeft zij voornamelijk ervaring opgedaan als researcher en business development adviseur in de zakelijke dienstverlening. Momenteel werkt als zelfstandige en helpt ze ondernemers bij het schrijven en stap voor stap uitvoeren van hun businessplan.

Waar kan Ada Kaspersma jou mee helpen?

Ada is degene die jou terugbelt als je een adviesgesprek aanvraagt. Ze denkt met je mee over waar je tegenaan loopt en hoe jouw Scriptiecoach jou het beste kan helpen. Ook kan zij goed begeleiden bij scriptiestress of je helpen je belemmerende overtuigingen te doorbreken.

Daarnaast kan Ada zowel HBO als WO studenten helpen met hun onderzoeksvoorstel, plan van aanpak en scriptie. Vanuit haar achtergrond heeft ze een goede kennis van psychologie en communicatiewetenschap. Zij denkt graag met je mee over de inhoud, vorm en de manier waarop je het schrijven van je scriptie aanpakt. Verder is Ada taalkundig sterk en kan ze ook je scriptie redigeren op taal, spelling en structuur.

Expertises