Jittie Brandsma

Jittie Brandsma is een ervaren scriptiebegeleider die HBO- en Universitaire studenten kan helpen bij hun onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van een scriptie of bij een herkansing. Zelf is Jittie (cum laude) afgestudeerd als (onderwijs)socioloog aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en gepromoveerd in de onderwijswetenschappen aan de Universiteit Twente. Als universitair en freelance onderzoeker heeft ze jarenlange ervaring met het uitvoeren van zowel kwalitatief en kwantitatief (beleids- en praktijkgericht) onderzoek voor internationale en nationale organisaties. Ze is daarnaast een ervaren scriptie- en statistiek begeleider in zowel het hbo als het wo (bachelor en master) die menig student heeft geholpen de eindstreep succesvol te behalen.

Waar kan Jittie Brandsma mee helpen?

Of het nu gaat om het formuleren van een goede probleemstelling/onderzoeksvraag, het zoeken, vinden en verwerken van literatuur, het uitwerken van een goede onderzoeksopzet, analyse van kwalitatieve of kwantitatieve data of het redigeren van de gehele tekst van je scriptie, Jittie kan je hierbij als ervaren scriptiebegeleider helpen. Ook voor meer complexe kwantitatieve analyses in SPSS en Engelstalige scripties of opdrachten kun je bij haar terecht.

Jittie heeft ruime ervaring met scriptiebegeleiding (en statistiekbegeleiding) binnen de volgende vakgebieden: PABO, lerarenopleidingen, pedagogiek, sociaal wetenschappelijke opleidingen, verpleegkunde, paramedische opleidingen, sociologie, onderwijskunde, (ortho)pedagogiek, psychologie, criminologie, communicatiewetenschappen, taal- en cultuurwetenschappen, HRD/HRM en bestuurs- en bedrijfskunde.

Scriptiehulp: online en op locatie

Jittie geeft zowel online begeleiding als begeleiding op locatie. Op locatie kun je terecht in waar Jittie regelmatig op locatie aanwezig is.

Expertises


SPSS handleiding: praktische tips voor het gebruik van SPSS

SPSS handleiding: praktische tips voor het gebruik van SPSS

Als je afstudeert dan is onderzoek uitvoeren één van de vaste onderdelen, je kunt kiezen uit kwalitatief of kwantitatief onderzoek. Binnen kwantitatief onderzoek is SPSS één van de meest gebruikte methoden om je kwantitatieve onderzoek uit te voeren. De kans is dus groot dat jij hier ook mee te maken krijgt. SPSS is een uitgebreid...

Lees verder...
Tips bij het schrijven van je onderzoeksopzet

Tips bij het schrijven van je onderzoeksopzet

Of je nu een onderzoeksvoorstel, plan van aanpak of scriptie gaat schrijven, een belangrijk onderdeel van iedere scriptie, thesis of paper is de onderbouwing en verantwoording van jouw onderzoek, de zogenaamde onderzoeksopzet of onderzoeksmethode. In dit artikel geven we je praktische tips.

Lees verder...