Linda Hovestad

Linda Hovestad

Linda Hovestad is een ervaren scriptiebegeleider die zowel HBO, Master en universitaire studenten kan helpen bij hun onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van een scriptie of een herkansing. Daarnaast is Linda de oprichtster en eigenaresse van Jouw Scriptiecoach.

Naast Jouw Scriptiecoach heeft Linda haar eigen marketingadviesbureau. Voor verschillende opdrachtgevers voert Linda marketingopdrachten uit zoals bijvoorbeeld het lanceren van een nieuw product of het ontwikkelen van een strategisch marketingplan. Maar ook opdrachten voor het ontwikkelen van een propositie of het neerzetten van een campagne. Linda heeft veel kennis van de nieuwstee businessmodellen (zoals o.a. het Business Model Canvas, Value Proposition Canvas, Customer Journey). Daarnaast heeft Linda gedaan met Lean Six Sigma, Agile/Scrum en heeft ze veel ervaring met Design Thinking.

Vanuit NCOI Groep geeft Linda verschillende trainingen voor de merken SRM, Lectric en Scheidegger op het vlak van ondernemen en (online) marketing. Daarnaast geeft Linda zelf ook trainingen op het vlak van persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en ondernemen. Ook helpt Linda startende ondernemers bij het opzetten van hun onderneming en begeleidt ze als businesscoach bedrijven met specifieke vraagstukken.

Linda heeft zelf de opleiding HBO Communicatiesystemen gedaan bij de Hogeschool Utrecht. Vervolgens heeft Linda bij SRM de opleiding Marketing NIMA B, Marketing NIMA C en Online Marketeer B succesvol afgerond. Op dit moment zit Linda in de afrondende fase van haar Executive Master Imagineering aan Breda University of Applied Science (BUAS).

Sinds 2011 begeleidt Linda vanuit SRM studenten die een marketingplan moeten schrijven voor NIMA Marketing B of C. Ook wordt Linda door het NIMA regelmatig ingezet om examens voor NIMA A Online marketing en NIMA B Digital marketing af te nemen. Haar expertise en werkervaring heeft Linda opgedaan in de telecom, ICT, financiële en zakelijke dienstverlening. Linda is dan ook een doorgewinterde marketeer en coach die je kan helpen bij verschillende marketing, communicatie en positioneringsvraagstukken.

 

Waar kan Linda Hovestad mee helpen?

Bij Linda kun je aankloppen als je hulp wilt bij je (strategisch) marketingplan, communicatiestrategie, positionering, merkstrategie of online (marketingplan). Daarnaast heeft Linda veel ervaring met ontwerpscripties o.a. van de opleidingen International Communications and Media, Communication & Multimedia en Communicatiesystemen.

Door haar werkervaring beschikt Linda over een bak marketingkennis waardoor ze voor bijna ieder onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, scriptie en herkansing snel tot de kern van het probleem kan komen. Hierdoor kun jij snel meters maken en kun je in een relatief kort tijdsbestek afstuderen. Linda kan je ook helpen als je een NIMA Marketingplan moet schrijven op NIMA B of NIMA C niveau. Daarnaast heeft Linda kennis van de bekende businessmodellen en methodes zoals bijvoorbeeld LeanSix Sigma, Lean Start-Up, Agile, Scrum, het Business Canvas Model, het Value Proposition Canvas, Design Thinking en Customer Journey Mapping.

Door haar achtergrond als coach is Linda Hovestad gespecialiseerd in het begeleiden van studenten met leerproblemen die een scriptie gaan schrijven. Denk aan ADHD, ADD, faalangst en uitstelgedrag. Linda maakt met jou een heldere planning en geeft je heldere instructies wat je per dag/periode moet doen. Doordat Linda de scriptie in behapbare brokken opdeelt heb jij het gevoel dat je meters maakt wat de motivatie om je scriptie af te ronden zal vergroten.

Scriptiehulp: online en op locatie

Linda geeft zowel online begeleiding als begeleiding op locatie. Op locatie kun je terecht in waar Linda regelmatig op locatie aanwezig is.

Expertises


Heb jij gedurende je afstudeerproces en het schrijven van je scriptie soms moeite om je te concentreren? Concentratieproblemen komen bij veel studenten voor.

Concentratieproblemen? Zo schrijf ook jij succesvol je scriptie!

Heb jij gedurende je afstudeerproces en het schrijven van je scriptie soms moeite om je te concentreren? Concentratieproblemen komen bij veel studenten voor. Als je echter merkt dat je hele dagen bezig bent, nauwelijks vorderingen maakt en gewoon je concentratie niet vast kunt houden en jezelf hier ook niet toe kunt brengen, dan heb je...

Lees verder...

Afstuderen en een scriptie schrijven met autisme

Regelmatig krijgen wij aanvragen van ouders en studenten waarbij het afstuderen en het schrijven van de scriptie door autisme moeizaam verloopt. Daarom tijd voor een artikel met een aantal tips hoe je met autisme toch succesvol kunt afstuderen.

Lees verder...
Tips hoe om te gaan met studieontwijkend gedrag oftewel soggen

Tips hoe om te gaan met studieontwijkend gedrag oftewel soggen

Soggen betekent letterlijk dat je bezig bent met andere zaken dan studie (Studie Ontwijkend Gedrag of uitstelgedrag). Als je gaat afstuderen en een scriptie moet schrijven zorgt soggen ervoor dat je weinig meters maakt met je scriptie. Je wordt dan bijvoorbeeld snel afgeleid doordat je steeds de neiging hebt de feed van Instagram of Facebook...

Lees verder...
De discussie is voor veel studenten het moeilijkste onderdeel van het verslag. Dat komt dan ook omdat je in de discussie kritische kanttekeningen plaatst en laat zien dat je objectief kunt reflecteren op je eigen werk. En dat is vaak lastig als je zo diep in de materie zit. Daarom geven we in dit artikel tips voor het schrijven van je discussie in je scriptie.

Tips bij het schrijven van je discussie in je scriptie

De discussie is voor veel studenten dan ook het moeilijkste onderdeel van het verslag. Dat komt dan ook omdat je in de discussie kritische kanttekeningen plaatst en laat zien dat je objectief kunt reflecteren op je eigen werk. En dat is vaak lastig als je zo diep in de materie zit. Daarom geven we in...

Lees verder...
Tips voor ontwerpgericht onderzoek in een scriptie

Tips voor ontwerpgericht onderzoek in een scriptie

Steeds meer opleidingen bieden studenten bij het afstuderen en het schrijven de keuze om te kiezen voor de ‘traditionele’ scriptie waarbij je een advies of implementatieplan oplevert of een ontwerpgericht onderzoek waarbij je een concept voor een product of dienst oplevert. Ontwerpgericht onderzoek is echt andere koek. Ga je aan de slag met je afstudeerscriptie...

Lees verder...
Scriptie afgekeurd tips

Tips als je scriptie is afgekeurd

Net voor het weekend krijg je dat langverwachte mailtje. Je bent helaas niet geslaagd, je scriptie is afgekeurd. Soms ontvang je direct het beoordelingsformulier bij de mail, soms krijg je de optie voor een feedbackgesprek. Hoe je opleiding ook omgaat met je afgekeurde scriptie feit is wel dat je natuurlijk gigantisch baalt als je scriptie...

Lees verder...
Wat is plagiaat en hoe voorkom ik dit in mijn scriptie?

Wat is plagiaat en wat zijn de regels voor mijn scriptie?

Wij krijgen vaak verzoeken of we ook een scriptie schrijven of delen van een scriptie willen corrigeren. Uiteraard doen we dat niet, want een scriptie moet ten aller tijden je eigen product zijn, anders pleeg je fraude. In dit artikel leggen we uit wat fraude is en wanneer er gesproken wordt van plagiaat.

Lees verder...
Hoe zorg ik dat ik niet verdwaald raak in de bergen van (online) bronnen

Hoe zorg ik dat ik niet verdwaald raak in de bergen van (online) bronnen?

Als je aan de slag gaat met je literatuuronderzoek kun je verdwalen in de hoeveelheid bronnen. Het is de kunst je zoekopdracht zo scherp mogelijk te maken. In dit artikel daarom tips hoe je zorgt dat je niet verdwaald in alle bronnen en literatuur en ook het overzicht houdt van de gebruikte artikelen.

Lees verder...
Afstuderen en corona een lastige combinatie? Met onze tips kun je gewoon meters blijven maken.

Corona en afstuderen, hoe moet dat nu?

Corona en afstuderen, hoe moet dat nu? De intelligente lockdown vanwege het coronavirus leverde een rare eerste week op. Door corona moest ineens massaal thuiswerken, opleidingen gaven alleen nog online les en de horeca sloten hun deuren. Zelf moesten we hier ook aan wennen, ineens fulltime thuis werken zonder collega’s om je heen, zonder een…

Lees verder...
Corona update: tijdelijk GEEN locatie begeleiding bij Jouw scriptiecoach

Corona update: Tijdelijk geen begeleiding op locatie

Tijdelijk geen locatie begeleiding vanwege corona virus In een kamerbrief die de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft verstuurd aan de Tweede Kamer wordt het hoger onderwijs in Nederland opgeroepen om vanwege het corona virus vooralsnog alleen onderwijs op afstand aan te bieden. Als Jouw Scriptiecoach volgen wij deze richtlijn. Dit betekent dat wij…

Lees verder...