Linda Hovestad

Linda Hovestad

Linda Hovestad is een ervaren scriptiebegeleider die zowel HBO, Master en universitaire studenten kan helpen bij hun onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van een scriptie of een herkansing. Daarnaast is Linda de oprichtster en eigenaresse van Jouw Scriptiecoach.

Naast Jouw Scriptiecoach heeft Linda haar eigen marketingadviesbureau: Hovestad Marketing en Strategie BV. Voor verschillende opdrachtgevers voert Linda marketingopdrachten uit zoals bijvoorbeeld het lanceren van een nieuw product of het ontwikkelen van een strategisch marketingplan. Maar ook opdrachten voor het ontwikkelen van een propositie of het neerzetten van een campagne. Linda heeft veel kennis van de nieuwste businessmodellen zoals o.a. het Business Model Canvas, het Value Proposition Canvas, het maken van persona’s en Customer Journey Mapping. Daarnaast heeft Linda gedaan met Lean Six Sigma, Agile/Scrum en heeft ze veel ervaring met Design Thinking.
Vanuit NCOI Groep/SRM geeft Linda verschillende trainingen op het vlak van social media en (online) marketing. Daarnaast geeft Linda zelf ook trainingen op het vlak van persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en ondernemen.

Linda heeft zelf de opleiding HBO Communicatiesystemen gedaan bij de Hogeschool Utrecht. Vervolgens heeft Linda bij SRM de opleiding Marketing NIMA B, Marketing NIMA C en Online Marketeer B succesvol afgerond. Daarnaast heft Linda ook haar Executive Master Imagineering aan Breda University of Applied Science (BUAS) afgerond en mag ze zich nu MBA noemen.

Sinds 2011 begeleidt Linda vanuit SRM studenten die een marketingplan moeten schrijven voor NIMA Marketing B of C. Ook wordt Linda door het NIMA regelmatig ingezet om examens voor NIMA A Online marketing en NIMA B Digital marketing af te nemen. Haar expertise en werkervaring heeft Linda opgedaan in de telecom, ICT, financiële en zakelijke dienstverlening. Linda is dan ook een doorgewinterde marketeer en coach die je kan helpen bij verschillende marketing, communicatie en positioneringsvraagstukken.

Als kindercoach vanuit Pittige Kids coacht Linda kinderen en jongeren die vastlopen in het onderwijs omdat ze ‘anders’ leren. Linda heeft als gecertificeerd ADHD coach en HSP coach veel ervaring met ADD, ADHD en hooggevoeligheid.

Waar kan Linda Hovestad mee helpen?

Bij Linda kun je aankloppen als je hulp wilt bij je (strategisch) marketingplan, communicatiestrategie, positionering, merkstrategie of online (marketingplan). Daarnaast heeft Linda veel ervaring met het uitvoeren en schrijven van een ontwerpgericht onderzoek.

Door haar werkervaring beschikt Linda over een bak marketingkennis waardoor ze voor bijna ieder onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, scriptie en herkansing snel tot de kern van het probleem kan komen. Hierdoor kun jij snel meters maken en kun je in een relatief kort tijdsbestek afstuderen. Linda kan je ook helpen als je een NIMA Marketingplan moet schrijven op NIMA B of NIMA C niveau.

Linda Hovestad is gespecialiseerd in het begeleiden van studenten waarvoor het schrijven van een scriptie niet vanzelf gaat. Daarom maakt ze met jou een heldere planning en geeft ze je heldere instructies wat je per dag/periode moet doen. Doordat Linda de scriptie in behapbare brokken opdeelt heb jij het gevoel dat je meters maakt wat de motivatie om je scriptie af te ronden zal vergroten.

Scriptiehulp: online en op locatie

Linda geeft zowel online begeleiding als begeleiding op locatie. Op locatie kun je terecht in waar Linda regelmatig op locatie aanwezig is.

Expertises


Jouw Scriptiecoach is jarig, we bestaan 5 jaar!

Jouw Scriptiecoach is jarig, we bestaan 5 jaar!

Jouw Scriptiecoach is jarig en wie jarig is trakteert. Daarom ontvangt iedere student die uren aankoopt in de maand juli 5% korting op het aankoopbedrag.

Lees verder...

Het uitvoeren van kwalitatief onderzoek in een scriptie

Als je onderzoek gaat doen heb je de keuze uit een heel scala aan onderzoeksmethoden zoals kwantitatief onderzoek, ontwerpgericht onderzoek of kwalitatief onderzoek. Iedere methode heeft zijn eigen aanpak, in dit artikel krijg je tips voor het doen van kwalitatief onderzoek. Doe er vooral je voordeel mee.

Lees verder...
Bijna iedere scriptie, essay, paper of ontwerpgericht onderzoek begint ermee, het voorwoord. Hier vind je praktische tips voor het schrijven van je voorwoord.

Voorwoord schrijven voor je scriptie

Voorwoord schrijven voor je scriptie? Bijna iedere scriptie, essay, paper of ontwerpgericht onderzoek begint ermee, het voorwoord. Hier vind je praktische tips voor het schrijven van je voorwoord.

Lees verder...
Samenvatting of abstract scriptie schrijven

Samenvatting of abstract scriptie schrijven

Je samenvatting, ook wel management summery of abstract genoemd, geeft in één oogopslag weer waar je scriptie of document over gaat. Een goede samenvatting zorgt ervoor dat de lezer geïnteresseerd is en meer wil weten over jouw onderzoek. Tijd voor een aantal tips want een samenvatting moet daarom vooral ook lekker lezen en dat is...

Lees verder...
Hoe schrijf je de juiste aanbevelingen voor je scriptie?

Hoe schrijf je de juiste aanbevelingen voor je scriptie?

Je aanbevelingen in je scriptie volgen na het schrijven van je conclusie en je discussie. Je geeft je opdrachtgever in dit hoofdstuk adviezen hoe deze het probleem dat je in de contextanalyse of probleemanalyse hebt beschreven kan oplossen. Ook is het gebruikelijk om adviezen te geven over vervolgonderzoek. Tijd om in dit artikel eens wat...

Lees verder...
Interviewen als onderdeel van kwalitatief onderzoek

Interview als onderdeel van kwalitatief onderzoek

Als je kwalitatief onderzoek gaat uitvoeren is een veelgebruikte methode vaak het afnemen van een interview. Uiteraard zijn er tal van andere methoden zoals bijvoorbeeld de paneldiscussie, maar in dit artikel gaan we echt in op het interview en de verschillende vormen en waar jij op moet letten als je een interview afneemt.

Lees verder...
Handige tool voor je het scriptie; het 6W model van Ferrell

Handige tool voor je het scriptie; het 6W model van Ferrell

Het 6W model van Ferrell wordt gebruikt als onderdeel van de afnemersanalyse. Als je de externe omgeving van een organisatie analyseert is het handig om goed te begrijpen voor wie de betreffende organisatie waar je afstudeert haar producten en diensten ontwikkelt. Als je een strategisch marketingplan schrijft hoort dit onderdeel bij de ABCD-analyse; afnemersanalyse, bedrijfstakanalyse,...

Lees verder...
Een goede conclusie voor je scriptie schrijf je zo

Een goede conclusie voor je scriptie schrijf je zo

Bij het schrijven van een scriptie hoort ook het formuleren van een conclusie. Hierin geef je antwoord op je centrale onderzoeksvraag of hoofdvraag. In je conclusie mag je alleen observeren, je interpretatie van wat dit betekent mag je hier nog niet geven. Omdat je geen analyses mag maken is het schrijven van conclusies vaak best...

Lees verder...
Tips a;s je jouw paper of essay gaat schrijven

Tips als je jouw paper of essay gaat schrijven

Veel opleidingen vragen je een adviesrapport of beroepsproduct op te leveren en daarnaast een essay of paper te schrijven. Een essay verschilt van een scriptie. In dit artikel leg ik je graag de verschillen uit en geef ik je praktische tips bij het schrijven van je essay.

Lees verder...
Tips bij het schrijven van je plan van aanpak voor je scriptie

Tips bij het schrijven van je plan van aanpak voor je scriptie

Voordat je kunt beginnen met je scriptie is het de bedoeling dat je eerst gaat beschrijven hoe je jouw onderzoek gaat uitvoeren. Daarvoor schrijf je een plan van aanpak. In dit document staat de aanleiding en onderbouw je het probleem zodat je een goede afgebakende kennisvraag krijgt. Vervolgens beschrijf je in het document rode draad...

Lees verder...
Studeer je HR of Human Resource Management? Dan is de kans groot dat jouw opdrachtgever je vraagt om in kaart te brengen hoe zij hun werkgeversmerk kunnen neerzetten en laden, kortom hoe de employer branding strategie van deze organisatie eruit zou moeten zien.

Tips voor het schrijven van een scriptie over Employer Branding

Studeer je HR of Human Resource Management? Dan is de kans groot dat jouw opdrachtgever je vraagt om in kaart te brengen hoe zij hun werkgeversmerk kunnen neerzetten en laden, kortom, hoe de employer branding strategie van deze organisatie eruit zou moeten zien. In dit artikel krijg je bruikbare tips waar je op moet letten.

Lees verder...
Heb jij gedurende je afstudeerproces en het schrijven van je scriptie soms moeite om je te concentreren? Concentratieproblemen komen bij veel studenten voor.

Concentratieproblemen? Zo schrijf ook jij succesvol je scriptie!

Heb jij gedurende je afstudeerproces en het schrijven van je scriptie soms moeite om je te concentreren? Concentratieproblemen komen bij veel studenten voor. Als je echter merkt dat je hele dagen bezig bent, nauwelijks vorderingen maakt en gewoon je concentratie niet vast kunt houden en jezelf hier ook niet toe kunt brengen, dan heb je...

Lees verder...

Afstuderen en een scriptie schrijven met autisme

Regelmatig krijgen wij aanvragen van ouders en studenten waarbij het afstuderen en het schrijven van de scriptie door autisme moeizaam verloopt. Daarom tijd voor een artikel met een aantal tips hoe je met autisme toch succesvol kunt afstuderen.

Lees verder...
Tips hoe om te gaan met studieontwijkend gedrag oftewel soggen

Tips hoe om te gaan met studieontwijkend gedrag oftewel soggen

Soggen betekent letterlijk dat je bezig bent met andere zaken dan studie (Studie Ontwijkend Gedrag of uitstelgedrag). Als je gaat afstuderen en een scriptie moet schrijven zorgt soggen ervoor dat je weinig meters maakt met je scriptie. Je wordt dan bijvoorbeeld snel afgeleid doordat je steeds de neiging hebt de feed van Instagram of Facebook...

Lees verder...
De discussie is voor veel studenten het moeilijkste onderdeel van het verslag. Dat komt dan ook omdat je in de discussie kritische kanttekeningen plaatst en laat zien dat je objectief kunt reflecteren op je eigen werk. En dat is vaak lastig als je zo diep in de materie zit. Daarom geven we in dit artikel tips voor het schrijven van je discussie in je scriptie.

Tips bij het schrijven van je discussie in je scriptie

De discussie is voor veel studenten dan ook het moeilijkste onderdeel van het verslag. Dat komt dan ook omdat je in de discussie kritische kanttekeningen plaatst en laat zien dat je objectief kunt reflecteren op je eigen werk. En dat is vaak lastig als je zo diep in de materie zit. Daarom geven we in...

Lees verder...
Tips voor ontwerpgericht onderzoek in een scriptie

Tips voor ontwerpgericht onderzoek in een scriptie

Steeds meer opleidingen bieden studenten bij het afstuderen en het schrijven de keuze om te kiezen voor de ‘traditionele’ scriptie waarbij je een advies of implementatieplan oplevert of een ontwerpgericht onderzoek waarbij je een concept voor een product of dienst oplevert. Ontwerpgericht onderzoek is echt andere koek. Ga je aan de slag met je afstudeerscriptie...

Lees verder...
Scriptie afgekeurd tips

Tips als je scriptie is afgekeurd

Net voor het weekend krijg je dat langverwachte mailtje. Je bent helaas niet geslaagd, je scriptie is afgekeurd. Soms ontvang je direct het beoordelingsformulier bij de mail, soms krijg je de optie voor een feedbackgesprek. Hoe je opleiding ook omgaat met je afgekeurde scriptie feit is wel dat je natuurlijk gigantisch baalt als je scriptie...

Lees verder...
Wat is plagiaat en hoe voorkom ik dit in mijn scriptie?

Wat is plagiaat en wat zijn de regels voor mijn scriptie?

Wij krijgen vaak verzoeken of we ook een scriptie schrijven of delen van een scriptie willen corrigeren. Uiteraard doen we dat niet, want een scriptie moet ten aller tijden je eigen product zijn, anders pleeg je fraude. In dit artikel leggen we uit wat fraude is en wanneer er gesproken wordt van plagiaat.

Lees verder...
Hoe zorg ik dat ik niet verdwaald raak in de bergen van (online) bronnen

Hoe zorg ik dat ik niet verdwaald raak in de bergen van (online) bronnen?

Als je aan de slag gaat met je literatuuronderzoek kun je verdwalen in de hoeveelheid bronnen. Het is de kunst je zoekopdracht zo scherp mogelijk te maken. In dit artikel daarom tips hoe je zorgt dat je niet verdwaald in alle bronnen en literatuur en ook het overzicht houdt van de gebruikte artikelen.

Lees verder...
Afstuderen en corona een lastige combinatie? Met onze tips kun je gewoon meters blijven maken.

Corona en afstuderen, hoe moet dat nu?

Corona en afstuderen, hoe moet dat nu? De intelligente lockdown vanwege het coronavirus leverde een rare eerste week op. Door corona moest ineens massaal thuiswerken, opleidingen gaven alleen nog online les en de horeca sloten hun deuren. Zelf moesten we hier ook aan wennen, ineens fulltime thuis werken zonder collega’s om je heen, zonder een…

Lees verder...