Lise Paaskesen

Lise Paaskesen, je scriptiebegeleider bij Antropologie, Cultuurwetenschappen, Interculturele communicatie, Internationale betrekkingen, Kwalitatief onderzoek, Literatuur en bronnenonderzoek, Mensenrechten, Ondernemerschap, Social sciences, Social Work, Sociale wetenschappen, Sociologie en Storytelling

Lise Paaskesen is een ervaren consultant werkzaam in ontwikkelingssamenwerking. Geboren en getogen in Tervuren, België, studeerde zij eerst in Londen (VK) en dan in Den Haag (NL). Haar Bachelor- en Masteropleiding waren in ontwikkelingssamenwerking. Nu werkt Lise als zelfstandige consultant en ondersteunt zij internationale organisaties d.m.v. onderzoeken en evaluaties van programma’s in het buitenland om het welzijn van jongeren en hun participatie te bevorderen.

Door haar brede ervaring in het beantwoorden van sociale vraagstukken heeft Lise veel ervaring opgedaan in thema’s zoals post-conflict contexten en vredesopbouw, onderwijs, financiële inclusie, lobby en beleidsbeïnvloeding, en seksuele reproductieve gezondheid en rechten. Lise kan (pre-)Master studenten helpen bij hun onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van een scriptie of bij een herkansing. Zij is erg ervaren in het schrijven van Engelse teksten.

Waar kan Lise Paaskesen jou mee helpen?

Lise Paaskesen heeft zowel ervaring met het ontwikkelen en neerzetten van onderzoeksplan, -methodologie-, en methodes, en de uitvoering daarvan. Ze denkt graag kritisch met je mee, kijkt waar jij de meeste hulp kan gebruiken en hoe jij het liefste werkt. Misschien ben je iemand die graag al doende leert en nadenkt, of ben je juist iemand die heel erg visueel is ingesteld en werk je graag met grafieken of kleuren. Het zou ook kunnen dat je een gevoelspersoon bent, of een probleemstelling graag van verschillende perspectieven bekijkt om zo tot je eigen conclusie te komen.

In haar werk, werkt Lise veelal met kwalitatieve methodes die verschillende perspectieven belichten. Zij streeft efficiënt en effectief om te gaan met verzamelde data en -analyse zodat het schrijven van een scriptie leuk wordt en studenten met een trots gevoel hun studie kunnen afmaken.

Scriptiehulp: online en op locatie

Lise geeft zowel online begeleiding als begeleiding op locatie. Op locatie kun je terecht in waar Lise regelmatig op locatie aanwezig is.

Expertises