Anne-Marie Verheijden

Anne-Marie Verheijden

Anne-Marie Verheijden is opgeleid als bouwkundige aan de TU-Delft en sinds 2016 actief als docent in het hoger onderwijs. Ze geeft les en begeleidt al jaren studenten bij hun afstudeeronderzoek en/of -scriptie. Ze weet als geen ander hoe lastig het kan zijn om vast te lopen met je scriptie en kan met haar ervaring de juiste handvatten bieden om de draad weer op te pakken. Anne-Marie is in het bezit van een basiskwalificatie didactiek, waardoor ze dingen goed uit kan leggen en individuele begeleiding op maat kan geven. Door haar achtergrond is Anne-Marie Verheijden voornamelijk gespecialiseerd in begeleiding bij technische studies.

Waar kan Anne-Marie Verheijden jou mee helpen?

Anne-Marie Verheijden kan zowel HBO als WO studenten helpen met hun onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, scriptie en/ of eventuele herkansing. Ze vindt het belangrijk om te kijken naar waar jij het meeste hulp bij kunt gebruiken. Misschien heb je moeite met de opzet van een goed onderzoeksvoorstel; vind je het lastig om structuur aan te brengen; denk je te complex of moet je juist meer diepgang opzoeken?

Het kan ook zijn dat je niet goed weet waar je mee moet beginnen, omdat je door de bomen het bos niet meer ziet. Anne-Marie helpt je graag om samen een plan te maken zodat jij je scriptie met een goed gevoel kunt afronden. Ook kan Anne-Marie je coachen op het gebied van taal en schrijven.

Gespecialiseerd in technische studies

Je kunt bij Anne-Marie Verheijden terecht voor zowel technische scripties (zoals Bouwkunde, Civiele techniek en Technische Bedrijfskunde) als meer maatschappelijke studies (zoals Planologie, Bouwmanagement, Culturele studies en alles wat te maken heeft met de Built Environment). Anne-Marie heeft ook studenten op conceptniveau begeleid bij Werktuigbouw, Elektrotechniek en ICT.

Anne-Marie begeleidt studenten alleen online (beeldbellen, opmerkingen in het document).

Expertises