Jan Rouffaer

Jan Rouffaer is een ervaren scriptiebegeleider die Hbo-studenten Bedrijfskunde, MER, Hotel Management of Facilitair Management kan helpen bij het opstellen en afronden van hun onderzoeksvoorstel, scriptie of herkansing.

Jan Rouffaer is een ervaren scriptiebegeleider die Hbo-studenten Bedrijfskunde, MER, Hotel Management of Facilitair Management kan helpen bij het opstellen en afronden van hun onderzoeksvoorstel, scriptie of herkansing.

Zelf heeft Jan de studie Hogere Hotelmanagement School en de studie Hogere Bedrijfskunde IBO met succes afgerond. Hij heeft in de loop van de jaren diverse Interne en externe bedrijfsopleidingen en cursussen gevolgd o.a. op Nyenrode, bij het ISW/IBW, een Food & Beverage Management cursus van Hilton in Montreal en de opleiding Senior Facility Manager (FMH). Ook heeft hij de opleiding NLP Practitioner gevolgd.
Jan beschouwt zichzelf als een all round manager met een ruime leidinggevende ervaring en veel bedrijfskundige kennis. Vanuit de eigen BV is hij als interim manager breed inzetbaar mede gezien zijn ervaring in hotellerie, facility management, verblijfsrecreatie, sport- en fitnessbranche, ver- en nieuwbouw en met het ontwikkelen van multifunctionele accommodaties.

Door die ervaring is Jan sedert 2002 ook actief in het HBO-onderwijs, heeft gastcolleges gegeven en is bij diverse Hogescholen in Amsterdam, Rotterdam , Utrecht en Arnhem werkzaam als scriptiebeoordelaar, stagebegeleider en examinator van afstuderende studenten. Hij is als docent geregistreerd in het CRKBO register en is in bezit van het IVLOS –bewijs didactische voorbereiding HBO.

Waar kan Jan Rouffaer mee helpen?

Jan denkt graag met de student mee als begonnen gaat worden met de scriptie of afstudeeropdracht. Ook als het lastig is om een (praktijk)probleem of onderzoeksvraag te formuleren kan Jan helpen. Hij heeft veel ervaring met hoe een plan of scriptie in de juiste structuur en vorm gegoten moet worden.

Jan kan helpen met het kiezen van een geschikt onderwerp wat aansluit bij de wensen van de  opdrachtgever, maar wat ook past bij de studie en de richtlijnen vanuit de opleiding. Daarnaast kan Jan  helpen bij het formuleren van de hoofd- en deelvragen, welke modellen en theorieën men kan  toepassen en hoe het onderzoek vormgegeven kan worden Ook kan Jan helpen bij onderwerpen als literatuuronderzoek, theoretisch kader en onderzoeksmethoden..

Scriptiehulp: online en op locatie

Jan geeft zowel online begeleiding als begeleiding op locatie. Op locatie kun je terecht in waar Jan regelmatig op locatie aanwezig is.

Expertises