Daphne Cornelisse

Daphne Cornelisse

Daphne Cornelisse heeft in 2022 haar MSc. Artificial Intelligence (summa cum laude) behaald aan de Radboud Universiteit en een BSc. Neuroscience (cum laude) aan Erasmus University College in Rotterdam. Tijdens haar studies heeft Daphne gewerkt aan meerdere onderzoeksprojecten in Nederland en Amerika, o.a. bij Harvard University. Op dit moment werkt Daphne toe naar een P.hD. in Artificial Intelligence. Daphne is ervaren in het schrijven van academische (Engelse of Nederlandse) teksten en de andere aspecten die komen kijken bij het doen van onderzoek.

Waar kan Daphne Cornelisse jou mee helpen?

Daphne kan zowel WO als HBO studenten helpen met hun onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, statistiek en scriptie. Ze vindt het belangrijk om te kijken naar waar jij het meeste hulp bij kunt gebruiken. Misschien heb je moeite met het komen van een goed onderzoeksvoorstel, vind je het lastig om structuur aan te brengen in je scriptie of artikel, of kun je hulp kunt gebruiken met spelling en schrijven. Het kan ook zijn dat je juist moeite hebt met plannen of erg perfectionistisch bent. Daphne denkt graag met je mee en helpt je om samen een plan te maken zodat jij je scriptie met een goed gevoel kunt afronden.

Je kunt bij Daphne terecht voor zowel technische scripties zoals Artificial Intelligence, informatica, wiskunde, als biologie en de social sciences. En ook als je neuroscience of (toegepaste) psychologie studeert kan Daphne je helpen.

Scriptiehulp: online en op locatie

Daphne geeft zowel online begeleiding als begeleiding op locatie. Op locatie kun je terecht in waar Daphne regelmatig op locatie aanwezig is.

Expertises


Als je gaat afstuderen en een scriptie voor Psychologie gaat schrijven geldt er vaak een standaard format dat je aan dient te houden. Wij geven je in dit artikel een aantal tips die je kunt toepassen op je scriptie Psychologie.

Tips bij het schrijven van je scriptie Psychologie

Binnen de psychologie wordt er vooral onderzoek gedaan naar individueel gedrag, veelal is dit gericht op het brein, gedrag en bewustzijn. Als je gaat afstuderen en een scriptie voor Psychologie gaat schrijven geldt er vaak een standaard format dat je aan dient te houden. Wij geven je in dit artikel een aantal tips die je...

Lees verder...